Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-08-10 11:26:02
 
Adnilem
Szia.ugyanakkor volt ovunk is. Nekem a rendszer rosszra rakta.
Nm is engedte a 30-i 36.00 hömet beírni autàn meg az elsejei 36.5 - öt.ezért kicsit àtîrtam h közelebb legyen a két érték.:)
Tesztelni a 15 én tervezek- ha kibírom :) :) te???
plumeria14
2013-08-10 11:22:15
 
Moha13
Érdekes, mert nálam is van ilyen jele a mensinek, még ha nem is hasmenés formájában, de valami miatt mégis érzem és tudom, hogy mensi lesz belőle. Én még nem olvastam erről, de lehet benne valami.
Szerintem se tesztelt a nemvártig, mert ha még pozitív is lenne a teszt, még csak nagyon halványan látszódna a 2. csík és akkor is azon agyalna az ember, hogy most akkor ez 2 csík-e. Az a tuti, ha már késik és akkor már szép erős két csíknak örülhet az ember.
A nyár abból a szempontból ideálisabb szerintem, hogy az emberek kevésbé stresszesek, mert nyaralnak és ez az ellazult állapot segíthet.
Adnilem
2013-08-10 11:14:37
 
Kedves Moha, én is úgy néztem a görbéitek alapján... :)
Mikor tesztelsz/teszteltek???

Moha13
2013-08-10 11:09:25
 
Adry07
Szép hétvégét Nektek! :):):)

Adnilem
Szerintem szép a görbéd, úgy látom, ugyanakkorra nem várjuk. :)
Így már hárman vagyunk, akik 14-ére nemvárjuk. :)
Moha13
2013-08-10 11:07:00
 
KatkaManó

Egyetértek plumeria-val, szerintem is 14-én vagy 15-én volt ovud. :)

veroni07
Nálam eddig semmi különös tünet, a melleim nagyon érzékenyek, puhák és fájósak voltak ovu utáni kb. 4. naptól egészen tegnapig, ma már jobb a helyzet. Ez nálam normális sajna, mindig ez van, aztán mensi előtt 1-2 nappal eltűnik az érzékenység, és enyhe hasmenésem van (olvastam, hogy a szervezet máshol is beindítja a tisztulási folyamatokat), ezekből tudom, hogy tuti meg fog jönni.

Az az érdekes, hogy ma egész rámjött a szomorság...máskor mindig nagyon vártam, hogy n,a mindjárt tesztelhetek...most nem várom, mert félek, hogy megint megjön a végén, szóval...azt hiszem, most érkezett el nálam az az állapot, hogy csak nemvárt napja után tesztelek először. Eddig mindig bepróbálkoztam a 11., 12. napokon, hát most nem fogok. Meguntam a sok negatív tesztet. A görbém is teljesen szokásos. Visszanéztem és más görbéimen is van ez a közepén 37-et elérés, majd visszamászás és megint egyenes. Na, mindegy...hamarosan minden kiderül.

pumeria14
Érdekes, hogy a dokid azt mondja, hogy nyáron több baba jön össze, mert én korábban olvastam egy cikket, miszerint ősszel és tavasszal jön össze a legtöbb baba, amit azzal is magyaráznak, hogy a hűvösebb évszakokban jobb minőségű a sperma..:)
plumeria14
2013-08-10 10:58:16
 
veroni07
Hamarosan kiderül, már nincs sok hátra. Kitartás, szép magasan van a hőd!

Kira84
Azt írod, hogy olyan 9-10 napos lehet a pici. Ez azt jelenti, hogy 9-10 napja voltatok együtt? Érdekes egyébként, hogy a görbe egyáltalán nem mutatja z ovut, miközben már lehet nem vagy egyedül…Egyébként azért nm szokták javasolni a hcg teszt elvégzését mensi előtt, mert sajnos több esetben is megtörténhet ugyan a beágyazódás és utána felszívódik és a mensivel együtt távozik…te pedig még mensi előtt vagy 1 héttel, így szerintem nagyon korainak bizonyult a tesztelés…vagy ki tudja.

jniki82
A doki nem látott domináns tüszőt? Az sokat segített volna, mert valószínűleg mg csak ezután lesz ovud. A 3 műszak ebből a szempontból nem túl szerencsés, mert felborul a bioritmusod, és nem tudod mindig ugyanakor mérni a hődet.

Moha13
Én sem igazán értem ezt az 1 évet. Nekünk ez a 10. próbálkozós hónapunk és a múltkor, amikor összefutottam a nődokimmal, kérdeztem, hogy mi legyen a következő lépés és azt mondta, hogy várjunk őszig, mert nyáron több baba szokott összejönni. Hát, már csak ez a hónap maradt, így nagyon bízom benne, de ha nem, akkor továbblépünk, mert én/mi sem érünk rá….

Dia1984
Mikor szokott lenni az ovud, mert a grafikon szerint még odébb van, így nem csoda, ha negatív az ovu teszt.

KatkaManó
Ez tényleg nagyon érdekes görbe, én még nem láttam ilyet, de szerintem összekavart valamit a rendszer, hiszen ovu után meg kell emelkednie a hőnek és ott is kell maradnia minimum 3 napig. Szerintem sokkal esélyesebb, hogy a 14. napon volt az ovud és most már fent is fog maradni a hőd.

Netty9
Te mikorra nem várod, mert már elég hosszú a luteálisod? Esetleg tesztelésen nem gondolkoztál?

Én ovura várva...
Adnilem
2013-08-10 10:56:50
 
Jó reggelt lányok!

Örülök h itt lehetek ismét, még ha csak kevés időre is... :)

Tegnap este volt egy enyhe derékfájásom meg egy nagyon enyhe görcsöm, nem tudom ez mennyire jelent jót vagy rosszat.. Szerintetek???

Mindenkinek megy a drukk!!! :)

Ma ilyen a görbém..
Adry03
2013-08-10 10:15:49
 
Sziasztok !

Moha

Megint szép a görbéd. Szokás szerint. Hátha most bejön.
Hála nálunk is lehűlt kicsit az idő. Épp itt volt az ideje. Sajnos a férjemnek holnap már mennie kell dolgozni és szerintem pont ovukor nem lesz itthon :( Úgyhogy ettől a hónaptól szerintem már most búcsúzom. Persze attól még jól fogjuk magunkat érezni a hétvégén. :))

Veroni

A te görbéd se rossz. Megy a drukk neked is !

Kira

Még 1 kicsit türelem.
veroni07
2013-08-10 09:45:19
 
Netty
Üdv újra nàlunk:)
Jól megugrott a hőd:)
Én is 13-14 re nm vàrnàm:)! Bàr nekem később volt ovum kb. 31 v 1-én.
Engem kicsit aggaszt a derekam érzékenysége...
Amúgyàs nincs

Szerinz te lassan tesztelhetsz:) jó rég volt màr az ovud!
Netty9
2013-08-10 09:26:58
 
Sziasztok!
Megérkeztem a nyaralásból, próbáltam ott is méregetni, de azok a hők tuti nem a valóságot mutatják, hisz sok utazás után voltak, egész nap süttettük magunkat a napon, este séták... tehát teljesen más ritmus, mint itthon. Nagyon szerettem volna, ha ezek ellenére szépen fennmarad a hőm, de nem így történt :S Ma reggel itthon ébredtem, mértem 37,05. Reménykedek, reménykedünk. Majd egy pár nap múlva meglátjuk mi lesz ennek a hónapnak az eredménye.

Kira gratulálok! Szerintem is még messze van a mensi ideje, reggeli vizeletből csinálgasd a tesztet, azok biztosan pozik lesznek.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!