Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-08-30 07:36:25
 
Jó reggelt!
Én így:
Dia1984
2013-08-30 07:08:00
 
Jó reggelt!

Hogy alakulnak a mai görbék?
Nálam semmi változás. :(
hisztismirtille
2013-08-29 21:19:37
 
Sziasztok!

capri , Mirmite Nagyon köszönöm a Drukkot :) Remélem nem lesz hiába való :)

MRitu
Mi is ebben a cipőben járunk. Párom tesójánál is ez volt a helyzet, de ma már 2 szép gyerkőccel élik az életüket :) És ez elméletileg a HRI-Vitalion étrend kiegészítőnek köszönhető. Sógorom elkezdte szedni és 2 hónap múlva már a pozit is teszteltek :)

Remélem nálunk sem kell sokat várni már...

Mindenkinek sok kitartást kívánok!!
plumeria14
2013-08-29 21:18:23
 
Adry03,
sajnálom :( Én ma jelentkeztem be dokihoz, szeptember 9-re kaptam időpontot és akkor átbeszéljük a lehetőségeket, mert nincs megállás...nem tehetem...nem adom el, hanem küzdök!
Adry03
2013-08-29 19:24:35
 
Sziasztok !

Plumeria

Sajnálom és én is beállok a sorba. Úgy hogy a következő hónapot fej-fej mellett csináljuk. :))

Moha

Szerintem az az összebújás még ma este is jó lesz. :)
napsugar24
2013-08-29 17:56:55
 
Kedves NewHope!
Igen én is úgy tudom, hogy csak pozitív tesztig szabad szedni. Sőt valakitől már azt is hallottam, hogy csak a ciklus első felében érdemes, de én végig szedtem. Én még ha megjön-az az igazság mióta babát szeretnénk-akkor is mindig csinálok egy tesztet-és ha negatív akkor folytatom a gyógyszereket. Egyik barátnőm úgy járt, hogy csak 6 hetesen derült ki-és közben menstruált-és nem tudta, hogy már terhes.
Na de hiába csinálom-én is a 2 csíkra (terhességi) pályázom-remélem egyszer mindannyian megláthatjuk.
MRitu-ne keseredj el-ezeket gyógyszerrel-vagy akár látod csak gyógynövénnyel nagyon könnyen fel lehet tornázni magas értékre. De az is lehet, hogy a te referencia tartományodban ez jó érték-ezt majd az orvosod megmondja.
NewHope
2013-08-29 16:58:55
 
Napsugár:
Én szedek most barátcserjét de azt irják hogy terhesség alatt nem ajánlott - viszont a megtapadást segiti, tehát pozi tesztig érdemes szedni. Más is igy tudja, vagy rosszul tudom?
MRitu
2013-08-29 15:48:59
 
Sajnos az én értékem mellett nincs referencia, csak annyi van írva, hogy ciklusfüggő..hát köszi..majd a doki megnézni, de akkor esélyes, hogy ez kevés..
A barátcserjét hallottam már, gondolkodom hogy kipróbálom. Most úgyis lesz egy kis próbálkozós szünet, várjuk hátha a férjem eredményei javulnak. Ha nem muszáj, nem akarok inszemet hormonokkal..
DRI44
engem érdekelne az orvos elérhetősége. ha priviben leírod,megköszönöm. Címem ritamarton@hotmail.com
napsugar24
2013-08-29 14:59:18
 
Kedves MRitu!
Az értékeddel kapcsolatban szeretném megosztani a saját tapasztalatomat- álltalában a labor eredményeken rajta van az ottani labor referencia értéke.
Nekem az első progi eredményem 21. nap(ami nem jó mert azt mondják, hogy általában peteérés után egy hét-ez a tankönyviben a 21. nap-akkor kezd el leginkább termelődni-nekem a peteérésem a 17. napon van általában-szóval nekem a 24. nap lett volna a megfelelő.
Az első értékem 42,7 nmol/l volt-amire az akkori nőgyógyászom nagyon kiakadt-s clostyt-2x1-et kaptam rá. Következő hónapban nem javult az eredményem-megint a closty. A harmadik hónapban saját magamtól elkezdtem szedni a barátcserjét, amiről 49-re mentem. De az orvosomnak ez még nem volt elég, holott a normál tartomány közepén volt. Orvost váltottam-azóta már egy meddőségi szakértőhöz járok-és megnyugtatott, hogy ezzel az értékkel is teherbe lehet esnem-megint clostyt kapok, csak kis adagban-de bátran tudom javasolnia barátcserjét-progeszteron szint emelésére-de biztosan az orvosod is ad rá valamit.
DRI44
2013-08-29 14:53:41
 
Sziasztok!
plumeria nagyon sajnálom!
Lányok, mintha többektől olvastam volna, hogy a sperma minőségével vagy mennyiségével van a párotoknál probléma. Nekem van egy ismerősöm, nála is ez volt a gond, nekik is az inszemet ajánlották, meg mindenféle mesterséges vitamint...Viszont van egy nagyon kedves kínai orvoslással foglalkozó ismerősünk, konkrétan Kínában tanult kínai orvoslást, diplomás orvos, kevert neki valami csodateát és miután megitta kúraszerűen az előírás szerint és visszamentek a dokihoz, annyira jó volt az eredménye , hogy az orvos nem hitte el. Azóta 3 éves a kislányuk. Egy bibi van, az orvos Ausztriában él-rendel, nem messze a határtól, egy kirándulással egybekötve.... megéri szerintem. Ha elérhetőséget szeretnétek küldöm e-mailban, akit érdekel. Még annyi , hogy nekem is nagyon kedves barátom az orvos, nyugodt szívvel merem ajánlani!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!