Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-20 13:45:24
 
Dzsudzsa, az én osztrák nőgyógyászom meg azt mondta, hogy az még teljesen normális, ha két éven belül jön csak össze.......
Dzsudzsa
2013-11-20 13:45:01
 
Capri!
Nem a 13. dpo? Na jó, bocsi, ma úgy gondoltam, túl nyugis napom lenne, ha nem tesztelnék egy negatívat, úgyhogy kirohantam a patikába és vettem egyet :)))
A babás görbém ugyanilyen menetelős volt:
krisztibaba85
2013-11-20 13:43:05
 
Kukac ne aggódj inkább tesztelj!!!:)))))
capri
2013-11-20 13:41:47
 
Dzsudzsa, 12. dpo-n nem reggeli első pisiből, ejnye-bejnye! Nem idegesítjük magunkat ilyenekkel! :-) A babás görbéd milyen volt?

Mel, azért én továbbra is nagyon drukkolok, hogy legyen ott bent valaki. :-) Mitől mástól lenne ilyen szép magas a hőd már 18 napja?
Dzsudzsa
2013-11-20 13:41:15
 
És Lucifferhez csatlakozva!
Nekem a nőgyógyászom 2x mondta el, hogy jól véssem a fejembe: teljesen egészséges pároknak is csak 25% esélyük van minden hónapban, hogy összejön a baba!!!!! Na, ehhez nem kell matekból nagyon zseninek lenni, hogy belássuk, bizony az égieken és a szerencsén is sok múlik :)))Szegény drágám már nem mer meleg vízben fürödni sem. Mondtam neki, ha ezen múlik, játszhat tőlem finn partit is a jeges dézsában :))
Mel84
2013-11-20 13:36:25
 
Tuti negatív... Bár még nem tudom a hóhoz mérni, de olyan fehér! Tesztek: Corax Be Sure (ez mutatta ki a kislányomat a (nem)mensi napján 2 éve :), a másik X-epil, de déli pisi)

Az augusztusi babák ilyentájt fogannak, úgyhogy jóóó az most, Lucifer! :)

Dzsudzsa
2013-11-20 13:35:54
 
Mirjam!
Fogadj szót a mi boszinknak! Igen, ma tessék mérgesnek lenni,és haragudni a világra, de után talpra állni, és folyt. köv. !!!!
Mel84!
Én is nehezen hiszem el, hogy ott nincs baba!!
Bevallom, ma de. (nem reggel) én is csináltam egy tesztet, de negatív. Ha holnap reggel is fent a hőm, tesztelek újra. Én is szinte meg voltam győződve arról, hogy nekem bizony nem kell rajzolni :))) mert most elcsíptük, és velünk van. Nekem is mindig lezuhan a mensi reggelén, délutánra megjön.
Hát, meglátjuk!!!
capri
2013-11-20 13:34:12
 
Kbettina,
azért akármelyik napon is volt ott az ovud, azzal, hogy két nap kimaradt, nem esélytelen ez a hónap. Drukkolok, hogy Neked segítsen ez, hogy abbahagytad a mérést!
Csak pozitívan, mert Luciffer haragjától jobb félni... :-D
kbettina
2013-11-20 13:26:57
 
Moha, Capri: köszi:)
Hát nekem tényleg nagy stresszt jelentett a mérés, mert folyton a görbémet vizslattam. így meg ugy voltam hogy a 7. naptól folytonosan együtt voltunk, és nem is igen rágtam magam a baba témán. aztán mikor kb középen voltam, mértem egyett és láttam hogy még nem volt meg.Pontosan sikerült már kitapasztalnom hogy mi az alap és mi az emelkedett hőm. Aztán most mikorra én gondolom az ovum akkor volt tojcsis nyák is, és tudom is hogy kb ott lehetett,de sajna ott ritkultak az együttlétek, önhibánkon kívül.
luciffer73
2013-11-20 13:25:29
 
Akkor most kiosztok!
Mirjam...nyugodtan anyázz, vagy amit akarsz, de nyugi.
Először is...ne gondoljuk már, hogy gyereket csinálni olyan pity-putty...hiába klappol minden, attól még nem biztos, hogy jön az a gyerek. Ti csak csináljatok mindent ugyanúgy, ahogy eddig, szexeljetek mint a nyuszik...jön majd az a baba...ez biztos. Magadat ne hibáztasd, mert 1000 dolognak kell teljes mértékben klappolnia ahhoz, hogy sikerüljön...lehet, hogy nálatok most nem volt, csak 999.
arachnoidea...én nem fogom vissza magam, és iszonyat hangosan GRATULÁLOK!!!! Dagadj meg! :)))
Mel...én a csajoknak azt ígértem, hogy karácsonyi babaröptetés lesz...tehát...semmiféle augusztusról nem vagyok hajlandó tudomást venni. Karácsony lesz és kész!
Akinek nem jön össze addig, azt először is elfenekelem, másrészt ha kell basszus rajzolok nekik! :)))))
...remélem mást nem hagytam ki?! :DDDD
UI. biztos hogy negatív az a tesz??? Ha egy hét múlva még mindig nem jönne meg, akkor vagy mégis gyerek van a dologban, vagy lázas vagy! :DDD Havi előtt lemegy a hő...sőt inkább zuhan..nálad tök a szintet tartja...szinte el sem hiszem, hogy nem pozitív
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!