Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-01 14:09:32
 
lucifer!köszi:) mint mondtam,feladtam a mérést.5 teljes görbét vittem be,de túl stresszes volt. Az alaphőm mindig uannyi,így ezáltal tudtam én belőni h megvolt. Rettentően hiszem h most sikerült!
luciffer73
2013-12-01 13:57:55
 
Szia Bettina!
Én neked is szorítok..., viszont az az igazság, hogy miután nem sok adatot vittél be, ezért az ovudat még nem is tudta megerősíteni a rendszer. Belőtt neked egy 5 napot, de adat hiányában nem tudja a frankót bejelölni.
Bizakodj, hogy sikerült, de azért légy felkészülve mindenre...
kbettina
2013-12-01 13:47:30
 
sziasztok!látom vannak újak!üdv! Kérek mindenkit h szoritson most értem is! 29 naposak a ciklusaim,de megnt kései ovum volt.viszont szerintem nm ott volt ahova a rendszer tette,hanem előtte.szerintetek? Na a lényeg h még nm jött meg.semmi ráutaló jel sincs.tegnap ingerült voltam.kicsit fájt a hasam alja,de elmult.pár napja a méhemben apro szurkalasokat éreztem.mellfájdalmam volt kb 2 napja,de az is elmult.most ugy érzem összejöhetett.sznte reszketek az idegtől.félek h rosszak a megérzéseim.annyira izgulok.kérhetek egy kis támaszt?:) csatolom a görbém,bár nm sok minden van rajta,mert feladtam a méregetést.
luciffer73
2013-12-01 13:31:14
 
Sziasztok!
Iszonyatosan sokat írtatok...alig győztem visszaolvasni...és nem is tudtam mindent megjegyezni, ezért nagyon általánosságban :/
Szóval mindenkinek nagyon drukkolok. Pecsételés? Hm...sok pihi, még több fekvés.., mert ha tényleg babi van a dologban, akkor őt jó lenne bent tartani..nemde? :)
Nagyon jól rajzolok, de ha nem muszáj, inkább csináljatok magatoknak pozi tesztet, vagy uh képet a fa alá. A renitensek pedig ne zárják az ajtót este, mert reggel a fájuk alatt találnak...! :))))
Én ma bevittem a szombati és a ma reggeli hőmet. Mikor kidobta a grafot, csak röhögni tudtam...:DDDDD Egyszerűen nem hiszem el. Olyan dátumra tolta az ovut, hogy ...hát szóval hihetetlen. És nem is igaz. Capri veled tárgyaltam ki, hogy a második hőcsökkenés nagyon ritka esetben a tüszőrepedés jele is lehet...és szerintem az is volt. Erre a progi inkább arra a napra tolta az ovu napját...tulképpen ezen röhögtem :))))
És ime az én nyomi grafon
capri
2013-12-01 12:02:45
 
Sziasztok!
Mamma, köszönjük, hogy gondoltál Ránk, nagyon aranyos Tőled! :-)
KatkaManó, nem bízol a csodákban így karácsony közeledtével? ;-)
Dzsudzsa, kitartás a munkához, és gyere, amikor tudsz!
Fbzsuzsi, jaj, de szép!
Antika, sajnálom a pecsételést... Drukkolok, hogy jót jelentsen!
Moha, ne agyalj, csak relaxálj, aztán 1-2 nap múlva úgyis kiderül! Fújjuk vissza!
Napsugár, ha a 15. napig van progid, az pont szombat. Esetleg pénteken teszt, hogy még hétvége előtt fel tudd íratni?
Nagyon szép görbék vannak, drukkolok nagyon mindenkinek! :-)
Nekem tegnap tök jó napom volt. Madame Tussauds panoptikumban jártunk. :-) A görbém még elég unalmas.
Lillz
2013-12-01 11:18:43
 
Nap sugar
Szerintem a 14.dpo-n a 10-es erossegu már biztosan kimutatja. Csak ne keseredj el ha negativ, hallottunk már olyanrol akinek csak a nemvart napjan, vagy utanna par nappal lett pozi a teszt. En mindenesetre nagyon drukkolok, es hat varjuk a fejlemenyeket! :) Turelem es kitartas!:))
napsugar24
2013-12-01 10:40:50
 
Köszönöm mindenkinek.
A dokim az inszem utáni 18. napon mondta hogy teszteljek-de addig nem bírom ki-az a nemvárt napja. A 14. nap majd dec 6.-án telik le-ha kibírom addig akkor akkor fogok tesztelni, ha nem előtte is megnézem, amikor ezelőtt sikerül, már a 13. dpon kimutatta a 25-ös. Szeretném minél hamarabb megtudni, ha lehet, hogy mehessek vérvételre és emeljék a progi adagomat-ezelőtt sajnos azért ment el. Most Most még 15 . napig van progim, a doki szerint 18-ig kell szednem, s ha negatív abbahagyni-remélem addig még kapok még egy receptet, s tudom folytatni.
Ezelőtti terhes görbém így nézett ki.
Lillz
2013-12-01 10:30:47
 
Napsugar

Biztato a gorbed, csak maradjon is szepen fent mostmar a hod:) Es melyik napon tervezel tesztelni? Kerte esetleg a doki hogy tesztelj hamarabb mint a nemvart napja?
Moha13
2013-12-01 10:30:11
 
napsugar24
Köszi a biztatást! :)
Nagyon szép a görbéd, szorítok!!! :)
Mamma
2013-12-01 10:29:53
 
Sziasztok!

gyönyörű görbék :)))

megy a drukk

én ma így:
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!