Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-12-17 10:36:59
 
Szerintetek érdemes lenne előfizetésesnek lenni? Ezt azért kérdezem, mert ugye valamelyik nap írtam, hogy mikor vittem be a reggeli hőt, a gép kiírta, hogy az ovum eltér az átlagtól, de ha előfizetek, akkor pontosan megtudják mondani, hogy mikor lesz az enyém. Kicsit tanácstalan vagyok. Egyrészt feleslegesnek gondolom ezt az egészet, hiszen, a múlt hónapban a graf egy vagy két nappal rakta arrébb az ovumat az általam csinált teszthez képest.
Másrészt meg mi van ha tényleg megtudják mutatni a frankót.
Tanács?
capri
2013-12-17 10:34:28
 
Jaj, bocsi, tényleg! A táblázat alján lévő számokat néztem és ott ugye 22 az utolsó. De az dec. 22., nem pedig a 22. nap.
luciffer73
2013-12-17 10:31:52
 
Capri kétcsíkos ovuteszttel sajnos sokra nem megyek. Ha a novemberi ovuból indulok ki, akkor lehet, hogy ebben a hónapban is a ciklusom 12. napján lesz. Pont kari. Viszont lassan január, és akkor már én is melózok...újra stressz, újra emelgetés, újra munka...természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem teszem hozzá a magamét ettől függetlenül, de nem lesz egyszerű. Emberkém, meg már nincs észnél...fáradt, agyonhajszolt, hiába veszekszek vele telefonon (mert már csak úgy érintkezünk), hogy legalább egy napot maradjon itthon, aludjon, lazuljon...szerinte karácsony előtt meg kell szakítania magát...szerintem nem, dehát elég nehéz egy férfiembernek ezt elmagyarázni, ha már egyszer elhatározta magát.
Anglia ciklusa szerintem nem rövid...normál esetben az enyém is 24 napos...eltekintve ugye az utóbbi bakiktól, nekem is ilyen hosszúságú. Egyébként nagyon kiváncsi leszek, hogy most hány napra fog megjönni..?!
capri
2013-12-17 10:20:23
 
Luciffer,
a kétcsíkos ovutesztet még felteheted a fára. Apának, csak úgy, a miheztartás végett! :-DD

Anglia,
a görbéd rendben van, de még nem lehet belőle semmit mondani, hogy babás görbe-e. Mindig ilyen rövid a ciklusod, mint amennyivel a program számol?
anglia
2013-12-17 10:15:49
 
Sziasztok!
Szerintetek milyen a görbém? Mér nem nagyon merem beleélni magam. Mindenkinek jo baba várást és sok sokert kivánok.
luciffer73
2013-12-17 10:07:08
 
Sziasztok!
Capri szerintem az idő miatt vagy ennyire lekonyúlva...:(
Nálunk is pont ilyen az idő és az én kedvem is elég hervadt...lehet, hogy megfogadom a kartársnő tanácsát és inkább a karácsonyra fogok koncentrálni. Az a helyzet, hogy másra nem is igen tudnék, hiszen ember hajnalban elmegy melózni, és valamikor éjjel fél 12-kor jön haza. Tehát a szexnek esélye sincs. :/
Plumeria...én nem tudom, hogy milyen vastagnak kell lennie, de...az én első terhességemnél a doki azt mondta, hogy iszonyatosan el van vékonyodva a méhfalam, gondolom ezzel együtt a nyálka sem lehetett vastag. Én is gyogyót kaptam a tüneteimre...de attól még megtudott tapadni, beágyazódni...és meg is született. Nehezíti ugyan a megtermékenyülést, de azért nem lehetetlen...tehát...hajrá! :))))
Én ma picit csökkentem, de még mindig nem annyira, mint szoktam...egyre furább vagyok magamnak...
A babásoknak nagyon örülök!!!! Csak gyertek és meséljetek...!!!
Egyébként én is valami hasonló meglepit szerettem volna a családnak. Én mondjuk magát a tesztet akasztottam volna a fára...:DDDD...de mivel nincs ilyen kétcsíkos tesztem, lehet, hogy majd én fogok a fára mászni :DDDDD
krisztibaba85
2013-12-17 09:45:27
 
Sziasztok ên ma így:hat 4:45-kor keltem:-)sosem volt még ilyen magas:-) tök jó.



capri
2013-12-17 09:31:46
 
Plumeria,
6-7, de inkább min. 7 mm kell a beágyazódáshoz (az egyik dokim szerint).
plumeria14
2013-12-17 09:26:12
 
Lányok,
egy gyors körkérdés: Ti tudjátok, hogy hány mm-es méhnyálkahártya ideális a beágyazódáshoz? Kíváncsiságból elővettem a nődokis papírjaimat és azokat nézegettem. 4 adatot tudtam összehasonlítani, ebből 2 alkalommal a ciklus elején voltam, egyszer ovu környékén, egyszer pedig ovu után kb egy héttel. Az értékek a következők voltak: 6mm, 7mm, 8mm. Szerintetek ezek jó értékek? Holnap megyek ismét dokihoz és akkor őt is meg fogom kérdezni.
Moha13
2013-12-17 09:03:42
 
Jó reggelt! :)
Jól látom, hogy van itt olyan, akinek már a kiskönyve is megvan, mégsem írt még a remnyhozónkba? :)

Babaváró23 és Arachnoidea, lécci írjatok! :)

Én ma így:
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!