Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-12-17 13:41:58
 
Kukac,
én nem iszom alkoholt és nem dohányzom, szóval nincs "kérdés, amit meg kellene oldanom". :-) De a véleményemet azért leírom. :-) Azt mondják, hogy a legelső hetekben még nincs összeköttetés az anya szervezete és a magzat között, szóval elvileg nem okoz gondot az alkohol (mármint a mértékletes). Szerintem ha nem esel túlzásba, akkor ihatsz egy-két pohárral, de gondolom a rövidek helyett inkább bort például.
(Hétvégén én is ittam egy pohár forralt bort - még jó, hogy azzal kezdtem, nem iszom alkoholt -, de emiatt nincs lelkifurdalásom, nem emiatt nem lesz sikeres a hónap, ha úgy alakul.)
Esetleg ha nem iszol semmit, mondhatsz olyat is, hogy pl. méregtelenítesz vagy valami gyógyszert szedsz.
kukac
2013-12-17 13:28:32
 
Sziasztok Lányok!

Végre feljebb ment a hőm (és remélem nem a megfázástól)!

Lenne egy nagyon hülye kérdésem hozzátok. Lehet, hogy el fogtok ítélni miatta, de én tök tanácstalan vagyok!

Tehát az van, hogy az utóbbi hetekben rengeteg buliban, összejövetelen voltam. Az összes barátom ismer, tudják, hogy ilyenkor én is szoktam inni. Páran azt is tudják, hogy készülünk a babára. De egyszerűen nem tudok nem inni ilyenkor! Ez nagyon nagyon hülyén hangzik, de nem akarom, hogy beszólogassanak, vagy találgassanak, amikor még nincs is semmi... Ebben a hónapban nagyon odatettük magunkat a férjemmel és bűntudatom van, hogy mi van, ha ezek miatt most elrontok mindent! Ti hogy oldjátok meg ezt a kérdést? Vagy egyszerűen ne menjek sehova amíg ki nem derül, hogy mi a helyzet?! :(
luciffer73
2013-12-17 12:09:46
 
Persze mi magunk is kiszámolhatnánk, de ki a fenének van kedve matekozni minden hónapban...mert ha azt vesszük pl. az én átlaghőm ebben a hónapban valamiért magasabb lesz, mint múlt hónapban.
Ennek a ciklusnak az elejétől kezdve nem mentem még 36 fok alá...pedig....tudjuk, hogy kiknek a nászából származok...:)))))
luciffer73
2013-12-17 12:06:15
 
..ahhha...szóval én vagyok az akadálya a coverline-nak?! :DDDDD
Na akkor tényleg előfizetek...nem venném a lelkemre, ha miattam nem tudnánk a középhőt :)))))
Én erről a kutyamájas cuccról nem hallottam...én disznó pisi ivást hallottam...abban viszont azért lehet valami, hiszen a vizeletben sok a hcg...és vannak nők, akiknek a szervezetük nem ismeri fel a terhességet...meg kell rá tanítani. Tehát aki egyébként volt már terhes, csak sajnos nem tudta végig csinálni, annak nagyobb az esélye..hiszen az ő szervezete már felismeri és termelni is tudja...és most lehet, hogy jó nagy baromságokat írok!
Megjegyzem, ha igazak a városi legendák, akkor a kínaiak nem fújjognak a kutyahúsra...sajnos :(
plumeria14
2013-12-17 12:05:12
 
Moha13,
én csak erre tudok tippelni, mert szerintem néhány nap átlaghőjét nem lenne olyan bonyolult kiszámolni...nekünk pedig sokat segítene. Sokan szerintem ezért vezetik máshol is a hőjüket, mert ott legalább (szintén ingyenes) ezt is látják, illetve így lehet ellenőrizni, hogy jól számol-e a rendszer. Egyszer azt válaszolták nekem itt az oldalon, hogy akkor van az ovu, amikor a hőd a CL felé megy...tényleg? és hol van az???? Na mindegy, én már több is rákérdeztem, de mégsem történt semmi :(
luciffer73
2013-12-17 12:02:00
 
Plumeria....Igenis értettem! :DDDDD
Ha elfelejteni nem is tudom a hülyeségemet, azért majd kevesebbet agyalok rajta :)))
A coverlin-t én is hiányolom...azért abból is ki lehetne deríteni dolgokat. Például, ha valakinek valami hormon mizériája van, nyilván a hője se úgy alakul, ahogy kéne...
...mellék infó...megint jön belőlem valami véres nyák..mondjuk csodálkoztam is, hogy hogy lehet, hogy 3 nap alatt letudtam az egész mensit...(a hogy meg egy kicsit sok lett egy mondaton belül) :D
Moha13
2013-12-17 11:59:02
 
plumeria
Szóval szerinte azért nincs még cover line, mert nincs elég előfizető??? :O

akkor...

luciffer!
Mindenképpen ajánlom az előfizetést, csodálatos dolog, hajrá, hajrá!!! :D:D:D

Erről a disznópisis dologról jutott eszembe. hogy amikor tanultam és a főbérlőm, egy idős nő mesélte, hogy ő az egyetlen lányával 42 évesen esett teherbe, addig egyszerűen nem sikerült, pedig ő már mindent kipróbált, és emlékszik, még azt is ajánlották neki, hogy kutya máját kell megenni, mert az aztán tuti csodaszer, de ezt kihagyta...azon kívül viszont mindenfélével próbálkozott...fúúúúj...kutya mája...:D
plumeria14
2013-12-17 11:50:42
 
Luciffer,
az előfizetéssel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy havi ezerért semmivel sem leszel okosabb…hiszen azt te is tudod a eddigiek alapján, hogy általában mikor szokott lenni ovud. A grafikonok egymásra illesztése meg egy nagy baromság…szerintem. Már én sem vagyok előfizető, mert azt én is látom, hogy mikor van a cikluso 10-11. napja, amikor az ovum szokott lenni…engem nem zavar, hogy a rendszer nem oda jelzi előre. Azt viszont már javasoltam nekik (eddig még nem történt semmi), hogy ha a rendszer már érzékelte az ovut, akkor a rendszernek újra kellene kalkulálnia a nemvárt napját, mert ugye tudjuk, hogy a luteális szakasz hossza általában állandó az embernél….bár ez sem igaz teljes mértékben. A coverline-t is ígérték már tavaszra, de abból sem lett semmi. Biztos kevés az előfizető és nincs pénz fejlesztésre…
A rólunk mondták rovat, szerintem csak marketing, ne foglalkozz vele. Biztos van olyan, akinek fogalma sem volt arról, hogy mikor van ovuja és néhány hónap görbevezetés után leesett neki, hogy rosszkor próbálkoztak, de ez ránk nem igaz. Nem azért nem jön össze, mert bénák vagyunk és nem tudunk időzíteni, egyszerűen csak nem tartozunk azok táborába, akik már a szex gondolatától is teherbe esnek…
Egyáltalán nem utáltunk meg és nem nézünk rád más szemmel azért, ami történt veled. Akkor úgy hozta az élet, de pedig minden bizonnyal a legjobb döntést hoztad meg. Nem gondolom, hogy a sors most próbára tenne téged a korábban történtek miatt, úgyhogy ezeket tessék azonnal elfelejteni!
luciffer73
2013-12-17 11:48:02
 
Lányok igazán aranyosak vagytok!!!!! Egész meghatódtam (persze mondhatnám, hogy a hormonok miatt, de...:DDD)
Szerencsére ezek az idők már elmúltak...azt vallom, hogy ami nem öl meg, az erősít. Minden egyes hibámból próbáltam tanulni...talpra állni.
Igazából az a véleményem, hogy aki babát szeretne, az ne is elsősorban az anyagiakat nézze...mert tényleg ne. Addig amíg egy tányér étel van, azt mindig el lehet osztani kétfelé...inkább az a fontos, hogy milyen szülőkhöz jön az a baba...van-e szeret, tisztelet, törődés. Ahol nincs, ott ne gondolja egy nő sem, hogy a gyerek majd megváltoztatja a helyzetet. Meg fogja..., de sokkal rosszabb lesz. A nőnek is, és később a gyereknek is. Viszont ahol a fenti dolgok megvannak, ott nyugodtan lehet babát várni :))))
Ez csak egy újkori, szerintem rossz szokás, hogy már előre berendezett babaszoba várja a gyereket. Sokkal rosszabb helyzetben is voltak már előttünk családok, de boldogok voltak...és ez a lényeg. Inkább legyek szegényebb, de boldog, minthogy egy kacsalábon forgó palotában éljek boldogtalanul. Ha egy szülő, pontosabban egy anya boldogtalan, akkor a gyereke is az lesz...hiszen ők mindent megéreznek...még meg van erre az antennájuk.
Tehát hozzánk már jöhetne! :)))) Zsíros kenyérre való van, lenne egy lökött anyja, még lököttebb nővére, és egy tündéri apja...meg két kutya, meg....:)))))
...még egyszer köszönöm nektek...sokat jelent, hogy nem azt írtátok húzzak anyámba egy ilyen történettel!
luciffer73
2013-12-17 11:37:41
 
Moha...én már majdnem mindenbe belekapaszkodok, ami elősegítheti ezt a dolgot...persze azért azt nem próbálnám ki, a nagymamim mesélt...ugyanis réges-régen, amikor még majdnem a dinók rohangáltak...akkor is voltak olyan lányok, akik nem estek teherbe. Olyankor a falu legöregebb asszonya segített nekik.
Mivel minden faluban és minden háznál volt disznó, csak annyit kellett tenni, hogy aki teherbe akart esni, minden nap ivott egy keveset a vemhes disznó vizeletéből. És láss csodát...mindegyiknek sikerült.
...na azért én idáig nem fajulok :DDDDD
Én nem sajnálom magam ezek miatt. Egy részük az én hülyeségem volt. Lehettem volna figyelmesebb, kevésbé hülye, és felkészült. Más részük valóban nem az én hibám volt. Most, hogy már egy ideje nem vagyok hülye, rájöttem, hogy nem azok közé a nők közé tartozom, akik 5 perc ismeretség után azonnal gyereket szülnek minden palinak, akivel összehozza őket a sorsuk. Nem gondolom, hogy egy gyerek képes egyben tartani a családot...tehát ez nem lehet opció. Ezért is vártam 6-7 évet ezzel a döntéssel. Azt akartam tudni, hogy vajon közös gyerek nélkül is jól működik-e a kapcsolat. Egyik kapcsolatom sem volt egyébként rövid...a gyerekem apjával összesen 7 évet voltunk együtt...közben született a Reni. A férjemmel 4 évig tartott...a jelenlegi párommal is már hét éve gyűrjük egymást :)))...és szeretem...még mindig. Pillangók ugyan már nincsenek a gyomromban, de azért még meg tudja dobogtatni a szívem :D
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!