Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 54650 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Agria
2013-03-29 13:02:47
 
Vicacica
Köszi. Azt hiszem nekem az elsőt akarja csinálni a dokim, de nem érem el. Ma meg kéne beszélni vele, hogy előrébb tudjuk e hozni az átjárhatósági vizsgálatot, mert akkor nem kezdem el a Clostylbegytet. Megpróbálom még délután hívni. Még mindig magam alatt vagyok, de próbálok pozitívan hozzáállni.
Kitartást a többieknek is! Sok sikert a hétvégén tesztelőknek.
emerlány
2013-03-29 10:41:44
 
Maximail, köszi, hátha :-)
maximail
2013-03-29 10:32:58
 
Emberlány! nagyon klassz görbe! :-) Szerintem vasárnap már érdemes lehet tesztelni. Hátha a nyuszi hoz egy kétcsíkos tesztet. :-)
emerlány
2013-03-29 10:14:17
 
Sziasztok lányok!
Úgy izgulok... mára nem várom, a görbém az egekben... Korábbi ciklusaimban ilyenkor már 2 napja csökkent a hőm, plusz a mensi előtti 2 nap barnáztam is, most semmi... Jaj nem tudom kezdhetek-e reménykedni... Szerintetek mikor lenne érdemes tesztelnem? Legszívesebben már ma reggel csináltam volna, de tudom hogy még korai... Csatolom a görbém :-)
Moha13
2013-03-29 10:07:02
 
maximail

Nem próbálkoztunk még...ez az első :)
Eleve ezt a hónapot szemeltük ki. :)
maximail
2013-03-29 10:01:59
 
Sziasztok! Sajnálom, csajok! Tudom, hogy most rossz érzés, de fel a fejjel!

Moha! Szerintem még nem kellene mutatnia a 10-es tesztnek sem. Az a ritka kivétel, akinek a mensi esedékes időpontja előtt kimutatja. Ezért sem érdemes előtte tesztelgetni. Várj két-három napot, és addigra talán már mutatja. Hányadik hónapja próbálkoztok? Én az első hónapokban voltam ilyen izgatott, mint te. :-)
Katjessz
2013-03-29 09:49:41
 
Képzeljétek, tegnap találkoztam egy volt osztálytársammal, már rég beszéltünk. Most szakított vele a hapsija - igazi gyökér. Már nagyon rég együtt voltak - 10 éve kb. - még középiskolában volt egy abortusza. Most mondja, hogy tavaly januárban megint volt abortusza, mert ugyanez a hapsi nem akarta a gyereket. De ő már szeretett volna, és most ezért kidobta őt. Idióta.
Csak az jutott eszembe, hogy néha olyan igazságtalan a sors, hogy valaki évekig vár, mindent megtesz, hogy legyen kisbabája, és ő már kettőt elvetetett. Korábban még talán érthető, hogy elvetette, fiatal volt, de most újból is? Miért nem védekezett vagy nem értem hogy történt. Azt is meg tudom érteni, hogy egyedül nehéz vállalni a babát, de akkor miért jött össze neki? Aki meg mindent megtesz, hogy összejöjjön, ott meg nem.
Sajnálom őt, mert most nagyon maga alatt van, remélem helyre jönnek a dolgai és talál egy normális férfit és ezek után lehet még babája.
Ne gondoljátok, hogy rosszindulatú vagyok, nem vagyok, mert mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön az amit szeretne, csak azt akartam kihozni belőle, hogy néha nagyon igazságtalan az élet.
valaki1985
2013-03-29 09:39:46
 
Dm-be vettem Corex-et, de azt már csak azért, mert el teszem! :D Én csak x-epillel teszteltem mindig is!
Moha13
2013-03-29 09:35:43
 
Igen, én is ezeket olvastam, és még ha pozit mutatna, megint ugyanott tartanék, hogy nem tudom, mi van, mert ezek után nem hinném el :D
És próbáltál másfélét is, vagy eleve csak az x-epilt?
Vicacica
2013-03-29 09:34:49
 
Sziasztok!

Agria

3féle petevezeték átjárhatósági van. Van a Hycosi amiről már itt többen irtak- azt magánban is tud nőgyógyász csinálni nem ciklusfüggő.

Hysteroskopia a másik, ezt kórházban csinálják, köldöknél csinálnak egy pici vágást és kamerával szétnéz a kismedencében. Ugy tudom ez sem ciklusfüggő bár ne legyél a vége felé, mert az izgalomtól megjöhet...
A 3-ik a laparoskopia: Ezt is kórházban csinálják, kicsivel komolyabb mint az előző kettő. Ezt mensi után csinálják inkább. Kb. 1 óra altaltatásban, köldöknél ugyanúgy pici vágás a kamerának, felfújják a hasat ha talál valamit a doki akkor a szeméremnél csinálnak még pici vágást, vagy akár többet, feleslegesen nem lyukasztgatnak. nekem csak egyet csinált középen. Ezalatt meg tudja csinálni az átjárhatóságot. A hegek miatt nem kell aggódni gyorsan gyógyulnak, és kis idővel eltűnik. Az ébredés kicsit rossz, mert az alhasban iszonyú izomláz lesz, de ez is pár napig tart.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!