Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-14 08:55:38
 
Archangel, azért kérdeztem a vérzést, mert szerintem ez tuti vetélés volt. A pozi teszt az pozi teszt, és nem az Utrótól van! Nem tudom (szerencsére...), de többen is biztos tudnak majd válaszolni (sajnos...), ilyen korai vetélés után nem erősebb szokott lenni a vérzés? Én parás vagyok, de szerintem figyelj magadra, és ha valami furcsa, inkább menj el orvoshoz, nehogy ne ürüljön ki teljesen a méhed (amit Ildibaba írt, hogy a doki még egyszer ellenőrizte). Nem tudom, a többiek mit gondolnak erről. Remélem, nem baj, hogy leírtam a véleményemet. :-)

Ildibaba, örülök, hogy már sokkal jobban vagy és optimista! :-)

Moha, igen, az előző hónapra emlékeztem, hogy a végén kivette... Hülye rendszer... :-DDD Ennél kevés egyértelműbb görbe van... :-) Ha esetleg emlékszel, nekem is a korábbi ciklusomban kb. 7-8. dpo-n sötétítette be, pedig az is egyértelmű volt.
Az a gáz csak, hogy mi már eléggé tisztában vagyunk a ciklusunk (és a különböző görbevezető oldalak) működésével és a jelekkel, de aki még új, azt ez eléggé megkeverheti...
gianna
2014-01-14 08:48:52
 
Sziasztok lanyok!
En is besokaltam e honapban es azt mondtam,hogy 3 hot vezettem a gorbem latom,hogy normalis, rendszeres es peteeresem is van..abbahagyom kicsit a forumozast is, hiszen lehet a rastresszeles a gond, na de idokozben parom elment spermatesztre es eleg rosszak az eredmenyek. Szoval ez a gaz nalunk, most keszulunk szakertohoz. Van valaki hasonlo cipoben,hogy tapasztalatot csereljunk??
Ildibaba81
2014-01-14 08:48:31
 
Moha!

Nem, tudom, miért nem lát a szemétől, tényleg, még a vak is láthatja... a mostanin viszont értem, miért vacillál. A hőd alapján én tuti a 15. napra tenném, a leírtak alapján viszont a 13.-ra. Mi van, ha a 13-on volt és be is sikerült kapnod azt a bizonyos legyecskét, ezéért a 15-en a nagy ugrás felfelé... :). Nagyon szép a hőd, drukkolok! ;)

Azt javaslom egyébként, amit én is alkalmazni fogok mostantól: egyszerűen arra fogom ráállítani az agyhullámaimat, hogy most sikerülni fog, terhes leszek és nem hagyom, hogy beférkőzzön bármi, ezzel ellentétes gondolat az agyamba!

Moha13
2014-01-14 08:41:55
 
NA, az előzőt akartam megmutatni...bocs
Moha13
2014-01-14 08:41:03
 
capri
A ciklus 12. napján volt gyönyörű szép pozi tesztem (délelőtt egyforma csíkok, este pedig totál leugrós erősebb tesztcsík).
De aznap nem éreztem semmit, csak másnap, a 13. napon (:D) este fesztgetett a hasam meg picit szúrkált is, szóval szerintem akkor lehetett ovum.
Szerintem is besötétíthetné már. A múlt hónapban nem sötétített a mensijelzés után sem, sőt, simán kivette még a színes részt is...pedig egyértelműen bifázisos volt...szerintem.
Ildibaba81
2014-01-14 08:38:02
 
Sziasztok!

Szóval végre kiderült minden. Végülis spontán vetélés volt. Most már látom azt is, mit jelentenek a HCG adatok a vérben.
Szombaton 39,3 volt, tegnap már csak 13,3. Mivel 5 alatt kell lennie tutira vetélés volt (hiszen csökkent). A doki nagyon körültekintő volt, kérdezte, van -e még vérzés, mondtam neki, hogy egy kicsi még van. Még egyszer megnézett UH-gal emiatt, hogy biztosra menjen, hogy nem kell egészségügyi kaparásra küldenie, de szerencsére minden rendben, megkaptam az anti-D-t és jöhettem is haza, nagyon gördülékeny volt most már. Adott még nekem valami cseppeket, ami méhösszehúzó hatású, hogy minél gyorsabban minden cucc kiürüljön belőlem. :)

Találkoztam egy kismamával, neki is az volt a véleménye, hogy nagyon körültekintő és alapos doki, és nagyon odafigyel a kismamáira.

Most aztán hajrá és legalább már tudom, hogy mindketten alkalmasak vagyunk a gyerek gyártásra fizikailag, már csak az időzítés a lényeg. :)

Most már teljesen optimista vagyok. Remélem, 1-2 hónap és össze is jön most már. :)
Archangel85
2014-01-14 08:37:13
 
Moha!! Nagyoon szép görbe!!!!
capri
2014-01-14 08:36:15
 
Moha, tegnap nem volt már sötét az ouvd? Mikor volt + az ovuteszt?
Szerintem is tök rossz, hogy a rendszer önhatalmúlag módosítja a beírt adatokat...
Archangel85
2014-01-14 08:35:12
 
Érdekes capri, hogy pont ezt kérdezted... totál nem olyan mint szokott lenni. Ma már a 3.napom van, A 3nap alatt 3 betétet használtam el úgy, hogy alig volt valami. Mikor pisiltem akkor láttam, hogy piros volt, hogy mintha lennének darabok....bocsánat a nyers kifejezésért.. de már nem akarom ezt is bebeszélni magamnak.
Viszont a mellem is még mindig majd szét durran, ugyanolyan érzékeny...pedig ilyenkor már "össze szokott esni" :D :D
Ugyanis ha meg a hőmet nézzük, akkor végképp kizárhatjuk a terhességet.
Meg ma kezdem az első clostilbegyt is, az meg terhesen nem hiszem, hogy jó dolog lenne. Szerintem bebeszélem magamnak....
Moha13
2014-01-14 08:33:28
 
Dzsudzsa
Ezek nagyon klassz hírek! A két csík az két csík...:):):)

Antika
Én megmondtam, hogy ma vissza fel fog ugrani...csak irtó idegesítő ez a hülye rendszer, hogy kiszedegeti magának amiket beírunk, ha épp nem illik a képbe...nem objektív...:X
remélem, máshol is vezeted a hődet, ahol nem ilyen öntörvényű a rendszer...

capri
Hű, ezek nagyon jó dolgok. A 13-as pedig nekem is szerencseszámom, születésem óta kísér...:)
Nekünk márciusban lesz meg az 1 év. És akkor lesz a szülinapom is...mondanom sem kell, hányadikán...:D Jó lenne szülinapi ajándéknak egy babóca...:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!