Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csillka
2014-02-17 15:49:35
 
kedina

Felkeltetted az érdeklődésemet az alakorral kapcsolatban. Még sosem hallottam róla, rákerestem, és Szendi írására bukkantam. Ugyanolyan kenyér süthető belőle, mint a hagyományos búzából?
csillka
2014-02-17 15:28:39
 
Sziasztok!

Vilma,
sajnos valóban nem tudhatjuk melyikünkben mi van (néha jobb nem is tudni) Írtad, hogy Aviváztál, akkor már felmerült az endometriózis gyanúja? Mert abban az egy esetben nem lehet használni a tornát. Vagyis azt mondják amikor eltűnt az endometriozis (krém, és táplálkozásnak köszönhetően) akkor lehet.

Dzsudzsa,
én is az elmúlt hetekben próbálok változtatni az étkezésemen. Írtam, endó gyanú, Aviva oktató tanácsa, néha még Somlósit is hallgatok :D Nem egyszerű, sajnos. Két hete nem ettem kenyeret, és ma nekirugaszkodtam, sütöttem. Pfuuu, ott a kukába. Kinézetre jó volt, de a számban olyan lett mint a ragasztó. Olyan nagy lelkesedéssel fogtam neki, mert gyakran sütök itthon teljes kiőrlésű kenyeret, de hát ez nem sikerült. Zablisztet, rizslisztet, zabpelyhet/korpát tettem bele, gluténmentes élesztővel. Remélem neked nagyobb sikered lesz! Sok helyen olvastam az útifűmaghelyt, hogy az mindenképpen kell bele. Lehet az a titok nyitja? Fene tudja, de én maradok a kenyér nélküli életnél :D Majd írd meg neked milyen lett!
kedina
2014-02-17 15:09:56
 
Szilvita!

Nem lehet, hogy később volt ovud?
Szerintem meg ez a görbe is lehet még terhesgörbe! Fel a fejjel! Itt nézz körbe, van egy-két érdekes és mindegyik várandós görbe! :) http://babatervezok.otthona.net/altalanos-terhesgoerbek.html

kedina
2014-02-17 15:05:46
 
Amit nem értek, hogy két napra is számított értéket adott meg, amikor én megadtam , hogy mit mértem.. ???? Ejjjjj...
kedina
2014-02-17 15:03:34
 
Karolina
Az jó Isten mondatná ezt veled azt kívánom! :)
Bár én az esélytelenek nyugalmával vágtam bele ebbe a hónapba.
Neked viszont szépen alakul!

krisztibaba85 SZÉP görbe! Drukk!!!:)

Moha!
Pont ez a véleményem a tejről! Sajnos nagyon kalcium rabló is! Én cukor helyett: kókuszvirágcukor,méz, teljes értékű nádcukrot, illetve ritkán xilitet használok.
No fehér liszt, sőt igyekszem gluténmentesen táplálkozni, kisebb bakik előfordulnak. Tejtermék: inkább bio, vagy házi. És ez is legtöbbször kecske. Alakorból sütök kenyeret! Sűrítésre, ha kell akkor a többi gabona lisztjeit használom. (Kivéve: rozs, árpa, búza). Ha hús,tojás akkor is 80%ban megbízható forrásból szerzem be...

Dzsudzsa
"A halál a bélben lakozik." Így azt mindenképp rendbe kel tenni!! A tápanyaghiány minden betegségünk alapja!

Így lett 1 év alatt a vacak értékeimből és a rossz közérzetemből egy sokkal normálisabb állapot. A miomám felszívódott, a pajzsmirigyem rendeződött, jó a kedvem és az emésztésem. Most már csak a gyerkőc hiányzik!

Szurkál 2 napja megint a petefészkem. ?
Csak 2-3 napja kezdett tojásfehérje szerű lenni a cucc. Akkor szerda szerintetek az ovu? Egy nagy büdös fekete lyuk nekem ez a hónap. Pedig olyan biztos szoktam lenni.

Én mindenkinek drukkolok csajok EZERREL!!!!!!!
pusza
2014-02-17 14:08:35
 
Krisztibaba85
Köszi a biztatást,el is kél.Most pihi van,azt mindentbele..
pusza
2014-02-17 14:04:58
 
castellucchio
Köszönöm a jó szavakat,igen szerintem is szép volt a grafikonom.Nekem különösen nehéz lesz megmondani mikor van ovum,mert én szedtem stimuláló gyógyszert,többször is megérzem.Eddig még nem késett a mensi,most 3-rom napot tolódott,mennyiségre is több,használ a teázás amit már több mint 1-hónapja iszogatunk a férjemmel.Viszont most érted kell izgulni,mert szépen alakul a görbéd,kitartást!!! Szép napot!
castellucchio
2014-02-17 12:29:19
 
pusza ùgy sajnàlom.Pedig a görb€d is olyan szép volt.Ebből is látszik,hogy nem minden a görbe.
Amúgy én ma így. Ki tudja mi lesz....
Karolina01
2014-02-17 08:20:25
 
Jó reggelt!
Csak átrakta nekem az ovut.... Ahogy meg lett jósolva, hogy menet közben változtatja a rendszer. Remélem nem maradtunk le semmiről...
Krisztibaba! Szép a görbéd, remélem fent is marad!!!
Kedina! Lehet, most van a beágyazódás? Holnapra vissza ugrik, reméljük!!!
Én így:
kedina
2014-02-17 07:44:12
 
Szerintem is krisztibaba, de rendszer mást mond.
??????????????
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!