Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-02-24 07:33:06
 
Kiara,
köszi a képet, tündérkisbogyót láttam rajta :) Próbálj enni szerintem kekszet is, mert a gyümölcssav a gyomrodnak sem tesz jót.

Moha13,
tudom, hogy te is szedsz szelént...láttad tegnap a Naplóban az ikerfalva tudósítást? Állítólag a sok szelén és cink miatt születik ott több iker :)
Szerintem ez okozhatja nálatok is a gondot, úgyhogy addig szépe vágd a centiket :)
luciffer73
2014-02-24 07:25:12
 
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most reagálok, de pénteken már nem volt időm visszajönni :(
Szóval köszi az aggódást...úgy tűnik, hogy elmúlt a felfázásom. Éppen ideje, mert nagyon untam már és nem is értettem, hogy hogyan történhetett :s
kiara megnéztem a képet....nagyon ari :))))
Moha mintha azt írtad volna pár héttel ezelőtt, hogy te is abbahagyod a mérést, hogy az agyad kicsit pihenjen?! Rosszul emlékszem?
Én is drukkolok jónásnak, de majd meglátjuk. Egyenlőre majdnem semmi...valami, mintha, de majd kiderül...még van egy pár nap a havimig...:), vagy csak a gyulladás szórakozik velem
Mindenkinek drukkolok, és mindenkire gondolok sokat...!!!
kedina
2014-02-24 07:17:47
 
Jó reggelt!
Most már kezdek izgulni..

Krisztibaba, :S
krisztibaba85
2014-02-24 06:29:31
 
Jó reggelt:)

Kiara de jó olvasni soraidat csak így tovább:)

Moha olyan aranyos ahogy várod az endodokit mint ha elöszőr mennél moziba:))))amúgy nagyon drukkolok én is neked hogy ő legyen a megoldás:)

Nekem is megjött reggel :/
Amikor láttam a lázmérőt hogy 36.4 már biztos volta benne....
Úgy voltam vele hogy nincs kedvem ebben a hónapban mérni Dec Moha mivel 1 nap különbség lesz ebben a ciklusomban a tiédhez képest ugy voltam vele na jó......izgulhatunk a görbénkért:)
Szép napot:)
Moha13
2014-02-23 23:02:10
 
Kiara
Grat! :)

Dzsudzsa
március 18-án megyek...már nagyon várom és nagyon bízom benne. :)
TE most mit szedsz a pajzsmirigyedre? És mióta? Mit mondott a doki, mennyi idő múlva lesz eredménye? Nagyon szurkolok Neked és Plumeriának is (persze a többieknek is), mert ha Nálatok a pajzsmirigyes gyógyszer hatásosnak bizonyul, az hatalmas reményt ad nekem is!!! :)
Neked mennyi volt a kiinduló TSH-d? Az enyém 2,956, azaz majdnem 3. Szerintem tuti, hogy emiatt nem jön össze. Már csak 23 nap endodokiig...nagyon várom. :)
Kiara
2014-02-23 22:00:52
 
Sziasztok!
Még tartozok nektek egy 9 hét 5 napos képpel, kedden megyek a következő uh-ra akkor leszek elvileg 11 hét 5 napos, de majd a doki pontosít az alapján hogy növekszik a bébi... :-)Cicim nem fáj, pocimon látszik, néha hányok néha szarul vagyok, viszont van olyan napom amikkor teljesen tünetmentes vagyok...a hőm nem mindig magas van olyan nap amikor csökken kicsit, szóval arra ne feltétlenül alapozzatok, szoktam görcsölni akkor pihizek, 2 szer volt eddig a pozi teszt óta halvány rózsaszínű folyásom a doki nem adott rá semmit, azt mondta szokott ilyen lenni, egyébként fehéres, hol kevesebb hol több, a terhesség eleje óta enyhén meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim, pedig nincs bajom, illetve a hányás miatt meg hogy szinte csak gyümölcsöket tudok enni, eszméletlenül elkezdtek szuvasodni a fogaim, pedig próbálok rájuk vigyázni ja és nagyon sokszor keserű ízt érzek a számba...a rövid helyzet ennyi, egyre jobban élvezem mert ritkulnak a rosszul létek, 7-én megyek nyakiredő mérésre 13 hetesen...
Mindenkinek mielőbbi hasonló élményeket :-)

http://kepfeltoltes.hu/view/140223/IMAG0072_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Dzsudzsa
2014-02-23 17:43:04
 
Sziasztok Lányok!
Nem vesztem el :)
Az amúgy is nagyon sok munka mellett, most még külön főzök magamnak. Ráadásul a héten elkezdtem a gluténmentes kenyeret is sütni. Igaz, a dietetikus azt mondta, hogy reggelire egyem meg a 30g CH szénhidrátot, de amióta a gluténmentes, szinte szénhidrátot alig tartalmazó kenyeret eszem reggel (kb. 8 g CH mennyiségben) könnyedén kibírom a tízóraiig. Nem vagyok éhes és nem is szédülök. Most légy okos!!!
A jövő héten megyek vérvételre. Kiderül menyit javult a TSh-m, mek nézünk újabb prolaktint is, ami nekem ugye a duplája, mint kellene :((. Hősiesem Aviva tornázok, és már azt sem tudom, hogy mikor melyik bogyót egyem meg.
A hőmérőzést pedig hanyagolom. Nem akarom idegesíteni magamat vele, ráadásul hulla vagyok reggel.

Dióhéjban ennyit.

Plumeria!
Szép az ugrásod! Szurkolok nagyon!
Moha!
Te mikor mész endodokihoz?
kedina
2014-02-23 16:23:10
 
castellucchio, adri, plumeria
szinte egy időben vagyunk!:)

Csillka
a bionomon vannak jó, tiszta samponok.
Én a mosogatógépbe a DM saját márkás natur termékét használom ecettel és tökéletes, a mosógépbe meg az antalvalin található mosógél receptet, szintén ecettel! :)
Adry03
2014-02-23 12:16:12
 
Sziasztok !

Valahogy nálam se stimmel igazán ez a hónap. Az ovum is később van. legalábbis a hő szerint. Az egyéb tünetek alapján korábbra tettem volna, de mivel nincs ovu tesztem így marad a találgatás. De amilyen szerencsém szokott lenni tuti nem találtuk el. Na, mindegy majd talán a következő hónapban nagyobb szerencsém lesz.
castellucchio
2014-02-23 11:52:06
 
Köszi krisztibaba!
Én ma így. Tartja magát a hőm,drukkoljatok. Bár van még egy hét mire kiderül,hogy mi van.

Szép vasárnapot!
Ciao csajok.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!