Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kriszta33
2014-02-25 15:47:26
 
Sziasztok!

Én ma így. Pár napig fájt a mellbimbóm, mintha pengével vagdosták volna őket, de ez tegnapra elmúlt. PMS is csak egy napig kínzott.

Kiara gratulálok! :)

kbettina: Szörnyű lehet, hogy ennyi ideje szenvedsz a migréntől, nem lehet könnyű. Miket próbáltál eddig, hogy megszűnjön?


capri
2014-02-25 15:12:41
 
Sziasztok!
Kbettina, barátnőm is migrénes, ő mindkét terhessége alatt szinte Quarelinen élt... Kitartás, nehéz lehet! A három fiú meg esetleg, hát... :-)))
Kiara, tényleg jól eldugta a kezeit, lábait! :-D Ha ma vagy 11+3, akkor dec. 7-re jön ki az első nap. Mikor volt a két uh-d és a pozi teszted? Bocsi, csak tényleg érdekel, hogy uh-n hogy nem láttak semmit nálad...
Nekem másfél hete 0,66 volt a TSH-m, ma elkértem a leletemet.
Katicabogár5
2014-02-25 15:12:02
 
Kiara
gratulálok és sok boldogságot na meg egészséget nektek

Moha

Ma voltam kontrollon minden rendben van. Nem nőtt vissza a ciszta sem és nincsenek begyulladva a petefészkeim sem. A legfontosabb volt peteérésem és ha jól mondta a dokim hogy mikor volt akkor voltunk is együtt. Igazából a 11 cn naptól minden másnap és vagy a 15 vagy 17 napomon volt ( mind a két napon voltunk együtt)
Kiara
2014-02-25 14:26:27
 
Sziasztok!Voltam ma orvosnál, 11 hetes és 3 napos vagyok, 41 mm a babóka, jövő héten megyek nyaki redő mérésre..Capri, te kérdezted, ugye?? Nem tudom mikor lehetett ovum nem figyeltem, a doki meg nem szokott ennyire visszamenni..dec 12-én volt az utolsó mensim és a 11 hét 3 nap az pont úgy jön ki hogy az utolsó mensi előtt pár nappal valamikorra..Megkérdeztem nem kicsi-e a doki azt mondta hogy teljesen jó mérete van és nagyon sokat nőtt megint.. :-)
Kaptam képet, ezen kicsit eldugta a kezeit meg a lábait, nem tudom hol vannak, a múltkorin látszódtak....
Megjött a Tsh eredményem, hát nem volt jó, mert kívül esek, mínuszba, vagyis a házidoki szerint túlműködik a pajzsmirigyem...viszont a másik kettő értékem, a T3 és T4 az meg teljesen jó....ennek nem örülők, a doki azt mondta kezelni kell, de ez nem olyan probléma ami miatt aggódnom kéne...azt mondta ez elég gyakori dolog nőknél..csütörtökön megyek a belgyógyászatra uh-ra hogy kell-e gyógyszer vagy az is ráér szülés után és esetleg csak egy kis életmód váltás kell...én arra is gondoltam lehet a terhesvitaminban való jód-tól van...hát fene tudja azt mondta lehet ez már régebb óta fennáll, csak eddig még senki nem nézte, meglátjuk mit mondanak csütörtökön, a lényeg hogy a babával minden oké, én meg kikúrálom magam valahogy...most csak ő számít!
Itt a kép róla:

http://kepfeltoltes.hu/view/140225/IMAG0075_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kedina
2014-02-25 13:47:07
 
kbettina

Ha van időd 2 gyerkőc, egy férj és a migrén mellett, akkor látogass el az antalvali.com-ra
Írd be a keresőbe, hogy migrén. Rengetek cikket kidob, olvasgass, hátha megleled a választ, v a segítséget! Lelki hátterén is érdemes lenne elgondolkozni. Ezek csak ötletek, nem akarok személyeskedni, remélem nem veszed tolakodásnak! :)
kbettina
2014-02-25 09:23:27
 
kedina:köszi:)
Nálam állandó a migrén már 10 éve. Semmi alternativ nem használ,már probáltam mindent.orvosok tudják,gyogyszert is ugy szedek hogy tudnak róla. Első terhességem alatt teljesen megszünt, és kettő nappal szülés után már vissza is tért. Hormonok....pedig hogy elvoltam migrén nélkül.
Ott tartok már hogy nem szenvedek,meg 2 kicsit is elkell látnom,és ágyban fekve nem megy. Sokszor kifogom hogy a férjem itthon van,és tud a fiukkal segiteni,de rettegek hogy akkor jön elő mikor nincs segitség.
A sima femfájáshoz haslnlitani se tudom ezt az érzést. Multkor sirógörcsöt kaptam,mert nem birtam már a szenvedést.
Na de majd a szülőszobán hogy fogok szenvedni:) már most parázok...
plumeria14
2014-02-25 07:52:41
 
Jó reggelt,
én ismét egyenesben...nem tudom mi sül majd ki belőle...képzeljétek, kisbabával álmodtam és olyan jó érzés volt :)
Moha13
2014-02-25 07:51:08
 
Plum
Köszi a linket! :)

krisztibaba
Képzeld, most nekem is elég fájdalmas volt, aznap, amikor megjött, itt szenvedtem egész nap...:X
És első nap olyan szokásos volt a mennyisége, na de tegnap beleadott apait anyait...:X

MA meg elfelejtettem mérni...most mondjátok meg! :D:D:D
krisztibaba85
2014-02-25 07:42:00
 
Jó reggelt:-)

Moha igazából most megfogadtam én is hogyha 14.dpo nem jön meg a menzim nem is fogok tesztelni,mert mostmár tudom hogy 13 napos pontosan a luteálisom,és nem fogok minden féle,általam terhestünetnek ítélt érzésnek felülni,tiszta vicc,már magamon röhögök,de úgy néz ki ezeket ki kell tapasztalni az embernek...hogy eljusson idáig:-)

Arról nem beszélve hogy költözünk és teljes lakásfelújításba kezdünk,szóval nagyon,de nagyon remélem egyáltalán nem lesz időm ezekkel foglalkozni,csak föleszmélni:"Jaj elfojt a magzatvíz" :-))))
Capri,Kbettina,kitartás,további jó egészséget....

Plumeria szépen alakul a görbéd:-)))

Egyébként a mostani menzim,eléggé fájdalmas görcsölös,és soookkkk:S
Már csak pár nap hálisten

Szép napot!
kedina
2014-02-25 07:37:08
 
Én ma így.Bárcsak így maradna, vagy fentebb menne!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!