Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-03-29 09:04:23
 
Moha,
igazából nem sok esélyt fűzök ehhez a ciklushoz, pontosan semennyit :( Kezdek ismét nagyon befeszülni a sikertelenség miatt és ingerlékeny is vagyok...úgy látszik a Premens nekem nem használ.
Az tényleg érdekes, hogy a te hőd nem akar lemenni...
Moha13
2014-03-29 08:37:42
 
Plum
leírta a saját tapasztalatát, mert azt írja, hogy parázson járt meg ilyen egyéb izék, így tanult meg hinni valamiben. ÉS hitte, hogy jönni fog és jött...hát ez ilyen.

Szerintem még ne írd le ezt a ciklusodat! :)

az én hőm meg nem akar lemászni...nem értem.
plumeria14
2014-03-29 07:59:23
 
Moha,
még nem volt időm beleolvasni a könyvbe, de az általad leírtakból 2 dolog jutott az eszembe:
1. Nem is igaz, hogy évekig szenvedett, hogy összejöjjön neki a baba, mert akkor nem hordana össze mindenfélét, amit a neten talált a témával kapcsolatban, hanem a konkrét személyes tapasztalatait, praktikáit írná le.
2. Szerintem nincs mindenkire érvényes "recept", mindenkinek más jön be, sőt, vannak olyanok is, akik egyetlen percet sem "szenvednek" a babáért, mégis összejön nekik.
Ezt a harcot mindenkinek magának kell megvívnia!

Sajnos én úgy érzem, hogy meg fog jönni, tegnap este óta fájdogálok :(
emikez
2014-03-29 06:14:57
 
joreggelt tegnap felerugrot a höm hogy mára meg le esen áááááááááááááááááááá:(
Adry03
2014-03-28 21:41:25
 
Sziasztok !

kedina, plumeria

Szorítok nektek !


Részemről cikk-cakkolok. Nálam is elég stresszes volt ez a hónap úgyhogy nem számítok sok mindenre. De lassan itt a jó idő és egyre világosabb lesz. Végre egyre többet lehet kint lenni. Csak idő is legyen rá...

Moha13
2014-03-28 21:34:00
 
Luciffer
Nem nagyon tudok a köynvről véleményt mondani, szerintem olyan, mintha a netről összeollózta volna az összes praktikát, amit csak lehetett, ezeknek a 80%-ával eddig is tisztában voltunk szerintem, a csapból is az folyik, hogy egészséges életmód, no cigi, no pia, no drog, no teflonedény, no tartósítószeres szarok a boltból, no stressz, organikus kaja, zöldség, gyümölcs minden mennyiségben, elégséges alvás (8 óra), öltözzünk normálisan, nehogy felfázzunk, relaxáljunk, higgyünk abban, hogy össze fog jönni (kis agykontrollos beütés), stb., stb.
De én még mindig ott vagyok leragadva, hogy aki átment ezen, amin mi, és évekig várt (ahogyan írja a weboldalán) a babára, hogy jut el odáig, hogy pénzért árulja a "csodatanácsait"?
Ha én tudnám a megoldást, szétkürtölném, hogy mindenki, aki ugyanúgy várakozik, ahogy én tettem, és minden nap a csodára vár, és mindig csalódik, és meghal kicsit, megtudja és végre sikerüljön neki...és anya lehessen.
csillka
2014-03-28 17:11:20
 
kedina,
jujj, de jó lenne! Én nagyon drukkolok!Reggel az első gondolatom te leszel! :))
Már a Mikulás elhozná, nem kellene karácsonyig várni :D
kedina
2014-03-28 16:52:39
 
Plum
Nekem most is páfrányos volt ovukor. Már másnap nem volt az, most megint. Nekem is hónapok óta pihen a polcon a PG53. Pár hete vettem elő megint. Nem jó ha kevés nyálat raksz rá, de az sem ha sokat. Én szeretek kísérletezgetni.:)Most volt hozzá türelmem.

Gizgazz
Köszi.:) Igen lent van a hő. Érzem a derekamat is. Holnap mindenképp csinálok tesztet, mert ha nem is marad velem, el szeretném kapni a grabancát.:) Nem bíztam el magamat. :( Szép karácsonyi csomag lenne a fa alatt mondjuk.. Álom álom édes álom.
Minden esetre mintha barnáznék..de nem egyértelmű még.
gizgazzz
2014-03-28 16:40:19
 
kedina

Izgalmas a helyzet, drukkolok neked. Majd írj mi volt a holnapi teszt eredménye. Igaz a hőd nem túl magas de az még nem minden.
plumeria14
2014-03-28 15:59:26
 
kedina,
nekem a mikroszkóp még soha nem mutatott páfrányt, még akkor sem, amikor az ovu teszt + volt...biztos rosszul csináltam valamit :(

dmonalizi,
még nem volt, valószínűleg most lesz :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!