Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2014-03-30 12:07:53
 
Sziasztok !

Kedina

Nagy a csönd. Mi a helyzet ?


Nálam még tart a jojó effektus (fel-le-fel-le). :)
plumeria14
2014-03-30 10:22:33
 
Moha,
tényleg meglepő, hogy még mindig ugyanannyi a hőd...valószínűleg lesz egy jó nagy esés majd az ovu előtt, mert innen már nem lehet akkorát emelkedni :)

Én ma nem mértem, az idegeim nem bírták volna... mára nem várom..és ha jönni akar, akkor inkább ma...a hétfőket egyébként is nehezen viselem és nem szeretném, ha az ovum megint hétvégére esne...kíváncsi leszek a dokim hozzáállására...

kedina,
nálad mi újság?
Moha13
2014-03-30 09:33:27
 
nikinokedli
Én 800 mikrogrammosat (Innovita Folsav mega, dm-ben találtam) terhességet tervezőknek, terheseknek és szoptatós anyáknak ajánlják.

maximail
Teljesen egyetértek Veled. :)
A hőmmel halvány lila gőzöm nincs, hogy mi van, ma megint ugyanannyi. Nem szedek semmiféle gyógyszert, sem pajzsmirigyre sem egyébre. Csak a szokásos D-vitamin, amikor eszembe jutakkor folsav is, meg rágom a paradiót, mint eddig is. Ennyi.
Luteálisban egyébként 36,9 szokott általában lenni, tehát attól kicsit lejjebb van, de az ovu előtt viszont 36,5-6 körül van, ahhoz képest meg fenn van. Nem értem.
maximail
2014-03-29 20:06:37
 
Moha!

Eddig nem tudtam, milyen könyvről van szó, mert nem olvastam vissza, de most már sejtem. Én a facebookon pl. letiltottam azt az oldalt, ami állandóan ezt ajánlgatta nekem. Pont azt gondolom róla, amit Te! Hogy ez akkora köcsögség, már bocs. Hogy kihasználja ezt a dolgot. Különben sincs egyetlen tuti megoldás... Mi itt prbóbálunk megosztani mindenkivel mindent, amit csak megtudunk, kiderítünk. Persze sokan mindenből hasznot akarnak húzni.
Pár hónapja egy barátnőm, aki elvetélt kb. egy éve, felhívott, hogy látta ezt a könyvet a neten, és szerintem megvegye-e. Hát lebeszéltem. (Azóta ő szerencsére már újra babát vár.)

Amúgy szerintem nincs semmi trükk. Ok, azt ki kell(ene) deríteni, hogy van-e valami szervi baj, de azon túl nincs titok. Nem leszel meddő a teflonserpenyőtől, nem lesz impotens a férjed a csapvíztől, és nem fog elvetélni a beágyazódás alatti futástól. Ha ez így lenne, nem kellene fogamzásgátló, illetve kb. senkinek nem lenne gyereke. Vagy van a háttérben valami OK, amire még nem jöttek rá az orvosok (jó esetben keresik, de legtöbbünknél nem), vagy egyszerűen türelmetlenek vagyunk. Néha belegondolok, hogy pl. anyáink 20 évesen férjhez mentek, aztán sokszor csak 3 év múlva jött a baba, de senki nem aggódott, ha csak 23 évesen lett anya. Nálunk egyrészt kitolódnak a dolgok, ami miatt ugye lehet, hogy minden hátsó ok nélkül többet kell várnunk, másrészt amúgy meg hozzá vagyunk szokva, hogy minden azonnal kell. Ezen főleg az ilyen hírek hallatán gondolkodok el, mint pl. Ördög Nóri esete. De ugyanez megtörtén már legalább 3 viszonylag közeli ismerősömmel. Ilyenkor arra gondolok, hogy biztosan kellett vajon az a lombik? Értem én, hogy nagyon rossz várni (én 2,5 éve várakozok), de lehet, hogy ez egyszerűen csak a természet rendje.
Azért persze az alapos kivizsgálás fontos!!! Nem ezt akarom elvitatni.

A magas hődre amúgy: nem lehet, hogy a pajzsmirigy gyógyszertől van? Vagy egyszerűen azért, mert megváltozott a pajzsmirigyed működése? Mert nekem valami rémlik, hogy a pajzsmirigy-gond alacsonyabban tartja a hőt...
nikinokedli
2014-03-29 17:26:52
 
Csajok! Ti mennyi folsavat szedtek így "terhesség előtt"?
paramami
2014-03-29 17:17:01
 
Sziasztok!

Egy gyors kérdés, ha nem vagyok nagyon pofátlan: az ovut mikor jelzi a gép, hány nappal az ovuláció után? Vagy egyáltalán nem jelzi, ha nem volt :))
jniki82
2014-03-29 14:29:07
 
Sziasztok!

csillka,

lehet, hogy igazad van, de nekem ez a hinni benne nem igazán akar összejönni!Annyira szerettem volna májusi babát, hogy augusztusban én teljesen biztos voltam abban, hogy akkor most mi tuti, hogy gyereket csináltunk, és nem!
Azóta,- lehet, hogy kicsit gyagyásnak néztek,- de szoktam hozzá beszélni, mármint a nem létező gyerekemhez beszélni, hogy mi várjuk nagyon és akarjuk!Na, ez sem egy tuti recept eddig!Már azt szoktam mondani, minket egy gyerek sem akar!
plumeria14
2014-03-29 12:49:54
 
kedina,
remélem nálad jobban alakulnak a dolgok :)

csillka,
teljesen igazad van, de én már annyiszor hittem benne úgy igazán, hogy aztán nagyon-nagyon fájt a csalódás...a mai napig ebben a ciklusban is nagyon akartam hinni, hátha tényleg a sors keze, hogy inszem nélkül is sikerülhet nekünk, de egyre inkább érzek mensire utaló jeleket, így most a hit inkább önámítás és saját magam becsapása lenne :(
csillka
2014-03-29 11:18:37
 
Én ezt már írtam,de szerintem a hit a legjobb "csodamódszer". Legyen az spirituális, vallási, önmagunkban vetett hit, vagy egy másik emberben(orvos, kineziológus, stb)
Nem csak úgy mondani, hogy igen képes vagyok rá,képes vagyok rá,de közben ott a görcs,és én sem hiszem el. Hanem amikor kimondom, hogy képes vagyok rá, és társul hozzá egy érzés, elhiszem magamról, és érzem is az erőt az segíthet. Szerintem. :D

Kedina, én tényleg úgy ébredtem, hogy rád gondoltam. Mi hír?
KatkaManó
2014-03-29 10:36:14
 
Moha,
a lombik utáni görbém volt hasonló.
Utrot kaptam progi pótlásnak és ez tartja magasan is a hőt. A ciklusom 9. napján esett le szerintem akkor esett vissza a progi.
Ez csak tipp... nem lehet hogy neked is elkezdődött valami az előző ciklusodnál ?!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!