Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2014-03-31 19:43:34
 
Köszönöm szépen a biztatást mindenkinek.
Továbbra is maradnék csendes társ, de ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok, és természetesen olvaslak benneteket és mindenkinek hajár ezerrrrrrrrrrrreeeeeelllll.

Mirjam!
nekem hogy sikerült természetesen a baba-nem nagyon aggódtunk-a véletlenre gondoltunk a vetélésnél vagy a genetikára. Minden intézmény más, itt nem csinálják csak úgy ezeket a vizsgálatokat, meg van az előírás-természetesen ha van tünet, vagy valami jel-akkor azonnal. Nehezen vettem rá magam, de soha életemben nem fogom megbánni-most pedig várunk és bizakodunk és egy kicsit elengedtem, most mindent. Orvost nem váltottam, maradtam a réginél, nagyon meg vagyok elégedve a munkájával és a hozzá állásával.
A műtét teljes altatásban volt-én nagyon félős vagyok, s ez itt is jelen volt. pár óra múlva teljesen magamnál voltam az őrzőben, s másnap haza is engedtek. Már a varrat szedésen is túl vagyok, mostmár jöhet a munka.
maximail
2014-03-31 18:49:16
 
Plumeria!

Itt van pl. egy tök bonyolult leírás, ami szintén mutatja, mennyire nem lehet "házilag" diagnosztizálni az IR-t, és mennyi minden befolyásolja az eredményt.

https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0#folders/0ByCG12wjTSqlNzMyNGVkNmMtZjI2Ny00Y2JjLWI5NTctZDkxZGFhOTU1NGQ0
nikinokedli
2014-03-31 18:31:46
 
Sziasztok lányok. 21. Napi vérvételre nem kötelező az éhgyomor. Ugye?
maximail
2014-03-31 18:25:14
 
Plumeria!

Megkérdezhetem, hogy volt-e valami konkrét oka, hogy végül nem hozzájuk mentél?
plumeria14
2014-03-31 18:14:45
 
csillka,
jó ezt hallani és csak a jóra kell gondolni! Semmi negatív gondolat, semmi hitetlenkedés.
Én már annyiszor megpróbáltam elképzelni azt a hihetetlen örömet, amit egy pozitív terhességi teszt láttán él át az ember, de sajnos a valóságban ez még várat magára. Jövő hónapban már 37 leszek és ez sajnos nem segít abban, hogy lazábban vegyem a dolgokat.

luciffer,
tudom, hogy laza vagy, de most egy kicsit próbáld meg kiengedni a fáradt gőzt (is)…

eninemes,
üdv a csapatban. Pont tegnap olvastam, hogy stressz hatására lelassulhat vagy akár meg is llhat a peteérés folyamata. Az elején még mindenki úgy áll hozzá, hogy jön, amikor jönnie kell, de egy idő után már ez (sem) vigasztalja az embert. A többségnél itt nem azzal van a gond, hogy nem pozitív az ovuteszt vagy nem tudjuk, hogy mikor van az ovunk, hanem utána lehet valami bibi…
Nálatok voltak már vizsgálatok?

maximail,
anno én hozzájuk is bejelentkeztem, de végül Balázs Csaba professzor mellett döntöttem.
maximail
2014-03-31 17:56:11
 
Sziasztok!

Komolyan nem vagyok a Mensmentis beépített embere, csak nagyon lelkes vagyok, mert úgy érzem, végre találtam egy helyet, ahol meg fognak érteni. Már nagyon várom.
Ma egy újabb lelkesítő írást olvastam tőlük! Azért linkelem be, mert lehet, hogy közületek is vannak, akik kétségbeesetten keresnek egy olyan helyet, ahol komplexen foglalkoznak ezzel az egész dologgal.

http://mensmentis.hu/meddosegi-szakrendeles/

Plumeria!
Nem tudom pontosan én sem, annyit mondott a fórumban a szakértő, amiről már írtam, hogy alapszabály, hogy leletet nem értékelnek ki távolról, mert mindenkit egyben kell nézni. És a fent lévő lányok közül is vannak, akiknek a papírforma szerint a vérkép leletük jó, mégis fennáll az IR, esetleg a PCOS is, úgy, hogy lehet, hogy ciszták nincsenek is.

Egyenlőre én sem vagyok okosabb! De amit belinkeltem, érdemes elolvasni!
kedina
2014-03-31 16:56:35
 
Csillka

Én nagyon örülök! Ez nagyon jó hír! Engem a sokáig küzdöttek sikere tart életben, reményben, hogy ne adjam fel! Hogy utálhatnánk?! Bízz a legjobbakban! Én drukkolok és gondolok rád, rátok! :)
csillka
2014-03-31 16:48:37
 
Sziasztok!

Kedina, köszönöm az érdeklődésed, nagyon jól esik! Sajnálom,hogy így alakult a hétvége. Eljön a Te időd is, hidd el nekem, csak türelmesnek kell lenni :)

Moha, Luciffer, ti elég különös tüneteket produkáltok mensi mellett!

Plumeria, bízzunk benne!

Én most jövök a dokitól. Azt mondta méhen belüli, öthetes terhességnek megfelelő minden odabent :D :D :D
Még mielőtt utálnátok, két éve várjuk :D
Persze van bennem félelem, de most minden másképpen alakul mint októberben, most teljesen más tüneteim vannak mint akkor. Két hét múlva kell mennem, akkor már kell legyen szívhang is.
Bizom a legjobbakban, de nem mertem beleélni magam 100%-osan. A szűk család és Ti tudtok róla csak. Sem barátnők, sem senki. A nővéremnek is úgy mondtam el, hogy rákérdezett, és nem akartam letagadni.
Annyira bízom, hogy Ő most velünk akar maradni! :)
eninemes
2014-03-31 16:21:21
 
Sziasztok, én is eddig megfigyelő voltam...naponta követem a beszélgetéseket és el kell mondjam, hogy tanulni lehet mindenkitől egy kicsikét, pont ezért döntöttem úgy, hogy bekapcsolódom, hátha valakinek én is tudok segíteni. Túl vagyunk a 6 hónapos próbálkozáson, és az utóbbi 2 hónapban jöttem, rá, hogy idegesen és feszülten még az ovulációs napomat sem tudom kiszámítani, nem hogy teherbe essek. Úgy hogy példát vettem a férjemtől, aki nagyon ügyesen kezeli a dolgokat...amikor jönnie kell, jönni fog. Az utolsó ciklusom sikeres volt, úgy örvendtem a pozitiv ovu tesztnek, mintha terhességet állapitottam volna meg :) Ezt annak köszönhetem, hogy másképp álltam a dolgokhoz...most ez van, méregetek, ha megunom, megpihenek és majd folytatom újra. A hormon problémákra vannak bizonyos gyógyteák is, érdemes érdeklődni, például természetgyógyászoknál ezekről, még mielőtt gyógyszerekre váltanánk. Szedtem én is eleget (4 évet és 3 éve abbahagytam) és meg van a véleményem róla :)

És akkor íme a sikeres görbém, nagyon kiváncsian várom a folytatást :)
luciffer73
2014-03-31 15:29:22
 
Plum...ari vagy, de én már ennél lazább nem tudnék lenni fizikai sérülés nélkül :)
Több mint egy hónapja se hőt nem mérek, se nem ovutesztelek a stressz miatt...hova lazuljak még? Fáradt vagyok és kimerült :/ ...és a testi tüneteim még mindig meg vannak :s
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!