Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dmonalizi
2014-04-29 16:07:45
 
Az a jó a rendszer még nem reagált hogy át tegye az ovumat.
Dmonalizi
2014-04-29 16:04:58
 
Sziasztok.
Megviccelt a természet. Ebben a hónapban 3 nappal előbb jött az ovum. majdnem lecsúsztunk róla. Tegnap pozi volt az ovu teszt,ma már nem.Valószínő hogy vasárnap is pózi volt de akkor nem néztam még. Múlt hónapban is 2 nap volt pozi. Vasárnap reggel és tegnap este is együtt voltunk. Hátha.Csak egy zavar hogy szombaton termál fürdőben és szaunában voltunk. Nem ártott a páromnak?
kedina
2014-04-29 16:04:41
 
maximail
Köszi az összefoglalót! :) Remélem minél előbb kopogtat nálatok is a gólya!
Hát csajok, valahogy várom is meg nem is a jövő keddi átjárhatóságit..
tyupók
2014-04-28 22:02:08
 
Sziasztok! Csak nemrég találtam és regisztráltam az oldalra,de nagyon tetszik.1 clostis hónapom van. Ma voltam 14. napi.uh-on,hát nagyon elkeseredtem,mert csak 1db 12 mm tüszőt talált az orvos. Van valakinek tapasztalata h. mennyit nőhet naponta? Az orvos szerint 2-3 nap az ovulácio, de nekem csak 25 naposak a ciklusaim.Valakinek vélemény?
maximail
2014-04-28 21:51:10
 
Amúgy mára nekem is megjött. De tulajdonképpen nem bánom. A szombati negatív teszt után már éreztem, hogy nincs baba, és inkább csak aggódtam, hogy akkor miért nem jön meg. Aminek viszont örülök, hogy előtte nem pecsételtem. Nem akarom elkiabálni, de ez már a 3. nem pecsételős hónapom a méhszájseb fagyasztás óta. És már ez is valami az én szememben.

MensMentis: Csupa-csupa nagy pozitív jel!
Mindenki végtelenül kedves és udvarias volt, már eleve az időpontfoglalásnál is, kaptam visszaigazoló sms-t, majd az esedékes nap előtt egy kedves hangú figyelmeztetést, hogy másnap szeretettel várnak (apróság, de pl. a tapló tapolcai Kaáli intézet után hihetetlenül jól esett).
Egy percet nem kellett várni, nagyon rugalmas és flott volt minden. Az orvos több mint egy órát foglalkozott foglalkozott velünk (nem öt percet futószalagon, flegmán). Minden eddigi leletet megnézett (a férjemét is), mindent nagyon részletesen elmagyarázott, végigvett minden lehetséges eshetőséget, A, B variációkat, nagyon megérően és türelmesen végighallgatott, és válaszolt mindenre, aztán a végén elküldött mindkettőnket endokrinológushoz, engem immunológushoz, a férjemet pedig két speciális spermavizsgálatra. Ezekre június 24-én megyünk (illetve a férjem előtte), és 25-én vissza Szakács doktorhoz.
Az az alapelv, hogy megpróbálnak minden lehetséges okot feltárni, és ha bármit találnak, akkor előbb azt kezelik, és addig nem állnak neki mesterséges beavatkozásoknak (kivéve ha a páciens kéri), amíg az nem rendeződik, mondván, hogy pl. IR mellett az inszem, vagy a lombik sikerének sokkal kisebb az esélye, míg ha rendeződnek az értékek, akkor akár spontán is összejöhet a baba. Nekem ez a hozzáállás nagyon szimpatikus.
Mellette továbbra is járok kineziológushoz, mert segít a lelkemnek.

Hosszú idő után végre azt érzem, hogy jó kezekbe kerültünk, nem nekem kell bújni a netet a vizsgálatok és az eredmények, határértékek után kutatva, hanem van végre egy olyan orvosi csapat, aki megteszi ezt, és emberszámba vesz.

Ha bárkinek lenne részletesebb kérdése az MM-mel kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Plumeria! Nagyon sajnálom!!
maximail
2014-04-28 21:34:35
 
Sangria!

Gratulálok, és köszönöm! :-)
Adry03
2014-04-28 20:32:38
 
Sziasztok !

sangria

Gratulálok !!


Részemről azt hiszem, hogy lottót kéne kitöltenem. Ez van.
plumeria14
2014-04-28 19:52:47
 
Dzsudzsa,
jól emlékszel, bár nálam a vérvétel is igazolta, mert az Anti-TPO értéke 273 lett. Május 6-án megyek kontrollra az endomókushoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd.
Dzsudzsa
2014-04-28 19:22:06
 
plumeria!
A 3.3 tsh miatt kért a doki pajzsmirigy uh-ot. (ami azóta már 0,6 :))
Először volt uh, utána a vérvétel.
Az uh-on a doktor nő látta, hogy a jobb lebeny szerkezete megváltozott, ő mondta, hogy ez gyulladásra utal. Valószínű genetikailag kaptam anyai ágon. Ő mondta, ne ijedjek meg, de a vérvételem sem lesz tökéletes. Erre, az uh-ra kb. 1,5 hétre tökéletes az anti TPO.
Hát, lehetne olyan mázlim, hogy nincs nagyobb gond a pajzsmiriggyel!!!!
Nálad jól emlékszem, hogy van gyulladás? Azt miként kezelik ?
plumeria14
2014-04-28 18:41:15
 
Dzsudzsa,
az az igazság, hogy az életkor és az a gondolat, hogy kifutunk az időből, valóban nem teszi egyszerűbbé a helyzetet, de próbálj meg nem stresszelni még ezen is, mert ettől nem lesz egyszerűbb, SŐT!
Hogy lehet az, hogy a vérvizsgálat nem igazolta a pm gyulladást? Tudtommal az Anti-TPO ha egyszer megjelent valakinek a szervezetében, akkor az nem tűnik el, maximum csökken….Ez felettébb érdekes számomra!
Én már nagyon várom a terhességgel és a kismamasággal járó „problémákat”. Nagyon büszkén fogom viselni őket!

kedina,
még semmi…tegnap este, mintha ha éreztem volna, mintha úgy kezdene fájni a hasam, mint amikor megjön, de azóta sincs semmi. Én azt olvastam, hogy a progeszteron kitolja a mensit, mivel magasan tartja az értéket, ami miatt a méhnyálkahártya nem tud leválni…vagy valami ilyesmi…és az abbahagyás után 2-3 nappal jelentkezik a mensi, bár volt olyan is, akinek az Utro mellett is időben megjött. Újabb tesztet azért nem tervezek még, mert egy akkora nagy semmi volt, hogy azt el se tudom mondani!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!