Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adrienn830
2014-05-13 21:12:44
 
Moha13 én 2. hete iszom a teát. Első hétben tejoltó galajt, majd utána megjött amit rendeltem Gyuri bácsi oldaláról 6 cs közönséges galajteát és azzal folytatom. Nekem Tsh-m 2,230 volt, hogy most mennyi nem tudom ez tavalyi eredmény
Moha13
2014-05-13 20:42:08
 
Fantasyc
Azért nem kell agyonverni szegény patikust...:D:D:D
A garadós is jó, ha nincs közönséges, sőt, mind a három galaj jó hatású, de Gyuri bácsi és a Treben kimondottan a közönségest tartja a leghatásosabbnak a pajzsmirigyproblémákra. Szóval ne légy mérges szegényre, nem csapott be, lehet, hogy nem tudja, hogy a közönséges jobb, mint a ragadós. Ajánlom figyelmedbe:
http://antalvali.com/hirek/bukki-fuvesember-eloadasa.html

Itt konkrétan így ír a 3 galajról:
"Ha már a pajzsmiriggyel baj, vagy ha nincs baj, akkor is érdemes egy galaj növényt használni. Maria Treben az írja, hogy a közönséges galaj a legjobb, majdnem ugyanolyan hatású a ragadós is, és a harmadik a tejoltó galaj. Ez utóbbi jó a vesénkre és a mirigyrendszerünkre."
Dzsudzsa
2014-05-13 20:41:14
 
Lányok!
Nagyon aktívak ezek a gólyák. Bennünket is környékez egy 2-3 hete.
A párom most este is látta a kert végében. Nekem is rövidesen beszédem lesz vele! Nem véletlenül nem én látom, tutteros, hogy fél tőlem!!! Van is miért :))

Az én görbém sem sámli.
Még jó, hogy voltam uh-on. Különben már bezöltdült volna a hajam.
Adry84
2014-05-13 20:27:12
 
Kedina

Köszi a tanácsodat. Utána olvastam annak amit ajánlottál...jónak tűnik, tényleg.
A Gyuri bácsi gyógyteáiról is jókat hallottam, én pár hónappal ezelőtt kipróbáltam a Lady ciklus teát és a méhpempőt...
Meg mondom őszintén félek keverni a gyógyszereket a gyógyteákkal.
30 éves vagyok és 1 éve szeretnénk babát.
PCO-t állapítottak meg, diétáznom kellene annak ellenére hogy vékony vagyok. Tehát ez nem súlytól függ.
Merkformint kaptam,de nem használt.
Most pár napja Norcolutot szedek, 10 napig kell szednem. Elvileg ettől menstruálni fogok,de ez csak tüneti kezelés, hogy vérvételre menjek és újra megnézzék a hormonokat.
A doki szerint ne várjuk túl sokat, mivel nincs peteérésem, ezért ajánlotta a Laparoszkópos műtétet.
Nem tudok róla túl sok mindent...egyáltalán mi értelme?
Volt valaki akinek az segített?
És ezután ajánlotta a Kaáli intézetet.
Sajnos el vagyok keseredve....de olvasom ti milyen pozitívan álltok a dolgokhoz és akkor én is erőt kapok!!!!! :)
Renicsek
2014-05-13 19:36:21
 
Köszike a drukkokat mindenkinek! Viszont!! Én is akartam inni galajteát,de magára a növényre allergiás vagyok!(ragadós) Mi van ha a közönségesre is? Nem merem megkockáztatni! Ha kibírom,nem tesztelek holnap! Most megyek összekapkodok egy tálba vagy 100 békát,és meghívom a Gólyacsaládot vacsira! :D Babaillat?!?! Nincs is annál istenibb!? Éjszakázás?-Állok elébe!
kedina
2014-05-13 18:57:06
 
Fantasyc
Én azt olvastam Gyuri bácsitól, hogy a közönséges galaj a legjobb, utána a ragadós, aztán a tejoltó. Szóval nem olyan rossz az, de jobb lenne a közönséges. És 6-8 hét kell az igazi hatáshoz. A tejoltó viszont nagyon jó a mirigyrendszernek, és az agyalapi mirigynek, a mellékvesének.
Fantasyc
2014-05-13 18:43:04
 
Kedina, köszönöm, megtaláltam!!!! :-)

Moha
Sajnos akkor jól mellé rántottam a bioboltban. :-( én tejoltót vettem, de még meg is kérdeztem az eladótól, hogy ez jó-e nekem, azt mondta, hogy hát persze!!!
Neki sem hiszek többet. Sajnos a csomagolásra csak az összetétel van ráírva, szóval hiába böngésztem, nem lettem okosabb. :-( A neve gyanús volt, pont ezért kérdeztem rá, most azért morcos lettem, holnap lehet, hoyg vissza is megyek hozzá. Nem az ár miatt, mert nem volt olyan drága, csak nem kéne félrevezetni a vásárlókat. Ha meg nem ért hozzá, inkább mondja azt, hogy nézzek utána, mert nem tudja. Ez sem szégyen, nem tudhat mindent.
Köszönöm a felvilágosítást és a segítséget nektek!!!:-)

Moha, ha most van ovud, akkor meg mindent bele!!!! :-D
Moha13
2014-05-13 18:22:19
 
Fantasyc
Hát...nem, pont 3 féle galaj van, a tejoltó, a ragadós és a közönséges. PAtikákban általában előbbi kettőt tartják, de Gyuri bácsi és Maria Treben szerint a közönséges a legjobb a pajzsmirigyre, a többi másra hat jobban. Én akartam Gyuri bácsitól rendelni, de utánvéttel küldik, úgy meg elég drága mulatság lenne, úgyhogy kutatgattam a neten és találtam egy magyarforrás.hu weboldalt, tőlük rendeltem két csomaggal, és postán küldték ajánlottan. Felhívtam őket és kérdeztem, küldik-e így, és nagyon aranyosak voltak, mondták, hogy persze. :)
Azt nem igazán értem, hogy patikában miért nincs a közönséges...mikor nekünk pont az kéne. Amikor kérdeztem a patikában, mondták, hogy már többen keresték, de nekik nincs ilyen, nem is volt, és nem is rendelnek, vegyek ragadóst...hát én meg nem vettem ragadóst...ha egyszer nem azt kértem. :D

kedina
KÖszi, nekem is gyanús ez az ugrás meg a furi érzés a pocban...ezek szerint ha tényleg most van ovum, jól elhúzódott.
kedina
2014-05-13 18:03:51
 
Fantasyc
http://bionom.hu/biobolt/etrend-es-taplalek-kiegeszitok/hatoanyag-szerint/gyogynoveny-cseppek-feketedio-tinktura.html

http://bionom.hu/biobolt/etrend-taplalek-kiegeszitok/novenyi-kivonatok/natur-elixir-gyumolcspure-felnotteknek-beta-glukan.html

http://bionom.hu/biobolt/etrend-es-taplalek-kiegeszitok/omega-zsirsavak/omega3-tartalmu-halolaj-synergytech.html

Ezeket nézd meg!
Fantasyc
2014-05-13 17:55:51
 
Kedina

Nekem pajzsmirigy alul működésem van, a TSH: 8,29 nagyon magas.
Ezért gondoltam, hogy valamit el kellene kezdenem szedni. Eddig Pharmaton terhességi vitamint szedtem, de abba kellett hagynom, mert híztam tőle 2 hónap alatt min. 6 kg-ot.
Pedig semmit nem csináltam másképp. A dokim azt mondta, hogy sürgősen abba kell hagyni.
Ma voltam pajzsmirigy uh-on, ahol a jobb oldalon valami 4mm-es csomót találtak, de nem tudom, ez mit jelent. Holnap megyek a háziorvoshoz, hogy mondjon valamit. Az is lehet, hogy a mostani betegség miatt van. (Vagy csak jó ebbe kapaszkodni.)Endomókushoz 29-re van időpontom, de valahogy nem mennek a napok. Szörnyű ez a bizonytalanság. De ezzel gondolom Ti is így vagytok. :-(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!