Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 52815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-04-25 06:59:28
 
Moha! Szuper!

Mupp! A Te görbéd is biztató, én már tuti tesztelnék a helyedben! :-)

Csajok! Eltörtem a hőmérőt! :-S Így én ma kimaradok. Felmegyek majd anyósomék nyaralójába, hátha ott találok egyet, amit kölcsönvehetek, de már szét is néztem a vaterán, és rendelek egyet. Én valahogy csak a hagyományosokkal vagyok kibékülve. A digitális nekem egyszerűen nem működik...
Moha13
2013-04-25 06:38:36
 
Jó reggelt! :)

Mai görbe (szerencsére visszament):
Moha13
2013-04-25 06:38:05
 
Mupp2

Szerintem már simán tesztelhetnél. A görbéd jól néz ki. :)
Mupp2
2013-04-25 02:32:27
 
Sziasztok lányok!!!

Nekem mindig 21 napra szokott megjonni es most késik oké nem sokat de hátha....!!!szerintetek a grafikonom milyen???

Kiara
Szerintem meg nagyon korán aggodalmaskodsz,en 10evig szedtem a gyógyszert es mi mar tavaly augusztus óta próbálkozunk!!!ne aggódj!!!
Sok sikert!es persze a többieknek is!!!
Kiara
2013-04-24 23:05:12
 
Köszönöm a tanácsokat!
Nemrég hagytam abba a gyógyszert, kicsit ég is a fejem hogy itt problémázok emiatt mert még csak most vágtunk bele, és olvasom hogy mennyire vágyik már mindenki a kis babókára, és miket kiálltok lelkileg minden hónapban amikor még is megjön...
Február óta nem szedem a gyógyszert de előtte 9 évig szedtem.
Most járok a ciklusom első felében, de a palástfüvet rendszeresen iszom mert meg kell kicsit erősíteni a méhem a doki szerint.Remélem nem hormonális gond lesz, de még próbálok nem aggódni ezen..remélem mindegyikünknek mielőbb teljesül az álma...
vanilla
2013-04-24 22:24:43
 
fogtunder76

csak hogy tudd, gondolok rad...
ugyanazokat a szavakat tudom mondani mint plumeria14, teljesen egyet ertek vele, igaza van.
bevallom, en is egyreszt orulok, hogy egy idore teljesen el leszek foglalva billio mas dologgal, két nap mulva azt sem fogom tudni hol all a fejem, es gondolni sem lesz ra idom hanyadik napon vagyok stb....plumeria14
2013-04-24 22:08:21
 
Fogtunder76
teljesen átérzem a helyzetedet és szerintem nem történik semmi, ha most úgy döntöttél, hogy szünetelteted a mérést. Egy idő után valóban bekattan tőle az ember. Szerintem ismered már annyira a ciklusodat és az esetleges tüneteket, hogy hőmérőzés nélkül tudd, hányadán állsz…Ameddig úgy érzed, hogy neked most ez a jó, akkor tégy belátásod szerint, a baba úgysem a hőmérőzéstől fogan…Lehet, hogy ezáltal egy kicsit felszabadulsz, talán még azt is érezheted, hogy egy nagy kő esett le a válladról és ki tudja, lehet, hogy pont most fog összejönni.
Az igazat megvallva én azon kezdtem el agyalni, hogy az ovu után néhány napig hagyom, de utána nem fogom mérni…ha akar úgyis megjön, ha meg nem, akkor tök mindegy mit mértem reggel. Az előző ciklus csalódása után, már a szép grafikonban, a magas hőben és a „jóstesztben” sem tudok már hinni. Ez van, de szerintem ez a pillanat mindenkinél eljön egyszer…de nekem már annyira a mindennapjaim részévé vált a mérés, hogy szinte még álmomban nyúlok a hőmérő után… Nekem az elkövetkező 2,5 hét nagyon húzós lesz munkaügyileg, úgyhogy most kevesebb időm van/lesz ezen agyalni és ez most így van jól.
Remélem, hogy idővel nálad is fordul a kocka és a hőmérőzést lazábban fogod felfogni, mert valóban nem ezen múlik, ez csak egy kis extra…
Csak ügyesen, hogy a pároddal ne legyen emiatt semmilyen „konfliktus”, mert annyit nem ér az egész! Most tényleg próbálj meg egy kicsit lazítani és új energiával feltöltődni!
plumeria14
2013-04-24 21:54:07
 
Kiara
nem tudom, hogy a ciklusod mely szakaszában jársz, de ajánlanám neked a palástfű teát, ami női bajokra jó és amióta én iszom, nekem elmúlt a barnázásom  Ovu után célszerű inni a mensiig, napi 1 csészével.

Ezt írják róla: A női bajokra is ideális gyógymód így pl. szabályossá teszi a havi ciklust, megszünteti az alhasi panaszokat, a fehérfolyást, és segít a baba megtartásában is. Erősíti a méhet, és enyhíti a menstruációs fájdalmakat.
Adry03
2013-04-24 21:37:24
 
Kiara

Meddig szedted és mikor hagytad abba a gyógyszer szedést ? Mert elég sok idő kell ahhoz, hogy visszaálljon a normál kerékvágásba a szervezet. Mivel a gyógyszer mesterségesen idézi elő a ciklust így persze, hogy minden jónak tűnik, de csak tűnik. Általában hormont hormonnal kezelnek. Én sem vagyok odaérte ezért próbáltam alternatív módot találni. Nekem a gyógygomba vált be. Szépen helyrehozta a ciklusom. Sőt, javított is rajta. Sajnos elég hosszú időbe telt, mivel én is elég sokáig szedtem a gyógyszert.

Mindenkinek drukkolok, hogy visszamenjen a hője akinek kell. Aki új hónapot kezdett (velem együtt) azoknak is szorítok, hogy végre "pozitív" legyen ez a hónap. Részemről ismét sormintát gyártok. Úgyis szeretem a szimmetriát. :)
maximail
2013-04-24 21:30:15
 
Kiara!

Én ugyanígy vagyok ezzel. Nekem néztek már kétszer hormonszintet, illetve most harmadszor, de ennek az eredményét még nem tudom. Az előző két alkalommal mindent rendben találtak, úgyhogy azt mondta az orvos, ez normális. Ettől függetlenül lehet, hogy hormonális oka van. Természetes gyógymódok közül én az AVIVA tornét tudom ajánlani, nekem az javított a dolgon, de aztán abbahagytam...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!