Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-05-16 10:35:43
 
Hali Csajok!

Plum voltál orvonál, mit mondott?

Valaki tud valamit a lombikról, tudom ez nem az a fórum, de hátha valaki jártasabb mint én.

mirjam,

ha jólolvastam utána akkor igen, de még nagyon az elején vagyok!Olvastam viszont olyanról akinél nem volt kúra kihagyták és egyből a lombik jött!
Nem bánnám, mert én már elfáradtam ebben, most meg aztán kész vagyok!
nikinokedli
2014-05-16 09:20:47
 
Plum: uhh, nem semmi.. irány orvoshoz!

Moha:
Az én férjem eredményei nagyon jók voltak, a multit és az e vitamint azért ajánlotta, hogy a kromoszómák is tökéletes egészségnek örvendjenek, illetve nekem is ezért mondta a magnéziumot meg a folsavat, mert azt mondta, hogy amikor még a teszt nem is mutat pozitívat, a kromoszómák akkor egyesülnek, és olyankor dől el a gyermek hátralevő élete..

Én van, hogy napi 2 teát iszok, van hogy csak 1-et.
Általában szurokfüvet, azzal kezdek, aztán délután galajt,
vagy van hogy reggel galaj, délután orbánc, szóval tök változó.
Nem tudok okosat mondani ezzel kapcsolatban. Idd ahogy érzed :)
Moha13
2014-05-16 09:05:28
 
Plum
Ez nem hangzik túl jól...:S
Mindenképp írd meg mi volt ma a dokinál!!
plumeria14
2014-05-16 08:58:34
 
Sziasztok lányok,
régen jelentkeztem, ezért gondoltam leírom a mostanában velem történteket, mert valami nagyon nincs rendben. A múlt havi első inszemináció sajnos nem sikerült… a 28. napon teszteltem negatívat, ezért abba is hagytam az Utrogestant (progeszteron) és vártam, hogy megjöjjön…mindenhol azt olvastam, hogy az abbahagyás után 2-3 napra megjön, de nekem mindez 6 napba telt…aztán megjött ugyan, de csak 1,5 napig tartott és sötétebb, másabb volt az egész…maga a vérzés csak kb fél napig tartott, utána már csak akkor volt valami, ha mosdóra mentem…mensi után enyhe barnázás még 5-6 nappal is volt…aztán eljött az időpont, hogy ismét elmenjek a nődokihoz, megnézni, hogy mekkora a tüszőm, ugyanis a 2. inszemre készülünk. Korábban abban maradtunk a dokival, hogy mivel nekem korábban szokott lenni az ovum, ezért a 9. naptól minden nap kell mennem hozzá. Most hétfőn voltam nála a 10. napon és nagyon meglepődtem, amikor azt mondta, hogy nem lát domináns tüszőt. Mondtam neki, hogy aznap reggelre már felment a hőm 36,9-re, ami csak ovu után szokott lenni. Másnap elmentem ösztrogén és progeszteron vérvételre, aminek az eredménye az én sejtéseimet támasztotta alá, vagyis már megvolt az ovu. Ez azért is volt nagyon érdekes, mert azt is meg szoktam érezni, hogy melyik petefészkemben vannak történések és az ovut is…most nem így történt. Úgyhogy ezt a hónapot buktuk úgy ahogy van :( Erre ma reggel (14. ciklusnapon) enyhe barnázást vettem észre reggel pisiléskor, amit érdekesnek találtam. Rá fél órára iszonyatosan elkezdett fájni a méhem, gyorsan bevettem 2 no-spát, majd azzal a lendülettel kiment belőlem az erő és elájultam a konyhában. Még szerencse, hogy itthon volt a párom és próbált ébresztgetni. Olyan 30 perc elteltével, amikor megszűnt a fájdalom, jobban lettem, de a vérnyomásom nagyon alacsony volt. Ma megyek dokihoz, mert nagyon nem tetszik nekem ez az egész…ráadásul januárban már volt egy hasonló rosszul létem (akkor mondjuk nem ájultam el), de akkor mondjuk meg is jött. Most a ciklus közepén vagyok, így fogalmam sincs, hogy minek tulajdonítsam ezt az egészet. Életemben nem ájultam még el, ezért nagyon megijedtem, de remélem, hogy nincs semmi baj velem….
Moha13
2014-05-16 08:21:58
 
nikinokedli
Nem bízod a véletlenre...:D
ÉS a galajt és a szurokfüvet hogy iszod? egyik nap ezt, másik nap azt? Vagy minden nap mindkettőt? Én most csak galajt iszok, de nagyon gondolkodom, hogy kéne ezt a szurokfüvet is, csak nem vagyok képben, hogy ezt a kettő majd hogy kombináljam. Az úgy jó, h reggel megiszom a galajt (mert azt éhgyomorra kell), délután meg iszok egy szurokfüvet?


A férjednek miért írták fel az E-vitamint?
Nálunk kicsit kevesen voltak legutóbb a fiúk, úgyhogy most Maca Vibét szed a párom, ez tele van mindenféle vitaminnal, egy angol oldalon megtaláltam hogy pontosan miket tartalmaz, és van benne minden, ami ilyenkor kell, cink, e-vitamin, b-vitaminok, szelén, vas, kálcium, kálium, stb.stb. Remélem, használ majd. :)
nikinokedli
2014-05-16 08:13:31
 
Ja és férjem is szed biotek multivitamint. Supradynt ajánlották neki, de ár érték arányban én inkább ezt adom neeki.
nikinokedli
2014-05-16 08:11:04
 
Sziasztok!
Elsőkörben attól, hogy nem írogatok, minden nap többször felnézek, olvasom a fórumot, és mindenkiért szorítok. :)
Moha: köszi az érdeklődést! Amit írtam a pajzsmirigyes topicban, azóta annyit változtattam, hogy a vitaminokat lecseréltem elevitre, amit kombinálok egy biotek multivitaminnal, mert elevitben nincs jód. Néha bekapok melléjük 1-1 selenorgot vagy paradiót, d vitamint, szedek külön folsavat, és napi 2 magne b6-ot. Felváltva de minden napra jut egy oregáno, galaj vagy orbáncfű tea. Pajzsmirigy topikban írtam, hogy 1 hónap használat után látható volt a változás. Azóta 5 pontos inzulinrezisztancia vizsgálaton voltam, ahol másnapra ígérték az eredményt, de azóta sincs meg.
Az 5 vérvételen a 3 használható vénámból 2 eldurrant, szóval most várom hogy egy kicsit regenerálódjanak, aztán hónap vége felé nézetek egy tsh-t. Remélem sikeres hónapunk lesz :)
Férjemnek egyébkènt spermacizsgálatkor e vitamint írtak még fel, ő is eszi a paradiót, illetve L-karnitint iszik, napi 2-t, mert az is jó hatással van a spermára. Emellett néha bekap ő is egy magnéziumot.
Remélem hamarosan mindannyian pocaklakóval irkálhatunk!
Kitartás mindenkinek!
kedina
2014-05-16 07:41:44
 
jniki
Hát ez biztató..:( Kitartást neked!

Moha
a számból vetted ki a szót!
Maximail, Plumeria, hogy vagytok? Mi újság? :)

Renicsek
nincs stressze munkahelyed? Ezerjófűből a női cseppet megpróbálnám a helyedben.

Én ma így. Semmi extra. De legalább nem ugrál.
Moha13
2014-05-16 07:27:07
 
nikinokedli
Nálad mi újság?
Voltál azóta vérvételen? Hogy van a TSH-szinted? HA jól emlékszem, Te írtad, hogy iszod a galajt és a szurokfüvet.
Moha13
2014-05-16 07:06:36
 
Jó reggelt!
Maximail, Plumeria, hogy vagytok? Mi újság?

Napok óta esik, de én most olyan nyugis vagyok...hogy csak na. Tudom, hogy nem fogok nagyot csalódni, ha most megjön, mert tudom, hogy a galajteának is kell idő, amíg kifejti a hatását és lejjebb viszi a TSH-mat és a Macának is. Szóval majd ráérek izgulni 2-3 hónap múlva. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!