Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
niki95
2014-06-18 08:29:16
 
Jó reggelt! Mi a véleményetek volt ovum?? Szerintem volt...egy másik oldalon már be is húzta.
Moha13
2014-06-18 08:19:26
 
Plum
köszi, remélem, így is marad. A Te görbéd nagyon szimpatikus nekem...:)

GKata
Ez aztán az ugrás!! :)
GKata
2014-06-18 08:06:23
 
Jó reggelt!

Szépen alakulnak a görbét :) szorítók lányok!
plumeria14
2014-06-18 07:29:06
 
Moha,
szép :)

kira84,
ha ott volt az ovud, akkor még nagyon korai lett volna a mensi….

szilvita,
nem kérdezel rá a gyógyszertárban? Én tényleg nem hallottam még olyat, hogy szájon át. Viszont arra nagyon oda kell figyelni, hogy csak akkor lehet elkezdeni, ha tutira megrepedt a tüsző. Én az első inszemem után próbálkoztam vele, de akkor is várni kellett még 1 napot. Ártani valóban nem árt, de nekem valószínűleg sok volt a 3x1 (teljesen jó az értékem), nem szívódott fel rendesen. Azt viszont elfelejtette mondani nekem a doki és a betegtájékoztatón sem volt rajta, hogy amíg ezt szeded, addig nem fog megjönni. Ezért javasolják azt, hogy 2 hét elteltével teszteljen az ember és ha negatív, akkor abba kell hagyni. Nekem ezt követően 6 napra jött meg és a következő ciklusomba is rendesen bekavart, olyan szinten, hogy amikor a 10, napon mentem tüszőmérésre, már nem látott domináns tüszőt a doki, pedig nekem szép nagy szokott lenni. A következő ciklusra állt csak helyre a rend.

Mivel ma egy kicsit csökkentem, igaz egy fél órával korábban mértem, ezért még várok a teszteléssel…Nem nehéz kibírnom…nem szeretnék csalódni…
Moha13
2014-06-18 07:07:43
 
Jó reggelt!
Kira84
2014-06-18 06:08:42
 
Jó reggelt lányok én ma így állok. Nem is gondoltam volna hogy fentebb kúszik,mert tegnap olyan nagyon görcsöltem mint akinek meg is jön.Teljesen biztosra vettem hogy reggelre megjön de semmi.Remélem igy is marad..
szilvita
2014-06-18 05:36:17
 
Olvastam a betegtájékoztatót:-)épp azért kérdeztem, mert nem áll összhangban azzal, amit a doki mondott..biztos, hogy nem értettem félre. 2*2-t kell. Nem nézték most a progim, 8. Dpo-n én megnézettem, mert eddigsose repedt meg a tüsző, és most biuztos voltam benne, hogy igen. Azértkell, mert kárt nem tresz, viszont ha kevés lenne, lenne baj.

Meddig ronthatom én itt nálatok a !evegőt? :-)

Plum, kitűztdd már a teszt napját? Nem is éem hogy bírod ki!
Borcs
2014-06-17 22:27:43
 
Nagyon kedvesek, vagytok, hogy így foglalkoztok a problémáimmal! Puszi ezért mindenkinek!
Szelvita én még nem is gratuláltam neked! Csodálatos időszak ez élvezd ki minden pillanatát! Mit nem adnék ha megint sugárba hànyhatnék és a száraz, kiflicsücskön kívül semmit sem tudtam megenni de szép is volt...
De tudom, hogy mindannyian átélehetjük! Vagyis hiszem!
Azért kell megvárni a ciklust mert az LH, FSH, Prolaktin, Ösztradiol értékeketm ,egismételjük mert, na.....hogy is mondjam... ez is bonyesz nálam. Szòval erre a vérvételre akkor kellett menni amikor a ciklus kezdődik nekem ùgy írta fel az orvos hogy: ciklus 1-3 napi hormonvizsgálat, tehát akkor csörögjek, ha megön, na nekem megjött...igaz barnás volt ès kevés de időre jött, elmentem levették a vért, de a vérzéske 2 nap után abbamaradt, furcsáltam de modtanában amùgy is rövidek voltak nem gyanakodtam. 2 nap mùlva görcsölt egy picit a bal lágyéktájékom, plussz jött a hányinger...na akkor csináltam tesztet pozitìv lett de estére ùra elkezdtem vérez innen meg már tudjátok. Szòval azért ismételjük mert végülis akkor már kialakult a terhessèg a petevezetőmben csak még nem tudtuk, szòval fals értékeket kaptunk. Abban maradtunk,az endokrinomòkussal, hgy a következő teljes ciklusomban megnézzük ùjra. Na ezért beszéltük meg ìgy!
Majd holnap még kibővìtem a történetem, mert volt benne még egy nagy csavar, hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet! De mivel most a telefonomròl pötyögök, amit utálok, szòval elnèzést a félregépelésért, majd holnap gépről megírom. Szép álmokat mindenkinek! Pihenjetek sokat, mert ahhoz amit mi szeretnénk ahhoz kipihentnek kell lenni! Ja és dukkoljatok, hogy holnap reggel is 37C mérjek mint ma reggel!!!
GKata
2014-06-17 22:18:58
 
szilvita sajnos én csináltam korábban de két nap volt erős, de nem volt egyértelműen pozitív :(, eddig meg mindig az volt, tehát várom mi lesz ennek a hónapnak az eredménye :)
plumeria14
2014-06-17 22:05:23
 
Dzsudzsa,
elvileg a 3. és a 21. napi vérvétel egyike azon vizsgálatoknak, amit az elején megcsinálnak, amennyiben valaki babát tervez...nem kell hozzá rövid luteális vagy barnázás...mondjuk nekem jó magas volt eddig mindig a progeszteronom, mégis van, hogy néha barnáztam mensi előtt.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!