Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-07-30 16:31:52
 
Akkor újra kezdem: NEM bírom ezt a párás kánikulát...:D
kedina
2014-07-30 16:31:15
 
Hú én birom ezt a párás kánikulát. Ez borzasztó...

Dmonalizi
Ha voltál UH-on nem néztétek meg hogy van e sárgatest a petefészkeiden? Annak látszódnia kéne, ha volt ovud. Ha pedig 2 petesejt szabadult ki, akkor kettőnek kéne lennie.
Dmonalizi
2014-07-30 15:52:03
 
Sziasztok. Elég érdekes mert 15és 18 is pozitív volt az ovú teszt. De nem tudom lehet e egymás után kétszer is ovú.
Voltunk tegnap dokinál,minden rendben a műtét óta nem jött vissza a mionám. Eddig.:) Elküldött rengeteg vérvételre meg terheléses cukor meg minden ,hogy semmi gond ne legyen. Ha ez mind kész akkor csinálunk egy átjárhatóságit. Az előző két gyerkőc így jött össze. Rögtön utána. Hátha.
Moha13
2014-07-30 15:32:20
 
Plum
Köszi, vagyogat. Néha sírógörcsösen...torokszorulósan, de azért igyekszem...

FBAndi
Szerintem amíg nincs hormonsor, ne szórakozz a gyógyfüvekkel, mert utána nem fogod tudni, hogy alapból van valami gond, vagy csak a gyógynövények kavartak be (jól be tudnak ám, ahhoz képest, hogy csak füvek, ha meg minden rendben, akkor azt nem fogod tudni, hogy ez csak átmeneti állapot, mert ittad a teákat, közben meg van valami, csak épp most nem látszik.
Szóval szerintem először hormonsor. Addig ne igyál semmit, mert nem tudhatod, mit okozol vele. Sajnos igaz az, hogy ami használ, az árthat is.
plumeria14
2014-07-30 15:08:56
 
niki95,
izgalmas…ha más lázmérővel mértél, akkor az mást mutat, így ahhoz nem lehet viszonyítani.

FBAndi,
nem emlékszem, hogy neked volt-e már hormonsor vizsgálatod, mert azt szerintem nem érdemes halogatni…ha van valami, akkor legalább kiderül, ha meg minden rendben van, akkor egyelőre nincs miért aggódni.

Moha,
hogy van a kis lelked?
Bebus24
2014-07-30 14:45:07
 
Drága Lindi,végre valaki aki hasonló helyzetben van,nem jó,de sajnos ez van!Mi a problémád pontosan,ha szabad kérdezni!Szerinted menjek el itt a háziorvoshoz,és mondjam el neki mi a problémám?Igazából 5hónapja próbálkozunk,nem tudom Ti mióta,de kicsit kezdek kétségbe esni!
FBAndi
2014-07-30 13:56:37
 
Sziasztok Lányok,

Jó ideje, hogy nem írtam és nem is néztem a fórumot. Legutolsó emlékeim Moha szívszorító története, Fantasyc próbálkozásmentes ciklusa a férje betegsége miatt, KLANITA szintén próbálkozásmentes hónapja és kedina akupunktúrás beszámolója volt... Esetleg ha vannak újdonsült kismamák nagy gratula :) és ha vannak újak üdv nekik! Nem olvasom vissza, mert arra sajnos nincs időm, de ha van történt valami érdekes, megírnátok nekem gyorsan pár szóban? :)

Nekem elég érdekes ez a ciklus. Már a múlt havi is hasonló volt, amikor nem akart megemelkedni a hőm a ciklus második felében. Konkrétan most azt sem tudom, hogy volt-e peteérésem... vagy épp van?!

A férjem volt spermavizsgálaton - mert gondoltam, neki gyorsabb és egyszerűbb a kivizsgálás - és minden tökéletes. Az orvos azt mondta neki, hogy ennek így kell kell kinéznie :) Szóval megnyugodtam... Hamarosan én is sorra kerülök. Most még várni fogok 1-2-3 hónapot, mert elkezdem inni a cicfark és palástfű teát. Aztán meglátjuk a dolgokat :)

Szép napot mindenkinek!

És a görbe:
lindi27
2014-07-30 13:56:12
 
Szia Bebus24!
Mi is Angliában èlünk ès nekem is menstruációs gondjaim vannak. Mi elmentünk a háziorvoshoz és elmondtam neki mi a problémám és hogy kisbabát tervezünk. Egyböl irt beutalot vérvételre amiböl ki is derült mi a probléma, kaptam gyogyszert és kaptam megint beutalót vèrvételre mondta h szedjem és 2 honapon belül menjek el megint vèrvételre (tegnap voltam) es jöv hétre kaptam ultrahangra idöpontot ès a haziorvoshoz is akkor kell visszamennem az eredmènyek miatt. Tudom ez elég lassu folyamat de haza nagyon ritkán járunk es igy èsszerübb volt nekem itt elkezdeni a vizsgálatokat. Teljesen más itt az ellátás a protokol mint otthon, remélem jó kezekben vagyok.
kedina
2014-07-30 13:43:38
 
Bebus
Egyetértek Mohával, DE! Egyenlőre ne stresszelj! A stresszhormon olyan ami nagyon nem tesz jót. Ha UH rendben volt, jó eséllyel nincs gond, max ha addig nem jön össze amíg hazajöttök itthon majd megnézeted, amit kell. Szeretkezzetek, amikor jól esik. Ez az alap! :))
Ildibaba81
2014-07-30 13:17:13
 
Niki!
Megy a drukk! Hajrá!
Szerintem bírd ki reggelig! A reggeli első pisiben a legkoncentráltabb, egyébként,ha 14.dpo, akkor még nem gáz, ha haloványka.... :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!