Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Viktória4
2014-08-05 09:02:55
 
Szia Moha!
Nekem 2 elhalt terhességem volt amiket műtétileg fejeztek be.Nekem mind a két alkalommal azt mondták,hogy 2 hétig bármiféle vérzés,barnázás elfogadott akár úgy is,hogy nem folyamatos.Szóval ha 2 héten belül vagy akkor szerintem ne aggódj,de ha eltelt 2 hét akkor beszélj orvossal!
Szesen
2014-08-05 09:01:49
 
Sziasztok!

Biztos szerepe van a diétának, van akinek ténylegesen szükséges is. De egy átlagos testalkatú lányt nem értem miért akarnak sanyargatni.....
Nekem úgy alakult, hogy bár évekig vékony voltam és csinos soha nem sikerült teherbe esnem...
Aztán az első babámmal nem sikerült a pajzsmirigyemet jól beállítani nagyon kilengett így + 10 kg híztam, ami már sok volt!! Azt a babót sajnos elveszítettük 12 hetesen, de isten megmutatta, hogy nem az számít hány kg vagy.
Túlsúlyosan estem teherbe az első baba elvesztése után 5 hónappal....
Szóval én azt mondom ne sanyargassa magát az, akinek nincs bizonyítva az IR.
Mozogni mozogjunk ... én az AVIVA tornában hiszek.
Semmi pénzlehúzást nem éreztem benne.
1x kell elmenni egy oktatóhoz és utána magad csinálhatod az otthonodba....
Sajnos a mai világban nagyon sokan a gyermekteleneken akarnak meggazdagodni, mert kihasználják, hogy ezért bármire képesek vagyunk...
8 év után estem teherbe....szóval tudom mit éltek itt át.
A legjobb orvosság Önmagatokban van, a hit és a pozitív energia és mindaz, ami ebben segít.
Hinni kell valamiben, lehet ez kineziológus, ID diéta, AVIBA torna vagy bármi....de ez csak mankó, a többi fejben dől el lányok!
Nem szabad mástól várni csak a segítséget...
Nekem is azt mondták vagy inszem és lombik, mert nem lehetséges, hogy természetes úton legyen babám...
És most az első elveszített inszemes baba után, itt rúg (22 hetes) a pocakomban a természetesen fogant angyalkám...
Higgyetek Önmagatokba!
plumeria14
2014-08-05 08:21:29
 
kedina,
voltam tegnap a Yamamotoban, de végül nem került sor a cérnás akupunktúrára…meglepő módon. Nagyon rossz szájízzel távoztam onnan…behívott a dokinő és átbeszéltük, hogy milyen problémával érkeztem hozzájuk…elmeséltem, erre azt kérdezte, hogy hallottam-e már az IR-ről, mondtam hogy igen, de nekem nincs olyanom, ezt 2 doki (nőgyágyász és endokrinológus) is megerősítette. Erre ő azt mondta, hogy az IR diéta biztos nem ártana + kardio mozgás…ezen mondjuk meglepődtem, mert semmilyen leletet nem vittem neki és rögtön „nekemtámadt” azzal, hogy diétázzak…nem vagyok vékony alkat, de kövér sem, ezért nem is nagyon értettem, hogy most mit akar ezzel. Majd megkérdezte, hogy a ciklusom hányadik napján tartok…mondtam, hogy ovu után vagyok kb. 1 héttel…errő ő, hogy ő a kezelést jobban szereti a ciklus első felében csinálni…megbeszéltük, hogy akkor várjuk ki a végét és ha mégis megjönne, akkor mensi után menjek hozzá…eddig minden szép és jó volt, majd a recepciósnak mondta, hogy konzultáció volt, ami nekem 6 ezerbe fájt…nem az összeg nagyságáról van szó, de 6 ezerért mondta meg nekem, hogy ő ezt inkább a ciklus elején csinálja? Pedig bejelentkezéskor (nem vele beszéltem) mondtam, hogy első alkalommal mennék és meddőség miatt, de az asszisztens nem mondott és nem is kérdezett semmit. Csak azért nem csináltam balhét ebből, mert velem volt a férjem és ő nem szereti ezt és a következő páciens is ott lihegett a nyakamban. Azóta nem tudom magam túltenni ezen, ekkora lehúzást én még életemben nem láttam. Sajnos el is ment a kedvem az egésztől és a doktornő sem igazán adott reményt ahhoz, hogy ez segítene nekem!
Katicabogár5
2014-08-05 08:14:54
 
Ma még nem teszteltem hanem holnap fogok ha addig nem jelentkezik. Pecsételés most nekem sincs mert én is iszom a teát, de mondjuk nem ez az első hónap hogy iszom és még is pecsétéltem. Ma egy tizeddel lejjebb mentem de több mint másfél órával előbb mértem. Hát kíváncsi vagyok.. Mindenkinek megy a drukk.... :-)
Moha13
2014-08-05 08:11:56
 
Jó reggelt!
Valaki mondjon okosat...
...tudjátok, hogy kórházban voltam, mert nem maradt meg a baba, aztán 23-án szépen megjött, 4-5 napig megvolt rendesen, aztán utána folyamatosan barna trutyi volt. Tegnapelőtt már úgy tűnt, múlik, kevesebb volt, este együtt voltunk, erre másnapra megjött megint, rendesen vérzek, mint amikor megvan. ez most mi??? Attól van, hogy együtt voltunk? De ha igen, mégis mi történik ilyenkor?
Köszi előre is.
kedina
2014-08-05 07:57:42
 
Hali. Én ma a 25 napomat taposom. Van még max 3 nap. A Palástfű miatt, most biztos nem fogok pecsételni, ha megjönne, így előjele sincs. A mellem a tea ellenére fáj kb 1 hete... Most lehet nem leszek aktív itt, amíg vala nem történik, mert csak frusztrál ez a várakozás, igyekszem elterelni a figyelmemet. Hajrá hölgyek! És szurkoljatok kicsit nekem is! :)
napsugar24
2014-08-05 06:02:43
 
Maximail
Köszönöm szépen a hozzászólásod és a hasznos dolgokat is!
monika80
2014-08-04 22:52:24
 
IziSzM


Szia
Én most vagyok a 8-dik hétben vagyok,de kivagyok. Eszem és utána 20 perc elteltével hányingerem van. Sokat alszom,nagyon fáradékony vagyok,eszem és csak aludnék utána. Nem nagyon bírom már. A melleim is nagyon megnőttek,a fiaimmal nem volt semmi panaszom,csak elvétve néha egy kis szédülés de az is már csak nagyon terhességi hétnél. És velük a melleim is csak már a terhesség közép idején nőttek meg de fele ennyire csak nem úgy mint most.
szilvita
2014-08-04 22:12:11
 
Katicabogár, énna 12. napon teszteltem pozitívat( nem reggeliből), de én nek bírmnám ki, ha már megfordult a fejemben a tesztelés gondolata:-)

Szerintem a görcsölés bíztató, egyébként mensi előtt én sose görcsöltem, csak ha terhes voltam.

Nekem egy álom ez a terhesség, a fiamnál magas vérnyomás, mellfájás -növekedés, émelygés, undor, szédelgés, hányás folyamatosan, fáradtság. Most kajálhatnékom van, de diétáznom kell, pici émelygés de nem àllandóan. Rendes gyerek:-) Igaz, lefogytam közben 15 kilót, és most rendben van az IR-em, a fiamnál tuti a hányással és undorral védekezett a szervezetem, 5 hetes terhesen a 120-as cukrom 2,99 volt, aki ismeri az Ir-t, az tudja, milkyen durva eredmény ez!
IziSzM
2014-08-04 21:28:31
 
Monika80

Köszi! A lányommal nagyon puffadtam, a 12. hétig kb folyamatosan hányingerem volt, nagyon kimerítő volt, hogy gyakorlatilag két hónapig egyfolytában émelyegtem, csak az evés segített kicsit. Ezenkívül rengeteget aludtam, hazaértem a munkából 6körül, lefeküdtem és reggelig aludtam. De utána minden szupi lett a második trimesztertől és imádtam!! A mellem egyáltalán nem fájt csak megnőtt eléggé és átlátszódtak az erek.

Most is nagyon puffadok, és szédelgek is, ez a lánykámmal nem volt, és nagyon fájnak a melleim.

Te hanyadik héten is vagy? Én jövő csütörtökön megyek dokihoz.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!