Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-09-23 09:18:21
 
Jó reggelt!
Köszi a válaszokat a kivizsgálásokkal kapcsolatban! :)

indhra
Mi 2013 márciusától próbálkozunk, és decemberben mentem el nőgyógyászhoz ezügyben (rákszűréssel egybekötve, mert arra járok szépen évente, ahogy kell). Ő kiírta a vérvételeket meg a spermavizsgálatot, úgyhogy januárban ezekkel kezdtük az évet. Sőt...december 31-én már mentem a 3. napi vérvételemre...a vérvevő nő elég morcos volt. Biztos unta, hogy szilveszterkor neki kell dolgozni. Szerencsétlen.


Plum
Akkor novembernél tartunk? Én még leragadtam ott, hogy azt mondtad, október. Szorítok, hogy kapj egy korábbi időpont...és jó gyógyulgatást!


Én mára kicsit jobban vagyok, bár ma is 37,3-mal ébredtem, amit nincs értelme beírni, mert csak elcsúnyítja a görbémet (kipróbáltam, kilapítja), viszont végre nincs az a nagyon szúrós, nagyon kellemetlen torokfájásom, mert éjjel elszopogattam vagy 3 izlandi zuzmó cukorkát (dm-ben vettem tegnap reggel gyorsan munkába menet, hogy ha nagyon kapar, tudjak mit szopogatni: http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_pharma/dgp_produkte_pharma_erkaeltungssymptome/213590/dgp_islaendisch_moos_hustenpastillen.html). Úgyhogy ajánlom mindenkinek. A hársfatea is megvolt tegnap legalább 3szor, sőt, csak azt ittam. Most az orrom indult be...remélem, holnap már túl leszek ezen is. MA itthon gyógyulok.
plumeria14
2014-09-23 08:45:26
 
KatkaManó,
én a múltkor rákérdeztem erre és akkor azt mondták, hogy megmondják...majd nagyon kedvesen megkérem őket...a tsh-mra lennék igazán kíváncsi. Továbbra is küzdök az októberi konzultációs időpontért a november 5 helyett, de egyelőre nulla sikerrel.
atthemoment
2014-09-23 08:45:15
 
Jó reggelt!

Moha

Szerintem semmi nem kötelező nálunk sem. Tegnap mikor a hölgy felírta a dátumokat, akkor például mielőtt felírta volna a férjem időpontját, akkor megkérdezte akarjuk-e a sperma vizsgálatot. Jogos egyébként a kérdésed, mert mi amikor elhatároztuk, hogy neki indulunk az egésznek akkor megbeszéltük, hogy van egy határ amin nem megyünk át. Nálunk ez a határ a lombik. Egyenlőre még mivel most kezdtünk bele tudjuk tartani magunkat ehhez, aztán az idő előre haladtával lehet, hogy bármire képesek leszünk. De most csak addig látok, hogy tudni akarom mi a baj velünk.

Indhra

Mi tavaly november óta nem védekezünk és januártól próbáljuk élesbe, novembertől idáig kb 9-11 ciklus és most hétfőn neki kezdtünk a vizsgálódásnak. Nincs mire várnom 31 éves vagyok.

Kedina

Itt Pécsen Meddőségi Centrumnak mondják, úgy van a honlap is. De az épületre Reprodukciós Centrum van kiírva:-) Egy fokkal jobb. A megnevezés valóban frusztráló.

KatkaManó
Nekem tegnap azt mondták a 3. napi vérvétel eredményre, hogy nem kell érte mennem, átadják a dr-nek, de a hormon része 2 napon belül megvan és menjek be nyugodtan ki is nyomtatják. Az immun eredmény 2 hét. Én most írtam egy email, hogy ha megvan a 3. napi akkor küldjék el, ne kelljen odacaplatnom. Hátha...


KatkaManó
2014-09-23 08:26:37
 
Sziasztok!

Plumeria, nem akarlak elkeseríteni, de nem mondják meg a 3. napi eredményeket csak a konzultáción együtt a 21. napival:(
kedina
2014-09-23 08:06:03
 
Moha13
Ez egy jó kérdés, és örülök a válasznak is. Nekem is kéne mennem újra vérvételekre.. De valahogy ez a "meddőségi centrum" szóegyüttestől kiborulok...:S
Bakker. Nem gondoltam, hogy idáig eljutunk..

Én tegnap voltam akupunktúrán és képzeljétek a néni egy 10 ampullás ginzenget adott. Otthon vettem észre, hogy méhpempő is van benne! :D és 1300 ft volt. Visszakérdeztem, hogy jól értettem e. Azt hittem több lesz. :) Ma meg is ittam az elsőt. Állítólag jól energizál, és mindenkinek ajánlott.
(Figyeljetek, mert nem Valis oldal lesz! :D )
http://www.apoteka.hu/Immunerosites/Panax-Ginseng-ampulla-10db-Dr.-Chen.html

Ja és itt olcsóbb is. Kíváncsi leszek mit csinál. Viszont mióta járok szurkálódni, azóta elkezdtem átaludni az éjszakát, és könnyen elalszom este, jobban tudok napközben koncentrálni!
Dokinéni a barátnőmmel lefárasztottuk tegnap, annyi kérdésünk volt. Ő a 2. babáért járnak, náluk csak a lombik jöhet szóba. És a srác is jár. November körül lesz a lombik, akkor kiderülnek az eredményei, majd visszajelzek nektek arról is.
plumeria14
2014-09-23 07:56:14
 
Adrienn830,
nem, a teszt egy nagy büdös semmi lett a 14. napon…

Moha,
nekem csak az orrom van bedugulva, aludni én sem nagyon tudtam, de nekem csökkent a hőm… Ma sajnos nekem is be kell mennem dolgozni, de lehet, hogy holnap itthonról nyomom.

Adrienn830,
van is itthon hársfateám (egyébként is szoktam inni, mert szeretem), de most jó hogy eszembe juttattad.

VeDi84,
drukkolok, hogy jó legyen apa eredménye.
Archangel85
2014-09-23 07:51:59
 
Moha tudom nem nekem szegezted a kérdést, de mi végigcsináltuk az összes meddőségi kivizsgálást, és mégsem kértük az inszemet.
Nekünk eleve úgy mondta a doki hogy gndoljuk át, mérlegeljünk, és döntsünk, tehát ez nem kötelező. Mondjuk nálunk minden rendben volt, más lett volna a helyzet, ha találnak valamit.,
indhra
2014-09-23 07:50:22
 
Sziasztok Lányok! Mennyi bejegyzés, wow nagyon aktívak vagytok :-)
Nekem ugye újabb reményteli hónap kezdődött, és (nagyon) lassan de biztosan araszolgatok az ovu felé, ma reggel kezdtem el újra mérni a hőmet.

VeDi szurkolok a jó eredményekért!!

Szeretném megkérdezni hogy akik (és a párjaik) voltak már bármi ilyen jellegű kivizsgáláson, azok mennyi idő után döntöttek emellett a lépés mellett?
Na jó hülyén fogalmaztam :-)
VeDi84
2014-09-23 06:46:00
 
Jó reggelt Lányok!
Jobbulást kívánok mindenkinek! Végre lejött a mai nap: 5 hónap várakozás után ma megtudjuk, hogy javultak-e Apa eredményei. Remélem minden rendben lesz és nem kell visszér műtétre mennie.
Szép névnapot!
szilvita
2014-09-23 05:37:23
 
Lányok a hársfavirágbtea csodákat tesz! Egy bögrébe kb. 2 evőkanál, lefedve 20 percig állni hagyni! Jobbulást!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!