Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
yoggi
2014-09-26 17:15:28
 
Plum,
Milyen idoszakban mertel a prolaktinod? Szerintem a prolaktin szint hatarertek alatt altalaban jonak szamit, nem feltetlenul kell az also hatarhoz kozel legyen. Erteke nagyon ingadozik a napszakkal, ebredes utan a legmagasabb, igy prolaktin szintet min. 3 oraval ebredes utan kell merni (nekem mindig megkerdezik vervetel elott, h mikor keltem aznap). Nekem magas a prolaktinom, igy sokszor vettek mar vert ez ugyben, es tenyleg latszik hogy reggel magasabb erteken van, azaz volt hogy azt mondtam a reggeli 7.30-as vervetelen, hogy mar 4.30 ota talpon vagyok, pedig csak 5 utan kelten fel, hat magasabb is volt az eredmeny :-o. Nekem amugy 1500 korul volt gyogyszer szedese elott, most napkozben 360-460 korul van es ezt megfelelonek tartja az endos. 2x estem teherbe ezzel a prolaktin szinttel. (Persze azt nem tudom, hogy a veteleseimben lehet-e szerepe, de remelem nincs). A magas prolaktin szint sokszor rendszertelen ciklust eredmenyez, vagy progeszteron elegtelenseget. Szerinten neked egyikkel sincs problemad :) Ja es egy fajdalmas vervetel is okozhat hirtelen prolaktin megugrast. Szoval emiatt szerintem ne kezdd el rogton felvasarolni a gyogynovenyboltok baratcserje keszletet :D
kedina
2014-09-26 17:14:05
 
Plum
Tök jó! :) Örülök! Hasonló hatása van, mint az akupunktúrának. Nekem a kolléganőm tanult ilyet, de mindig van valami nyűgje, baja, és meg is műtötték időközben szegényt. Én egyszer mentem el csak hozzá. Valahogy nem akart összejönni. Utána mentem el akupunktúrára.
Egyébként nem tudom hogy vagytok ezzel, mindenki megtalál valamivel: talpreflexológus, akupunktúra, kristálygyógyászat, bioenergetika..stb :D És mindenki esküszik valamire.
KatkaManó
2014-09-26 16:59:02
 
Adrienn830 mèg ne add fel. Szerintem nem rossz az a görbe.
Szorítok neked :)
KatkaManó
2014-09-26 16:56:28
 
Ovu utàn 36,9 szokott lenni a hőm. Az alap hőm meg 36,4 szokott lenni de most nem tudom mièrt ennyi...

Plum! Hovà jàrsz talpreflexológushoz? ha megkèrdezhetem.
plumeria14
2014-09-26 16:39:08
 
atthemoment,
az a vicces az egészben, hogy a nő 2 dologért tesz meg mindent az életében: hogy ne legyen gyereke és hogy legyen gyereke! Ez egymással két ellentétes dolog, mégis, adott élethelyzetben mindig az éppen aktuális a legfontosabb, holott valahogy az egyikből következik a másik.

maximail,
teljes mértékben igazat adok neked! Mi, akik már régóta itt vagyunk, saját tapasztalásunkon keresztül eljutottunk már erre a felismerésre, de akik még nem próbálkoznak olyan régóta, azok nem igazán tudják (még), hogy ez vagy az a dolog okolható-e a sikertelenségért. Én egyébként semmit nem vonok meg magamtól csak azért, mert mi van ha…szerintem, ha majd a ha nemcsak ha lesz, akkor fogom tudni és be is fogom tartani, hogy mit szabad és mit nem.

KatkaManó,
mennyi szokott egyébként lenni a hőd a luteálisban?

kedina,
nekem ma érdekes élményben volt részem. Elmentem talpreflexológushoz és 2 ponton majdnem összepisiltem magam…az egyik a petefészek, a másik pedig a gerinc volt…érdekes volt egyébként, mert kiskanállal nyomkod…hát nem volt leányálom, de túléltem és ezt végig fogom csinálni. Az elején hetente, aztán csak kéthetente kell mennem. A petefészek esetében rákérdeztem, hogy mi lehet a bibi, merthogy vizsgálatok szerint minden rendben van, de erre azt mondta, hogy nem mindent lehet uh-n és vérvétellel kimutatni. Kíváncsian várom a folytatást, mert tegnapelőtt találkoztam össze egy csajjal, aki 5 kezelés után esett teherbe (előtte 1 évig nem sikerült nekik), ezért az egyik ismerősét is elküldte és nekik is összejött. Úgy érzem, hogy ez az én „megoldásom” is, ebben most valahogy nagyon hiszek!
Adrienn830
2014-09-26 16:17:24
 
Sziasztok csajok, ma vagyok inszem után a 14. napon és reggel első pisiből csináltam egy terhességi tesztet mely negatív volt, jövő hét kedden kell hivatalosan tesztelnem hát nem tudom lesz e pozi vagy újabb inszem, hőileg igy állok
kedina
2014-09-26 15:00:56
 
maximail
Igen, igazad van. A férjem ki is akadt a múltkor, hogy a szaunába bementem és végig csúszdáztam egy délutánt anyuval. Ezért örültem, hogy vasárnap elengedtük magunkat, nagyon kellett..

atthemoment
A durva az, hogy statisztikát mondjak, hogy csak minden 2. baba születik meg itthon. Azaz minden születésre jut egy abortusz.. :( Na ez a szomorú.. A meddőségi intézetek meg tele vannak...
Éva1981
2014-09-26 13:12:15
 
maximail

Teljesen igazgad van, muszáj lazítani, mert ennyi ideig öröm nélkül. Pl. én a sportról mondtam le, mert azt mondták ez már annyira túlzás, olyan mintha a szervezet örökösen készültségben lenne, ezért nincs.
Abban az 1 évben sem lett mikor nem sportoltam!
Most újra teszem, igaz már csak hobbiszerűen, de sokkal jobb a hangulatom! :D

Most így, új hónap új esély, és alig egy hét és beszélhetek a specialistával!

Szép hétvégét mindenkinek:
Éva
maximail
2014-09-26 13:12:13
 
Lehet, hogy ez is olyan, mint a nagy szerelem! Akkor jön, amikor a legkevésbé számítunk rá. :-)
atthemoment
2014-09-26 13:03:41
 
Maximail
Igazad van, lehet túlságosan benne vagyunk a témában.Nehéz elengedni magunkat szerintem.
Nekem már van az első házasságomból egy 9 éves fiam. Ebből a szempontból szerencsésebb vagyok, mert már anya vagyok, ezt már megkaptam az élettől. Lehet azt gondoljátok, így könnyebb azért.Én is ezt gondolom, mert nekem már érte érdemes volt megszületnem az biztos. Mindig anyának készültem, terhesen jártam a főiskolára, aztán pici baba mellett diplomáztam. Mégis különös fricska az élettől, hogy az első kapcsolatom nagyon fiatalon kezdődött, aztán szültem magamnak egy gyönyörű gyermeket. Nem néztem mit eszem, mit iszom egyedül vitamint szedtem. Rengeteg stressz volt az életünkben. Mégis minden küzdelem nélkül, gyorsan érkezett. Mindketten akartuk, de ő még nem volt rá felkészülve, felelőtlen, éretlen volt(25 éves volt egyébként)
Aztán válás, egyedülálló anyaság.
És 2 éve jött a nagy szerelem. És most együtt akarjuk, együtt vagyunk felkészülve, a kisfiam is szeretné. Nem értem, hogy egy ilyen életbe, egy ilyen szerelembe miért nem érkezik már meg a mi kisbabánk.

Valahogy mindenkit ez zavar szerintem. Fogadok, hogy itt mindenki tud olyan példát, hogy olyan helyre érkezett baba, ahol nem várták, nem akarták, elsőre talán nem is örültek neki mégis megszületett. Mi itt mindenki szeretettel várná a szerelmük gyümölcsét és bármit megtennénk érte és nem vagy csak nagyon nehezen. Akik eldobják maguktól, nem szeretik, éheztetik a gyerekeiket oda meg tucatszámra érkezik...

Bocsánat lányok a hozzászólásért de ma kicsit pesszimistább vagyok.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!