Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 54763 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-10-10 19:50:59
 
Sajnos a stressz, ha hosszan tartó, tényleg nem tesz jót...valahogy a női szervezet érzi, hogy nem alkalmas az idő. Leírom az én tapasztalatomat az idegi kimerültségről, és a hosszú-hosszú stresszről.
Volt egy időszak, amikor hónapokig, de túlzás nélkül hónapokig ki voltam téve az idegeskedésnek. Melóhelyi cucc volt az is. A főnököm szemétkedett velem minden nap, hétfőtől péntekig. Az lett a vége, hogy az orrom vérzett. Váratlanul dőlt belőle...a mellem meg begörcsölt. Másként nem tudom leírni, tényleg görcsölt, és olyan fájdalmas volt, hogy levegőt sem kaptam. Elkezdtem hízni, a melleim brutálisan be volt durranva. Természetesen elmentem az orvoshoz. Mivel a mellem megijesztett, ezért onkológushoz mentem, mert azt hittem...szóval tudjátok. Megvizsgált..alaposan. Közölte, hogy tényleg csomós a mellem, nem kicsit. De nincs semmi baj. Majd megkérdezte tőlem, hogy milyen állapotban van a pajzsmirigyem. Erre a kérdésre elképedtem, és mondtam neki, hogy fogalmam sincs, mert nem végeztem feltáró műtétet. Erre ő képedt el. A lényeg, hogy elküldött vérvizsgálatra, és kiderült. hogy szinte az összes létező hormonom abnormális...a progim kétszer annyi volt, mint a legfelső határ. És az összes többi is fura volt. Felírt valami homeopátiás szert, de nem használt. Aztán valami kapszulát kaptam, amit rendesen be is szedtem. Visszamentem hozzá. Kérdezte hogy vagyok. A tüneteim meg vannak-e még. Mondtam, hogy nem, nincsenek meg. Tulajdonképpen azóta azt hiszem rendben vagyok, bár vérvétel azóta sem volt. Kérdeztem tőle, hogy ez mitől lehetett. Azt mondta, hogy a stressztől...tehát azóta olyan nyugodt vagyok, mint Buddha... :DDDD
Ildibaba81
2013-10-10 19:47:44
 
Lucifer!

Éppen ezért nem ott mérem - ez nekem is óriási frjtörést okozott, ezért én hüvelyben mérem...

Egyébként az 5 perc minden üreg esetében érvényes. Énm inkább betaqrtom, csak hogy konzekvens maradjak... :) És mivel hétköznap 5 kor kelek, hétvégén is 5-kor csörög az órám, bár mérés után még vissza szoktam aludni...
Ildibaba81
2013-10-10 19:39:01
 
Mirmite!

Köszi, én is elégedtt vagyok vele... :) Idáig legalábbis... ;)
Idáig nagyon sikerült tartani a hó eleji ígéretem, hogy mostantól nem görcsölök rá a dologra. Nem is lehett volna másképpen: olyan idegi kimerülés kezd úrrá lenni rajtam, hogy csak na... :( Az utóbbi időben a melóhelyen nem mennek valami jól a dolgok... :(

Viszont éppen ez az, amiért nem tartom valószínűnek, hogy most fog összejönni. Az is lehet, hogy a fokozott idegfeszültség miatt magasabb az alaphőm is. Bár egyelőre valamivel a CL fölött vagyok... :)
luciffer73
2013-10-10 19:35:36
 
Sziasztok!
Gyönyörűséges görbék vannak, a hők az egekbe...picit irigy is vagyok...na jó. Nem olyan rosszindulatú irígység, hanem olyan...."dejónekikbárcsaknekemis" :))))
Napsugár...mindenképpen sokat pihenj...most vedd be a "lesz..om" tablettát...most nem az a fontos, hogy tiszta legyen a padló, és a szekrénysort se most rakd arrébb! :)))) Pihi ezerrel!!!!!
Én is nagyon szurkolok nektek...de tényleg...annyira jó látni, hogy sikerülhet :D
Én sajnos ismét leszálló ágban vagyok. Csatlakozom azon kevés lány közé, akik nem emelkednek, hanem csökkennek.
Egy valamit azért légyszi nekem is valaki meséljen el. Azt írjátok, hogy a nyelv alatt hátul. Hát most lehet, hogy én vagyok nagyon fáradt agyilag, de ha én a nyelvem alá dugom a hőmérőt, akkor már nem tudom hátra tolni...szóval hogy is van? És nyugodtan menjetek le tancsi nénibe, mert frankón nem tudom elképzelni. Azért én is mutatom a görbém. Egyébként a derekam nekem is fáj, bár ez lehet az ülőmunka is. De ugyanezt nem tudom ráfogni a méhem tompa fájására...olyan, mintha meg akarna jönni...pedig az még odébb van
kbettina
2013-10-10 18:35:22
 
Mirmite:köszi:) én is úgy vok,hogy ezt a hónapot nem veszem figyelembe.
Mirmite
2013-10-10 18:03:29
 
tifani


ildibaba,szinte mindent leírt:)
Még annyi hozzá hogyha a nyelv alattit választod akkor is min 5 percig hagyd a nyelved alatt:)
Így tényleg fals eredmények lesznek.Mindenképp ahogy felébredsz pisilés mozgás előtt mérd:)

Ildibaba

A Te görbéd viszont nagyon szép kezd lenni:)
Ildibaba81
2013-10-10 17:37:09
 
csatolom neked AZ enyémet. aaz is fontos, how. mindennap ugyanabban AZ idöpontban mérd.
Ildibaba81
2013-10-10 17:35:16
 
Tifani!

Az értékeid annál kevésbé pontosak, minél több idö tellik else felkelés után. Én most csak mobilról vagyok, igy Nem tudom neked belinkelni, DE AZ oldalon Fenton van hömérözés minden szabálya. vagy hüvelyben, vagy végbélben, vagy hátul a nyelv alatt szájüregben, mielött még felkelnél, a lehetö legkevesebbett Szabados csak mozogni, Mert AZ fals eredményt ad. szoval, szerintem ezt még inkább NE értékeld. egyébként Kell min.3 hónap, hogy valami szabályszerü kirajzolódjon.
tifani
2013-10-10 17:06:07
 
Sziasztok azt elfelejtetem írni hogy reggel szoktam méri igaz hogy nem egyből felkelés után hanem úgy kb. 9-10 óra között.
tifani
2013-10-10 17:04:39
 
Sziasztok ! Én új vagyok itt elmagyaráznátok hogy kell értelmezni a görbét? Volt már egy üres petezsákom és proliszitás ováriumot is meg állapítottak nálam voltam endokrin szakrendelésen is most clostilbegyt 50mg tablettát írtak fel még nem használom mert még nem volt meg.
Köszönöm a segítségeteket.Tifani
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!