Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-10-12 08:27:26
 
Bocs...
Moha13
2014-10-12 07:58:49
 
Kedina
Köszi.

MA reggel felébredtem, és rájöttem, hogy tegnap jól bealudtam...és ez annyira idegesít, meg annyira elegem van, hogy szinte hányingerem van ettől az egésztől...
Mondtam tegnap a férjemnek, hogy szerintem ovum lehet, mert fájdogál a hasam, erre hagy bealudni, mert ő még éjfél után is a gépnél van. Olyan elegem van...most komolyan.
Mindenből. Abból is, hogy itt szórakozunk ezeken az értékeken, meg keressük nagyban a megoldásokat, szúrkáljuk magunkat, számolgatunk, görbét vezetünk, stb.stb., és akkor a lényeg nincs, mert ugye szexelni minek. És kérem, hogy feküdjünk már le korábban, de nem, éjfélig kell szórakozni a géppel (ok, ez munka is), és akkor én már megunom, meg bealszom, amúgy is szar napom volt tegnap, és akkor kész. Elveszett a tegnap. És nem tudom ezen is nem idegesíteni magam, mert ez van, idegesít, hogy olyan, mintha csak nekem lenne ez fontos, vagy nem tudom...unom. Hányingerem van.
Értem én, hogy ne csináljunk ebből direktprogramot a pasiknak, meg hogy akkor szexeljünk, amikor jól esik, csak másfél év után nyilván próbál az ember célratörőbb lenni, és a jó időket kifogni, amikor nagyobb az esélye...mert hogy pl. 3 nap múlva esik jól, azzal nem megyek semmire, ha már rég túl vagyok az ovun, akkor meg nem szexeltünk mert...
Süt a Nap, én meg depizek. Ezt is unom. Olyan jó lenne ebből kikeveredni...már attól is hányingerem van, hogy ilyen az állapotom. Meg akarok nyugodni, de hogy, amikor nincs semmi, ami biztos, nem tudom, mit kéne csinálnom, hogy végre összejöjjön, stb. Attól nyugodnék meg, ha végre sikerülne...de lehet, hogy azért nem sikerül, mert ilyen stresszes és elegemvan vagyok...ördögi kör.
KatkaManó
2014-10-12 07:56:26
 
Sziasztok!
Kedina, ebben igazad van hogy ritka a jó endodoki.
A 68-ra èn is mondtam volna hogy dièta ès nem azèrt hogy fogyjál.
A dièta szó ilyen szempontból nem igaz mert egy életmód vàltàsra van szüksèg inkàbb.
Én gyógyszert kaptam azonnal és még így se tökéletes de nekem is sokat vàltozott.
Milyen gyógynövénycseppet szedsz ha megkérdezhetem?
kedina
2014-10-12 00:24:54
 
Katkamanó
Az enyém fényévekkel jobb,mint volt.Gyógygombát szedek, csicsókasűrítményt és egy gyógynövénycseppet. Bár azért ez a platózás nem tetszik. Gyogyit nem kaptam rá,anődokim a 68as értékre is legyintett,még a diétát sem említette, gondolom,azért mert 51 kg vagyok. De utálom ezt a hozzáállást a részükről. Azt gondolom ehhez a témához egy normális endodoki százszor többet tud mondani.
Ráadásul tavasszal az UH-on nekem PCOS gyanus volt a kép,és augusztusban az is más képet mutatott már. Reménykedek egy szép javulásban. Csak szomorú, hogy nekem kell ezután kutakodnom. Sok IR-es PCOS-es kismamám van, látom az értékeiket...:(
KatkaManó
2014-10-11 23:18:45
 
Kedina a tied is szebb mint volt. :) Màr majdnem harang. Te gyógyszert is szedsz ?
Neked mèg az èhgyomori lehetne kevesebb.
Èn sem tudom 8-nàl lejebb vinni az èhgyomorimat.
KatkaManó
2014-10-11 23:13:26
 
A 120perces inzulinom volt 86, bocsi :)
KatkaManó
2014-10-11 21:08:56
 
Erdibetty, 1,5ève tudok az IR-emről. Rendszeresen jàrok endodokihoz ès lombikizom.
Az endodoki mindig azt mondja hogy a nődokikkal mindig vita van mi is a normàlis inzulin èrtèk. Valòban szàmítanak az arànyok is. De az èhgyomori èrtèked jó. Az enyèm 8 ès mèg a lombikos dokim is azt mondja jó bàr ahogy Kedina is ìrta 4 körül lenne jó. Mikor kiderült az ir-em akkor 17 volt ez az èrtèk a 60 perces 115 a 90 perces 86. Szóval ez az IR!!! Ezzel csak azt akartam leírni hogy nem vagyunk orvosok de
Èn szemèly szerint azonnal cserèlnèk az èrtèkeiddel :))))
A fèdjem terhelèses cukor vizsgàlata hasonló a tiédhez ès azt mondtàk tökèletes.
Szerintem ezen ne aggódj :)

erdibetty
2014-10-11 20:19:20
 
Kedina
Ok. Köszönöm. Értem.
Még várom az AMHt, 1-2 nap, aztán irány a doki.
Jó éjt mindenkinek!!!
kedina
2014-10-11 19:55:26
 
erdibetty
Ha azt nézzük 10-ig jó az éhomi, akkor a 30 a határ. De itt nézni kell arányokat is. Szóval kicsit bonyolultabb ez a dolog ennél. Ráadásul éhomi inzulinnál azt szeretik, ha 4 körül mozog. Tudod, ez olyan, mint a TSH. 4,5ig jó, de babához 2 alatt.
kedina
2014-10-11 19:52:44
 
És ilyen értékeknél mindig a stressz kiiktatás, stresszkezelés a legfontosabb, ezért is jó a mozgás IRnél!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!