Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-10-12 10:27:26
 
moha,
hányszor de hányszor volt ilyen nálunk is, hogy zöld jelzést adtam, de mire bejött, addigra én már bealudtam, mert nem győztem megvárni, amíg bejön mellém…nem egyszerű…de ezt meg kell beszélni és el kell mondani neki ennek a biológiáját, mert nekik ez annyira nem egyértelmű…sokszor vágta a fejemhez, hogy ő nem tenyészbika, de mondtam, hogy ne higgye már azt, hogy nekem ez olyan jó, hogy „kényszeríteni” kell őt, könyörögni kell neki valamiért, amit elvileg mindketten akarunk…ez csak akkor fog sikerülni, ha jókor vagyunk együtt…az ember hiába megy ki az állomásra, ha egyetlen vonat sem indul…mi sokat beszélgetünk este kutyasétáltatás közben és azt gondolom, hogy ha finoman ugyan, de többször beszéltek erről, akkor a férfiak „kis” agyába is bevésődik egyszer a folyamat…ők teljesen máshogy működnek. Van olyan, hogy felhozom ezt a témát, beszélgetünk róla egy kicsit, majd neki valami teljesen más jut az eszébe (építkezés) és akkor vált…én meg visszakanyarodok a témához, mert nem szeretem elvarratlanul hagyni a szálakat…az utóbbi időben már az is sikerült neki, hogy szóltam mától kellene 2 naponta együtt lennünk és ő emlékezett…hidd el, minden munka gyümölcse beérik egyszer…
Ne turbózd magad ezen, mert attól nem lesz jobb, egyszerűen próbálj meg vele beszélni…gondolom, ő is akkor szeret enni, amikor éhes, nem pedig órákkal később…ez a babaprojektnél is így van…akkor kell enni, amikor van kaja a tányéron…

KatkaManó,
szerintem jó döntést hoztatok és hiszem, hogy a lombiknál is sokat számít, hogy az ember hogyan érez a beavatkozással kapcsolatban és ha kell még nekik egy kis idő, akkor ki kell várni.

kedina,
egy pár hónapja már én sem mondom a páromnak, hogy hol tartok a ciklusban és a múltkor már azt sem jeleztem neki, hogy éreztem, hogy meg fog jönni…nálam ez azért alakult így, mert már nekem van elegem és nem akarom, hogy kérdezgesse, növöget-e már bent valaki meg ilyesmi, mert csak ideges leszek tőle, amikor megpróbálok tényleg nem ezzel foglalkozni…

jniki82,
szerintem a 120 perces inzulinod magas, nekem a doki azt mondta, hogy annak is vissza kell térnie a referencia tartományba, de nálad tovább emelkedik.

Fontos szerintem, hogy senki ne kezdjen öngyógyításba, hanem keressen egy jó dokit, mert van úgy (ezt az endodokim mondta), hogy valakinél egy érték már magasnak számít, míg másnál teljesen normális...összességében kell vizsgálni az embert más értékekkel, adottságokkal és tünetekkel együtt!
Zonett
2014-10-12 10:11:00
 
jniki82

Megkérdezhetem, hogy kihez jársz endó dokihoz? Nem tudtam annyira nagyon visszamenőleg elolvasni az összes hozzászólást ezért nem is tudom pontosan, hogy megállapított endód van vagy még csak gyanú? Tudnál írni 1-2 szót a tüneteidről, hogyan derült ki stb, már amennyiben nem baj.
KatkaManó
2014-10-12 10:10:37
 
Jniki, hàt a 120 perces lehetne 20 körül.

Kedina, köszi, utàna nézek mert nekem mèg kicsiflt csökkentenem kellene az èrtékeket.

Moha, aranyos vagy köszönöm :)
Neked is szurkolok nagyon és az éltessen egyszer màr sikerült. A TSH-d egyèbkènt hogy àll ? Voltàl kontrollon?
jniki82
2014-10-12 10:02:38
 
Lányok szerintetek ezek jó értékek:
Inzulin 0 perces: 3,9 60 perces: 28,7 120 perces: 41,8. Glükóz: 0 perces: 4,4 60 perces: 5,6 120perces: 5,1.
2 dokit kérdeztem ez ügyben az egyik jónak mondta a másik nem!Azt hiszem sokmindent meg kell kérdeznem az endó dokitól csütörtökön!
Amicsek
2014-10-12 09:52:48
 
Sziasztok! Szeretnèk valakit megkèrdezni,hogy a rendszer mièrt nem szinezi ennyi idő után át az ovut sötètebbre? Hüvelyt nem vizsgálok,csak hőmèrőzöm,de ennyi adatból tudnia kène már,nem? A másik kèrdèsem pedig az lenne,hogy erős általánosságban èrtve ovu elött leesik a hőmèrsèklet,ugye? Mert már azt is olvastam,hogy utána. Fura ez az egèsz,mert nekem az ovum mindig a mensi utolsó napjától a 10-11.napon van,s ha most is így volt,akkor ez a grafikon 2-3nappal kèsőbbre jelez. Sajna nincs mihez viszonyítanom,mert mèg csak most kezdtem hőmèrőzni. Lenne mèg egy utolsó kèrdèsem.Ti láttok ebben a görbèben trifázist?Mert èn nemigen... Iszom napi 2x a palástot,remèlem mostmár összejön a baba 10hónap után! Köszönöm azoknak,akik segítenek! Sziasztok,szèp napot!
kedina
2014-10-12 09:36:51
 
KatkaManó
Ezerjófű cseppek: diabetsz tinktúra
Ganoultra gyógygomba
Én az utóbbinak jobban érzem a hatását, de együtt talán a legjobbak. A cseppből szünetet kell tartani minden üveg után, hogy ne szokja meg a szervezet. Én most kezdtem újra 1,5 hónap kihagyás után.

Moha, és lányok
Én tegnap totál kiborultam. Mi együtt voltunk, kb tegnap volt ovum, detotál érződött, hogy ez csak muszájból van. A pasik nem bírjáka kényszert. Én leállok a mérésekkel, ha birok, de megkértem a páromat, hogy soha többet ne kérdezze meg hanyadik napon vagyok...És én sem mondom neki többet. Ha akar bújik,ha nem akar nem. Ha egy férfi befeszül ezen a témán annál rosszabb nincs...
Ott tartok, hogy nem érdekel lesz e gyerek, de mimaradjunk meg egymásnak.
Moha13
2014-10-12 09:26:54
 
KAtkaManó
Annyira szorítok, hogy végre sikerüljön Nektek...de tényleg. Én nem tudom, hogyan szánnám rá magam egy lombikra...és ha az sem sikerülne, sőt, 3...
...de ugye erősek vagyunk, és reménykedünk, mert egyszerűen nem tehetünk mást, mint nem adjuk fel. És egyszer egészen biztosan össze fog jönni. de tényleg.

Nekem pl. elég nagy sokk volt, hogy másfél év után végre volt pozi tesztem, aztán az egész a semmibe futott ki...de azért egy pici reményt is ad, hogy egyszer már összejött, tehát olyan hatalmas baj csak nem lehet...ebbe kapaszkodom.
Amúgy amikor bent voltam a kórházban, feküdt mellettem egy lány, aki az 5. gyerekét várta, és mondta, hogy neki elvileg nem is lehetne gyereke, mert a dokik azt mondták neki. Aztán most az 5. gyerek jön, ebből kettőt terveztek, a többi csak úgy jött, mert jött...:)
Volt egy másik csaj is, ő meg mesélte, hogy van egy ismerőse, akinek egy fióknyi papírja van arról a dokiktól, hogy nem lehet gyereke...és amikor örökbefogadtak, egyszer csak kiderült, hogy terhes...
Szóval a dokik sem tudnak mindent...és ezt tényleg nem lehet elégszer elmondani itt a fórumon. Eredmények ide vagy oda, SOHA nem lehet kijelenteni, hogy valakinek nem lehet gyereke, mert amíg van méhe, addig bármit meg lehet oldani.
Moha13
2014-10-12 09:19:58
 
IziSzM
HA jól emlékszem, volt már itt olyan, akinek a doki által ovu nélkülinek kikiáltott ciklusából született egy szép pozitív teszt...szóval szerintem inkább a testedre hallgass, abból nem lehet gond. :)
KatkaManó
2014-10-12 09:17:09
 
Moha, teljesen megértelek. Inkàbb beszélgessetek a pàroddal az érzéseiről mert biztos neki sem könnyű. Annak meg hogy erre ràmenjen a kapcsolatotok semmi èrtelme.
Mi elhalasztjuk az októberi lombikot mert beszèlgettünk a férjemmel és elmondta hogy nagyon csalódott hogy a 3. nem sikerült ès egy kis időre van szüksège. Így novemberben megpróbàljuk.
Egyébként se lett volna mert mint kiderült van egy cisztàm úgy meg nem lehet belevàgni a lombikba :(
Azt is megbeszéltük hogy mi szeretjük egymàst és akkor is együtt maradunk ha esetleg nem sikerül a baby. Így egy kicsit könnyebb de nyilvàn én is szeretném àtéllni az anyasàggal jàró érzéseket :)
És fogom is , mert nem adom fel míg làtom hogy van remény :)
IziSzM
2014-10-12 09:11:11
 
Moha, tudom mit erzel, nalunk is ez megy, sokszor mar azt erzem hogy ovukor mintha direkt nem lenne kedve, pedig szoban mindig mondja hogy jol kell idoziteni... Felrobbanok ettol!!

Lanyok, lenne egy kerdesem. Ez a mutet utani elso ciklusom, es csutortokon, a 10. napon voltam a kontroll uh-n, amikor azt mondta a doki hogy a nyalkahartya tokeletes, viszont nincs ero tuszo, csak tuszokezdemenyek, es valoszinu ebben a honapban nem lesz ovum. Pedig erzem a kozepidos hasfajast es a hom is fentebb ment pont amikor szokott. Akko ez csak illuzio? Nem ertem. A testem eljatsza az ovut de nincs is? Elkezdtem bioptron tampazni hatha az segi, itt olvastam egyszer a forumon.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!