Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-11-12 08:29:19
 
maximail
Én is negatív vagyok, ne aggódj...de gondolkodom, hogy ez most negativitás, vagy realizmus...:D
Most tényleg...ha belegondolok, hogy 1,5 év után végre nagy nehezen összejön és nem lesz belőle semmi, csak egy újabb kudarcélmény, amin még mindig bőgök és bedepizek július óta, és azóta sincs semmi...és elegem van.
A páromat rá kéne beszélni egy újabb vizsgálatra a legutóbbi rossz eredmény után, hogy tudjuk, egyáltalán van-e valami hatása ennek a macának amit ráerőltettem, hogy szerdje, de valahogy nincs oda az ötletért. :( ÉS én nem tudom, hogy hozzam szóba, mert nem akarom ezzel frusztrálni. :(
maximail
2014-11-12 08:23:15
 
Moha!

Aranyos vagy!

Csak az a baj, hogy már szeptember óta azt vártam, hogy elteljen ez a két hónap... És most még kettő... És januárban mi jön közbe?? És közben már el fog telni 3 próbálkozós év... De most negatív vagyok... Majd megvigasztalódok.
Moha13
2014-11-12 08:11:22
 
Jó reggelt.
maximail
Hipp-hopp elrepül az a 2 hónap, meglátod...és még közben is összejöhet. :)

Én fogalmam sincs, hol tartok, mert nem tudom, hőemelkedés volt-e ami volt az elmúlt napokban, mert kicsit meg vagyok fázva. Jó, hogy pont ovu környékén. Na, mindegy. Amúgy is csak egyszer voltunk együtt, asszem, ez egy olyan hónap, amikor végre nem reménykedéssel töltöm a köv. 2 hetet, hanem az esélytelenek nyugalmával várom a mensit. Majd decemberben ügyesebbek leszünk.
maximail
2014-11-12 07:59:48
 
Sziasztok!

Mostanában eltűntem, de azért olvaslak titeket. Mi múlt kedden voltunk inszemináció előtti utolsó konzultáción, (hittem én..), ahol kiderült, hogy még kell egy vizsgálat (hogy férjem nem Hepatitiszes, és nem Clamidiás), ami leghamarabb 2 hét múlva lesz meg, így a novemberi inszemről lecsúsztunk, a következő ovum valószínűleg a karácsonyi hétre esik, így a decembert is buktuk, marad a január. Teljesen kiborultam, elegem lett ebből az egészből, egy napig úgy gondoltam, hogy abba is hagyom, ha lesz gyerek lesz, ha nem nem... Persze ezt már akkor is tudtam, hogy nem gondolom komolyan, de tényleg nagyon kibuktam. Aztán késett három napot, már majdnem kezdtem reménykedni, aztán minden előjel nélkül megjött...

Hát én így...
Tincsi
2014-11-12 07:34:52
 
jnki82,
Hu, akkor nagyon szurkolok neked. Próbálj meg sokat pihenni, a lehetőségekhez képest. Egyébként én azt vettem észre, hogy a ciklusom második felében, mindig rosszabbul alszom, mint az elsőben, biztosan a hormonok is közrejátszanak.

nikinokedli,
probálok nem ijedezni, meg pozitívan hozzáállni, csak, amikor hozzászoksz, hogy megjelenik a pattanás pár nappal a menzi előtt, akkor automatikusan arra gondolsz, hogy nem jött össze a gyerek most sem. Egyébként nekem is van olyan ismerősöm, aki brutál pattanásos volt az első 12 hétben - bár ő előtte is (nekem csak egy patti jelenik meg kb. egy-két napra). Szóval nehéz :-) Mindenesetre a görbéddel most reményt adtál (az a fránya remény!), mert nekem most olyan hullámvasutas a görbém, hogy csak na. Ilyen még nem volt. Eddig dpo-nál csak egy, max. két tizedet ingadozott a hőm, de most naponta 2-3 tizedet. Ebből még bármi lehet :-) Hány hetes vagy most? Vagy már meg is van a baba?
KLANITA
2014-11-12 07:19:37
 
Sziasztok!
:-( hát nem emelkedett ma sem sajnos.
SzSLinda
2014-11-12 07:02:58
 
Jó reggelt! Az enyém még mindig magas hála Istennek!Szép napot!:-)
monika80
2014-11-12 05:24:36
 
Jó reggelt mindnekinek

Én ma így:
nikinokedli
2014-11-11 21:13:48
 
Olvastam valamelyikőtök hozzászólásában, hogy ovu utáni egy tizedes esésnél máris elkeseredik. Ne várjátok, hogy mindenkinek csak felfelé ível, ami babás. Itt az én babás összevissza görbém, nézzétek meg. 13 dpon lett pozi a teszt. Addig is olyan, mint a hullámvasút... Ez sem törvényszerű, hogy a babás görbében nem lehet egy tizedes esés sem ovu után. Fel a fejjel!
Ovu környékén próbáltatok már (előtte, utána, alatta) összesen folyamatosan 10-15 napig minden nap összebujni, kedvtelésből, hogy élvezzétek egymást? Vagy mindenki csak a zölddel jelzett ovus időszakban próbálkozik 2-3 naponta? Egy próbát megér... Remélem, mindenki mihamarabb sikerrel jár!
nikinokedli
2014-11-11 21:06:50
 
Csajok, ne ilyedezzetek a pattanásoktól. 22 hetes terhes vagyok. Terhességem eleje óta annyi és olyan brutális pattanás van mind az arcomon, fülem mögött, hajam tövében, hátamon, mellemnél, mint még legvadabb tinédzserkoromban sem volt. Nem jelent semmit szerintem hogy van-e pattanásod vagy nincs menzesz előtt vagy akár ovukor.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!