Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 56130 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-27 08:02:49
 
Luciffer,
ez már nagyon ovugyanús! :-);-) Este próbálj még nyeregbe pattanni, most is azt mondom! :-D
Ami meg engem illet: igen, kizárt. A hőm mindig mutatja a tutit. (Amit egyáltalán nem bánok. Inkább így legyen, mint hogy magas a hőm, reménykedek, és úgy jön meg állandóan.) A karácsonyi pozitesztre akkor lenne eélyem, ha megint egy nagyon korai ovum lenne. De akkor is minél előbb kellene kezdődnie az új ciklusnak. Valószínűleg ma már nem veszem be a gyógyszert, ha csak valaki nem ír valami meggyőző ellenindokot. :-)
luciffer73
2013-11-27 07:56:06
 
Szevasztok csajszik!
Monika5 örülök a jó híreknek...és továbbra is várjuk a beszámolódat! :)))
Capri...nem vagyok hajlandó! :DDD Tessék azonnal teherbe zuhanni!!! Ez parancs...egyébként kizárt, hogy az lehetnél ebben a hónapban?
A gyogyóval kapcsolatosan sajnos nem tudok mit mondani, mert én nem szedek ilyesmit...:/
Az alacsony pajzsmirigy alulműködéssel kapcsolatosan meg annyit, hogy nem valószínű, mert ha megnézitek azt a fél hónapos görbét, amit tegnap csatoltam, akkor láthatjátok, hogy igazából csak arról van szó, hogy a higanyossal más értékeket (magasabbakat) mértem, mint a digitálissal...
Nekem ma szúrkál a bal petém...ugyan nem egyfolytában, de időnként és akkor viszont kegyetlenül.
Leesett a hőm...igaz zokniban aludtam, de nem hiszem, hogy abba esett volna :DDDDD
Tegnap ismét csináltam lh tesztet...nagggggyon halványan lehetett csak látni a második csíkot, ezért ezt a leírás és képek alapján negatívra értékeltem...:))))
capri
2013-11-27 07:41:18
 
Jó reggelt!
Monika, gratulálok a jó eredményekhez! :-) Olyan jó ilyeneket is hallani... :-)
Luciffer, kezdheted az első rajzodat...
Duphastonnal kapcsolatban kérném a véleményeteket: elvileg a 25. napig kéne szednem (függetlenül attól, mikor volt peteérésem, nem is értem). Viszont akkor még lehet, hogy majdnem egy hétig nem jönne meg. Szerintetek mi van, ha abbahagyom? A hőm teljesen egyértelmű, szóval csak feleslegesen nyújtanám a ciklust... Ha meg meg is jönne a Duphaston mellett, minek szedjek feleslegesen hormont?
krisztibaba85
2013-11-27 06:54:00
 
Jó reggelt lányok:-)))
A mai Ülést ezzennel megnyitom:-))))

Luciffer!
A terhesgörbe fórumban,van egy görbe ahol az illető 36.5!!!-el lett terhes,szóval szerintem sem túl alacsony a hőd.Én azt olvastam hogyha tartósan 36.2 alatt van az alaphőd,az utalhat alacsony pajzsimirigy működésre...

Napsugár24!Csak így tovább:-)))
Monika5!Örülük hogy minden oké:-)))

Mamma! Fel a fejjelpár nap múlva már ujult erővel vágsz bele a hőmérőzésbe:-)))

A hőmérőzéssel kapcsolatban,nekem pl a házidokim egyértelmúen javasolta a hőmérőzést,de van olyan aki tök értelmetlenek tartja,pedig szerintem nem az,mert ha betartod a szabályokat,és megfelelően mérsz,akkor igenis sok mindent megtudhatsz a görbédről.Minden más is így működik....
Én ma így:
Antika
2013-11-27 06:53:11
 
Jó reggelt!
Köszönöm a válaszokat!
Már nem fáj, de nagyon rossz volt. Csak 2,5 órát aludta, úgy mértem. Remélem én is, hogy a beágyazódástól :)
Ma így:
Monika5
2013-11-26 22:24:13
 
Antika,
Nem lehet, hogy mást érzel (mondjuk beágyazódást)? Például nekem akkortájt nagyon érzékeny volt a méhem pár napig... Drukkolok, hogy nálad is erről legyen szó... :)

Lányok,
Hírrel is jöttem(remélem nem baj).:)Ma megtörtént az első genetikai ultrahangunk. Úgy néz ki minden rendben van a mostani vizsgálat szerint. :) A nyaki redő (NT)1,17mm lett, a pici közel 7cm már és ma először hallottuk egy pár pillanatra a szívhangját is (korábban nem mutatták meg, csak láttuk). A vérteszt eredménye kész lesz mire legközelebb a saját doktornőmhöz megyek (oda küldik egyből)és ott beszéljük majd meg. Ez kb. 2 hét múlva lesz. :)
Karolina01
2013-11-26 21:51:15
 
Napsugár! Szorítok!!!!
Én így állok. : o(
Mamma
2013-11-26 20:44:07
 
Antika ezt találtam a babanet.hu oldalon:
Kérdés:
Hónapok óta mérem az ébredési hőmérsékletem. Csináltam egy diagrammot amin több ciklusomat is figyelemmel tudom kísérni. A múltkori 30 napos ciklusom során kétszer esett le a hőmérsékletem majd nagyon határozottan emelkedet fel 37C fölé, az egyik a 10. napon történt a másik a 14. napon. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető e az, hogy egy cikluson belül kétszer volt peteérésem?

Válasz:
Kizárni nem lehet az egy cikluson belüli két alkalommal történt peteérést, azonban igen-igen ritka esetben fordulhat csak elő ilyen. A hőmérséklet méréssel kapcsolatban már többször írtam, hogy ez egy nagyon bizonytalan dolog, nincs is sok értelme. A peteérés igazolására vannak pontos, megbízható vizsgálatok. Ha azonban a hőmérséklet emelkedést nézzük, akkor az igazolja a peteérést, ha a hőmérséklet megemelkedik, majd emelkedett is marad, és nem esik vissza. Ha leesik, akkor nem peteérés okozta az emelkedést.
Dr. Ács Nándor
Mamma
2013-11-26 20:40:22
 
Sziasztok!

én ma így

ma reggel bosszúból nem hőmérőztem :))

Antika szerintem lehet nem túl gyakori de előfordulhat

Napsugár Lillz megy drukk:))
Lillz
2013-11-26 20:32:55
 
Szia Antika!
En ugy tudom hogy lehet, bar nagyon ritka, orgazmus ki tud valtani egy spontan ovulaciot. De mondom, en ugy olvastam hogy ez igen ritka.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!