Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 54136 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-01-08 15:01:10
 
Sziasztok!

Szóval: elvittem a manót dokihoz és mivel furán éreztem magam, ill. pisiléskor pirosas, véres cucc jött belőlem, és mivel úgyis az SZTK-ban voltam és éppen elkaptam egy dokit, megnézettem magam vele, mielőtt még totál begolyóztam volna.
Azt mondta, normál menzesznek tűnik, a hüvelyi UH nem látott babára utaló jelet, viszont egy sima falú cisztát talált a jobb (egyetlen meglévő) petefészkemben. Azt kérte, figyeljem a menzesz lefolyását és 2 hét múlva menjek el kontrollra.

Szóval, rólam ennyit ebben a hónapban. Úgy döntöttem, azért pénteken elmegyek a dokimhoz és mindent megbeszélek vele (ezek az SZTK-s dokik olyan szűkszavúak), ő viszont rendesen elmagyaráz mindent, meg tőle mindent meg tudok kérdezni.

Lényeg: a ciszta okozhatta a halvány pozitív teszteket, illetve a vérzés késését.

Most még nem tudom, lesz -e kedvem feljönni a fórumra, de majd megírom, volt -e valami új info a privi dokimnál...

:,,( Szomorú vége lett ennek a történetnek... :(

Mégis azt mondom, nem mindegy a megérzés, most valahol legbelül éreztem pl. hogy nincs bent baba, a lányomnál, meg azonnal tudtam és tényleg úgy volt...
:(((((((
Mel84
2014-01-08 14:42:27
 
Lányok, dühöngjétek ki magatokat, az jót tesz, utána meg lehet újra pozitívan állni a dolgokhoz!!! :)

Dzsudzsa, ez nagyon szép görbe.

Archangel, azt hiszem azért ellőnék még egy tesztet. Tuti szépen erősödik és akkor megnyugodhatnál!

Moha, ha ennyire magad alá kerültél, tényleg jó lenne egy pszichomókus, vagy kineziológus. Még nem voltam ilyen helyen, de sokan esküsznek rá.
Függetlenül attól, hogy a babásodást befolyásolja-e, neked jót tenne!
Dzsudzsa
2014-01-08 14:35:05
 
Lányok!
Most volt ebédidőm. Gyorsan végigolvastalak benneteket.
Jó pesszimiska a hangulat.
Idegből én is jól állok. Ki kellene várnom a pénteket a teszteléssel. Nekem ez nehezen megy. Majd próbálkozom :)
Remélem a hangulat feljebb kúszik hamarosan!!!!!
luciffer73
2014-01-08 13:32:41
 
Hülye példa...
Mi van azokkal a teherbe esett lányokkal, nőkkel, akiket megerőszakolnak?
Asszem kicsit ők is stresszelhettek, és mégis...
Nyilván a hosszan tartó stressz, az más...az kihat még a hormonokra is...ez viszont tény. A hormonok meg a termékenységre...
...látom elég sokan kaptunk tegnap meg ma hisztirohamot...
Biztos, hogy meg fog jönni...ami nem baj, csak előtte ne lennék ilyen gyagyás
capri
2014-01-08 12:49:55
 
Na, az utolsó két hozzászólást még nem láttam, amikor írtam, de összecsengenek a gondolataink... :-)
capri
2014-01-08 12:48:14
 
Kiara, nem Neked írtam tegnap, hogy ne foglalkozz a tünetek enyhülésével? :-) Meg kellett keresnie a helyét, be kellett oda fészkelnie magát, most hadd pihenjen az a babóka kicsit. :-)
Moha, az eredményekre nem írok semmit, mert azzal (még...) nem vagyok képben. Azt viszont nekem is mondta a nődoki, hogy mivel a spermiumok fejlődési ideje hetvenvalahány nap, így a különböző vitaminoknak is annyi idő kell, hogy javulás legyen. Van itt a kineziológusos topik, láttam írtál oda párszor. Nem akarod kipróbálni azt? Megmondom őszintén, én nem nagyon tudtam, hogy mi is az a kineziológia, amikor itt láttam, akkor olvastam utána kicsit. Sőt, írtam is egynek, csak decemberben nem volt időpont, illetve a munkaidőm miatt elég nehéz lesz találni... De lehet, hogy írok is neki megint, hátha... :-)
Én a napokban gondolkodtam kicsit ezen a rágörcsöléses dolgon. Én nem hiszek abban, hogy az akadályozná a teherbeesést... Inkább az lehet akadály (ha a lelki dolgokról van szó), ha valaki tudat alatt fél tőle, a felelősségtől, bizonytalan stb., szerintem ez hathat úgy, mint valami tudatalatti fogamzásgátló. De hogy a túlzott akarás...? Na de ez az én véleményem, nem muszáj egyetérteni. :-)

Archangel85
2014-01-08 12:44:24
 
Igen, lehet ők alapból termékeny faj :D
Hidd el, mindenképpen sikerülni fog. Én bízom benne. Sírjj ha kell, de utána újult erővel kell nekiindulni :)
Moha13
2014-01-08 12:40:31
 
Archangel85
Köszi a reagálást a borongásomra...
Igen, emlékszem, én linkelgettem azt a cikket egy kutatásról, ahol kiderült, hogy nincs összefüggés...de hát...nem tudom. Most tényleg...honnan a fenéből tudjam, kinek higgyek? :X

Egyébként...van az országunkban az a bizonyos népcsoport, aki mentalitásából adódóan semmin sem aggódik, már a jövőt illetően...még akkor sem , ha enni sincs mit éppen, és szülik rakásra a sok gyereket...elgondolkodtató.
Archangel85
2014-01-08 12:24:03
 
Köszönöm capri annyira aranyos vagy. Felhívtam a férjem, elmondtam neki mit olvastam, azt mondta fejezzem be az olvasást, és ne stresszeljek, mert árt a babának :)
Sírva kérdeztem tőle, hogy ugye Ő is látta a csíkunkat? ÉS mondta, hogy igen, ez egyértelmű csík, és nyugi, és várunk még. Azt hiszem várok egy hetet, addig nincs teszt, folytatom az utrot, aztán ha addig se mozdulok semerre, kérek vérvételt. Azt háziorvos is tud adni?
Istenem annyira szeretnénk már ezt a babát. Tudom mindenki ezért van itt, csak mikor felcsillan egy halvány kis reménysugár, az ember lánya kapaszkodik bele. Én azért zenélek a hasamnak, hogy tudja jó helyen van, és maradjon meg nekünk :)

Moha! Nagyon sok helyen mondják ezt a stresszt dolgot, viszont a múltkor olvastam hogy ez nem igaz. Nem tudni már kinek lehet hinni. :((
Az én párom a maca vibe-t szedte, és hogy ettől vagy nem ettől, de neki 90 % volt. Annyit kell tudni, hogy minimum 3 hónap kell, mire látszódik az eredmény, tehát ha most elkezdi szedni a következőre már javulhat. Nem tudom próbáltátok-e?
Moha13
2014-01-08 12:00:13
 
Sziasztok!

Önző vagyok...nem olvasok vissza...
Nagyon ki vagyok most...azt hiszem...
Ma megvolt a spermavizsgálat és az eredmények:
mennyiség:3,5ml, sp. mennyiség: 20millió/ml, Motilitás: 70%, ebből 50%-élénk, 10%-mérsékelten, 10%-helyben, 30%- nem mozog.
Azt mondta a nő, hogy ez a 20millió ez jó, de határeset, és a biztonság kedvéért majd 2-3 hó múlva ismételjük meg, hogy lássa, merre mozdul el, merthogy ez is változik a férfiaknál.

A lényeg, hogy a nő egy nagyon kedves, nagyon lágy emberke, annyira, hogy meg is siratott...nagyon kedvesen elbeszélgetett velünk és mondta, hogy a megtermékenyülés nagy részben a petesejten múlik, ami viszont nagyon érzékeny minden kis rezgésre, ami bennünk történik, és hogy a meddőség oka 80%-ban pszichés. Elkezdte mondani, hogy ha túl görcsösen akarom, ha sok rajtam a teher, a stressz, stb.
Nem találok állást, teherbe esni sem sikerül, és ha erről nem is beszélek, de ez egy kudarcélmény...és nyilván nagyon megvisel...és itt kezdtem el bőgni...:X...mire mondta, hogy ő úgy látja, hogy nagy bennem a feszültség és nagyon bánt ez a sikertelenség...és szerinte pszichológus segítsége talán hasznos lenne...
Sosem gondoltam volna, hogy egy vadidegen nőnek elkezdek ott bőgni...de úgy tűnik, mégis sok bennem a feszültség...mondjuk, ezt eddig is éreztem..van, hogy csak úgy beborulok és elkezdek sírni...ez van...
Most olyan szar...Szóval most olyan nagyon magam alatt vagyok...ajánlotta, hogy van egy nagyon jó pszichológus, aki meddőségi esetekben eddig nagyon bevált...és ha úgy érzem, hogy szükségem van egy kis segítségre, akkor szóljak...hát, nem tudom.
Meglátjuk, mit mutatnak majd a hormoneredmények.
Bocsánat a lehangolásért...
Lehet, el kéne tűnnöm innen is egy időre...

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!