Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-06-16 11:10:24
 
Andi....Koszi,, kicsit bepanikoltam mikor egyszer lentebb ment a hom,de akkor keveset aludtam,es szepen vissza is ment,de amugy is panikolok neha,de amelett ugy erzem ott a baba es remelem csutortokon mar latni is fogja.....;))) Gyongyvirag,hogy erzed magad....???:)
Corinna
2015-06-16 10:59:16
 
Szia Andi... de jó, hogy látlak...már hiányoltalak... hát igen, a csajok belehúztak... és ez olyan jó, mert mi is sorra fogunk kerülni majd... teljesen egyetértek veled... én is nézegetek munkahelyet, de esélytelen így, hogy el akarok menni gyesre... de itt meg nem jó, és otthon is sokat veszekszünk, mert nem nagyon hamar elgurul a gyógyszerem... párom már mondta is, hogy jó lenne, ha kicsit lenyugodnék...
de semmi közük hozzá, hogy mikor akarsz babát... és ez az egész rendszer úgy rossz ahogy van... szinte titkolni kell mindenhol, hogy babát akarsz... mintha az olyan nagy bűn lenne...
nagyon jó, hogy itt vagy... azért néha írj jó??
Gyöngyvirág88
2015-06-16 10:53:36
 
Andi

Nálatok se fenékig tejfel az élet, látom :/ Ne foglalkozz vele, a tervezés és a jövő elképzelése az egyik legnagyobb hajtóerő az emberben :) Szóval, csak tervezgess :) Ha meg úgysem vér szerinti rokon, akkor sok szava nincs is. Legalábbis szerintem :)

Drukkolok :)
Andi1989
2015-06-16 10:40:27
 
Na sziasztok csajok! :)

Én is megint eltűntem az utóbbi időben, csak az adatokat írtam be... :(

Már nem tudok mindent vissza olvasni, de Lisa74-nek és Gyöngyvirágnak szívből gratulálok!!!! :)

Dettikécske, nagyon szorítok neked!!! :)

Az utóbbi időszakom nagyon stresszes volt... Ki voltam borulva a munkahelyem miatt. Próbáltam is másikat nézni, találtam is! A helyi okmányirodába mehettem volna. De csak volna... Csajok, az összes munkáltató egy igazi bunkó!
elmentem az állásinterjúra, és ott rögtön azzal kezdték, hogy de ugye nem akarok egy hónap múlva terhes lenni, mert akkor ne is álmodjak róla, hogy lesz közös jövőnk. Hát köszi... Mintha bármi köze lenne hozzá, hogy mikor akarok gyereket. Főleg, hogy nem is ismer, nem tudja, hogy már több, mint 3 éve várok a csodára... ja, és fele annyit kerestem volna, mint a jelenleginél. Szóval megbeszéltük a férjemmel, hogy ezt hanyagoljuk, nincs szükségem még ott is lelki terrorra.
Aztán a kedves sógorom borított ki. Évek óta kint él Angliába, félévente egyszer jön haza. Most itthon volt, de szerencsére nem sokat láttam(amúgy is ki nem állhatom, nagyon kétszínű). Vasárnap kiderült, hogy köszönés nélkül vissza repült. És miattam ment el köszönés nélkül!!! :D :D :D
Az anyósom felhívta, hogy ezt mégis hogy gondolta (mert lóg az anyósomnak pénzzel), mire azt mondta az anyósnak, hogy én megbántottam! Hogy mivel?! Azt mondta, hogy én nem tudok másról beszélni, minthogy hogyan fogom az egész házat átalakítani, ha lesz babánk!!! És hogy őt én ki akarom túrni onnan!!!! Hát a pofám leszakad... Egy pici örömöm az életben, ha legalább a reményem megmarad és vannak terveim. Igen, szeretnénk átalakítani a házat, mert jelenleg 3 szobánk van. Ha lesz baba, akkor biztosan kell majd neki is külön szoba. De egy szóval se mondtam, hogy ki akarom túrni a sógoromat. De nem is értem, mit lovagol ezen. Évente egyszer kétszer jön haza, de nem is hozzánk, hanem a barátnőjéhez. És igazából nincs is köze a mi házunkhoz, mert az anyósomé a ház, és ők úgy kerültek ide az apjával, hogy elvette az anyósomat feleségül. Sajnos meghalt az apukája, de anyós mondta, hogy ide mindig nyugodtan haza jöhet, bárhova sodorja az élet. (Hozzá teszem, van 3 nővére, de egyikkel sem tartja a kapcsolatot..)

Szóval röviden ennyi... Tiszta ideg voltam..
És ennek szerintem meg is volt a hatása. Mintha nem lett volna ebben a hónapban ovum... Teszteltem végig, de az összes vagy hómező vagy épphogy látszódott rajta a második csík.

Szedjük a méhpempőt is, remélem az majd rendbe rakja a dolgokat! De jövő hónapban kérek időpontot egy másik dokihoz, hogy ultrahanggal nézzük meg a peteérést.

Bocsi csajok, ha hosszú voltam, ki kellett öntenem egy kicsit lelkem!

Most már megpróbálok sűrűbben benézni és követni Titeket!

A mai görbém:
Dettikécske
2015-06-16 05:29:19
 
:))))))
Dettikécske
2015-06-15 21:09:56
 
JA és azért 4 fokot mert nálam ennyi a különbség a nyelv altti és fölötti között,.....:)
Dettikécske
2015-06-15 20:41:21
 
JA...:) GRAFIKON..
Dettikécske
2015-06-15 20:40:56
 
4 fokot hozzá adtam a grafikonon az elején amikor nyelv fölött mértem,amikor már nyelv alatt ott nem változtattam,és át rakta oda az ovut ahol én gondoltam h ,volt mert ott volt ovus vérzés amit az orvos is megerősietet h, az az....:) Várom CSütörtököt,a babásodoknak gratulálok...:))))
lisa74
2015-06-15 19:42:22
 
Köszönöm csajok a sok segítséget, amit töletek kaptam... :-)
Ági41
2015-06-15 19:20:07
 
Sziasztok!

Tegnap este és ma éreztem a középidős fájdalmat. Ez a hónap is elúszott, a férjemnek nem 100%-os a dereka. :(
A görbém:

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!