Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 50980 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-12-17 21:54:57
 
Napsugár
Már sokan sajnálják, én inkább nem, mert a sajnálás olyan...kissé negatív...inkább együttérzek, és remélem, hamarosan minden rendbe jön...kitartás! tudod, mi nők sokkal erősebbek vagyunk, mint képzelnénk! És mindent túlélünk és azért is elérjük, amit szeretnénk...! :)
kbettina
2013-12-17 21:22:10
 
Napsi!köszönöm neked, nagyon jól esik.
Amin most át mész,az rettenetes.szavakat nem találok rá.legyél erős,tarts ki.
Lillz
2013-12-17 21:20:15
 
Sziasztok!

Ani 0630
Tesztelél??

Dzsudzsa
Tölem is megy a fuvallat:))

Napsugár
Nagyon sajnálom ami történt. Légy erös, és várunk vissza!
Dzsudzsa
2013-12-17 19:37:31
 
Capri!
Köszönöm :)) Már kezd huzat lenni, egy kicsit kérlek pihenj, mert még meghapcisodom:)
Napsugár!
Fontos, hogy magunk alá kerüljünk, és sajnáljuk magunkat. Azonban arra vigyázz, hogy nehogy túl mélyre kerülj, mert onnan felállni nagyon nehéz. Tudom min mész keresztül, én 9 hetesen veszítettem el a babát. Sokat beszélgess a pároddal! Őszintén, az érzésekről! Mindkettőtöknek nagyon fontos! Aztán hajrá! Egymás hátán felkapaszkodva tovább.
Jön a csodás meglepetéseket tartoható új esztendő.
capri
2013-12-17 19:05:42
 
Dzsudzsa, én fújom, ahogy csak bírom!! :-)
Dzsudzsa
2013-12-17 17:30:51
 
LÁnyok!
Nyitom az ablakot, kérném a nagy forgószeleket, hogy a hőm maradjon :)) A hasam fáj, a melleim szintén. Amúgy szeda-csütörötkre nem várom, de nagyon nem ám!!!!
Ma én is fogok inni egy korty pálinkát. Körülöttem sok a beteg. Hányós, hasmenős, köhögős. Így inkább egy korty pálesz, mint a vírus. Amúgy úúúútálom a pálinkát.
Ani0630
2013-12-17 17:19:57
 
Sziasztok
Mi január óta próbálkozunk a babával, ez a 14. ciklusom, a görbémet kb. egy hónapja vezetem.
Átlag ciklushosszom eddig mindig 27-28 nap volt, és kb. 4napig tartott.
Az a fura nekem , hogy legutóbb 4 teljes napot késett (mondanom sem kellett rögtön beleéltem magam hogy most bizti sikerült , és a görbém is elég biztató volt) és a hasam is már vagy öt napja fájt előtte (ami csak max egy nappal előtte szokott, vagy aznap). A menstruációm összesen 2 napig tartott, ez is úgy hogy első nap napközben inkább csak barnáztam, estére volt egy kis élénkpiros vérzés kis darabokkal, de második nap már tampont se nagyon tudtam használni, annyira kevés volt.
Szerintetek a két napig tartó menszesz az "normális"?
Az előző görbém:
gizgazzz
2013-12-17 16:48:57
 
Kukac. Képzeld voltam egy ismerősöm esküvőjén és persze a férjem berúgott és keresni kellett este az esőben a kertben meg a folyó parton (már azt hittem belefulladt). Gondolhatod magassarkúba a sárba és esőbe dagonyáztam utána kb 1 órát. Na és persze én se voltam túl józan. Szóval ittunk (nem jellemző nálunk a tivornya de lagzi volt). Hazafelé meg csak veszekedtem vele és ő meg aludt. Másnap kellett mennünk a barátainkhoz de ő még mindig annyira ki volt ütve, hogy egymagam mentem, persze a hisztim után. A lényeg az, hogy hiába a fagyoskodás (tudjuk, hogy a vizes harisnya és a hideg nem használ az asszonynak), az alkohol és az idegeskedés, hogy beveszett talán részegen az emberem a folyóba mégis új élet született. Utólag derült ki, hogy már 1-2 hetes terhes lehettem ennél az eseménynél :) Szóval pár pohár bor nem árt.

Napsugár. Nem ismerlek még és nem akarok tolakodó lenni. Csak a remény adhat ilyenkor erőt azt hiszem. És az alapján amit írtál, hogy milyen rég próbálkoztok azt hiszem nagyon erős nő lehetsz. Így bízom benne, sőt tudom, hogy ezt az akadályt is le fogod győzni !
plumeria14
2013-12-17 15:03:55
 
kukac
Én azon az állásponton vagyok, hogy amíg nincs baba (egyértelmű, gyanús jelek vagy pozitív teszt), addig mindent úgy csinálok, mint eddig. Nem szabad mindig úgy élni, mintha terhes lenne az ember, mert a szervezet majd úgyis jelez…ha már nem kívánod a reggeli kávét sem, undorodsz olyan ételek szagától, amiket korábban szerettél, stb. Szóval szerintem nyugodtan bulizz, igyál, egyszóval élj, hidd el, eljön majd az az időszak, amikor már nem lesz rá lehetőséged…a baba úgyis akkor jön és akkor marad meg, ha úgy akarja…
Sokan a cigiről is csak akkor szoknak le, ha megtudják, hogy babát várnak, nem ettől függ, hogy teherbe esik-e az ember vagy sem.

napsugar24,
Nagyon sajnálom! Nehéz ilyenkor jó tanácsot adni, vagy okosakat mondani, mert sajnos ezen neked kell testileg és lelkileg átmenned. De bízom benne, hogy a sors hamarosan kárpótolni fog téged! Drukkolunk neked és nagyon sok erőt kívánok neked ahhoz az úthoz, amelyen most végig kell menned!
luciffer73
2013-12-17 14:54:09
 
Napsi!!!! Ez hogy a fenébe??? Egyszerűen ....nem találok szavakat!!!! Annyira, de annyira...az istenit! Olyan rohadt dühös vagyok, hogy még könnyezni is alig tudok! Ha nem paráznék, hogy kitiltanak, olyanokat tudnék írni, hogy....
Nagyon szépen megkérlek, hogy légy erős...miattunk is...muszáj! És ne tűnj el...jelentkezz rendszeresen, hátha valamelyikünk lelket tud önteni beléd, vagy a sok baromság, amit leírunk egy kicsit felderít....
Az már nem is elég, hogy sajnálom....annál sokkal többet érzek! :(:::
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!