Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: endometriózissal való teherbeesés

Ebben a beszélgetésben 6 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2013-04-28 21:00:43
 
Szia !

adry0331@hotmail.com
Előre is köszönök mindent.
Maryann1212
2013-04-27 22:55:35
 
Szia !

Egy e-mail címet írj ide ,és elküldöm a doki adatait.
Plusz még pár jó tanácsot ami nekem bejött.
Üdv Maryann
Adry03
2013-04-27 21:03:43
 
Maryann1212

Először is gratulálok ! Örülök, hogy sikerült. Az orvos nevét és elérhetőségét esetleg le tudnád írni ? Hol rendel helyileg ? Mert én már régóta keresek 1 olyan orvost aki nem folyton csak vagdosna. Hátha én is előrébb jutnék. Ha ide nem szeretnéd beírni akkor adok 1 mail címet. Előre is köszönöm.
Maryann1212
2013-04-27 16:52:35
 
Kedves Anita!

Szeretnélek egy kicsit biztatni, mivel nálam is endometriózist találtak 2011 szeptemberében a bal petefészkemen és a méhemben. Nekem talán szerencsém volt mivel egy olyan orvoshoz kerültem aki nem híve a műtétnek és a hormonkezelésnek.
Ö ajánlott nekem egy természetes krémet, amivel elkezdődött a kezelésem. Közben kiderül hogy alacsony pajzsmirigy működésem + igen magas proliaktin termelésem van , ami szinte egyenként is kizárja hogy terhes legyek. Nem ragoznám tovább de most 5 hetes terhes vagyok :) !!! Sikerült .(Ja plusz nem vagyok már 20-on éves , sajnos nálam már ketyeg a biológiai óra, és az első babát várom.)Neked is sikerülni fog. Azt azért ajánlom hogy egy alapos hormonvizsgálaton legyél túl mert lehet azt is rendbe kell rakni. Kitartást neked ! Ha érdekel jobban a részlet írj , nagyon szívesen segítek.
Üdv : Maryann
Adry03
2013-03-14 21:48:19
 
Szia !

Sokáig rágódtam, hogy vajon válaszoljak-e és ha igen akkor mit, mert nem szeretnék senkit sem elkeseríteni, sem lelombozni. Főleg nem pesszimizmust sugározni. Mivel minden szervezet más ezért nem lehet 1 sémára húzni főleg ezt a betegséget nem. A tények: 2007-ben műtöttek. Fél éves hormonos (tablettás) kezelés. 2008 óta próbálkozunk. 2010-ben átjárhatósági vizsgálat. Ami szerencsére nagyon jó lett. Sokféle vitamin, torna és diéta kipróbálása. Meddőségi központban vizsgálatok tömkelege. Az eredmény mindig ugyanaz. Kiújuló, majd felszívódó ciszták. Párosával. Ezért persze az orvosok állandó jelleggel kés alá akarnak tenni. Amit igen hamar meguntam. Eddig sajnos, minden hónap eredménytelen. A tények után pedig az érzések. Máig már eljutottam odáig, hogy nem omlok össze minden hónapban és élem az életem. Azt az életet amit ugyan nem én választottam, de igyekszem a legjobbat kihozni belőle és hónapról hónapra próbálok még hinni a csodákban. Úgy döntöttem, hogy soha nem adom fel a reményt.
Anita1985
2013-03-14 11:39:04
 
Sziasztok!

2012 telén műtöttek endometriózissal . Azóta szeretnék kisbabát de nem sikerül.Ugye muszály lenne minél előbb teherbe esnem,hogy ne újból előjöjjön. ki.Igaz találtak ismét cisztát nálam.Most elkezdtem szadni a clostilbegytet,de félek ismét sikertelen lesz.Most olvastam,hogy az endo miatt előjövő izzadmány károsíthatja a petesejtet!Valaki hozzáértő tudna segíteni mit lehet ilyenkor tenni?A diéta segíthet?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!