Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Egy kis segítséget kérek!

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edike2
2012-10-26 09:46:37
 
Kedves Petra!
Végig ugyanaz a tipusú LH tesztet használtam.Ezért nem értem én sem,olyan érzés volt mintha 2x egymás után megismétlődött volna a folyamat.A hőmérségletet nem tudnám minden nap ugyanakkor mérni :-(ráadásul amikor hajnalban arra kelltem,hogy rosszul vagyok iszonyú fáradt voltam,szinte egész nap csak pihentem.de másnapra se híre se hamva nem volt az egész fájdalomnak.+a hőmérséglet mérésnél még nem igazán tudom,hogy mikor kell magasabbnak-alacsonyabbnak lennie.
Adminisztrátor
2012-10-25 20:43:00
 
Kedves Edike2!

Ahhoz, hogy rendszerünk előrejelzést tudjon adni a peteérésed várható időpontjára, be kell vinned a napi ébredési hőmérséklet adatokat.

Az LH teszt (ha ugyanazt a típust használtad mindegyik mérés során) elvileg nem hozhat az általad leírt eredményt, mert egy ciklusban egy LH csúcs van. Ha nem ugyanazt a típusú tesztet használtad mindegyik méréshez, akkor előfordulhat az hogy eltérő az érzékenységük, és ezért voltak "középen" a negatív tesztek - de 4 napos LH csúcs sem túl valószínű.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
TervezettBaba.hu
Edike2
2012-10-24 13:15:58
 
Az együttlét 17én és 21én volt.
Edike2
2012-10-24 13:14:12
 
Sziasztok!most vagyok itt előszőr.Július óta hagytam abba a fogamzásgátlót.megpróbálom mellékelni a grafikont.ma hajnalban hányingerre,rosszullétre ébredtem és a nap folyamán egyre erősebb alhasi és oldalsó fájdalmaim vannak.szerintetek a menses lesz?illetve mitől lehet,hogy 1nap pozitív-2nap negatív majd megint pozitív az LH teszt?köszönöm előre is
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!