Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: családállítás és/vagy hipnózis

Ebben a beszélgetésben 5 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mumleszek
2014-07-01 15:35:19
 
szia Moha,

Orulok h irtal. Nem nalunk semmit nem talaltak azota sem, bar most mar fel eve, hogy nem mentunk vissza a korhazba es ugy dontottunk ezt az evet kihagyjuk korhaz ugyileg. En tavaly fel evig csinaltam az ugynevezett Aviva tornat aztan ebben az evben utamba kerult a women's cream es a lehetosege, hogy osztrogen dominanciam lenne (teszem hozza a diagnozist en allitottam fel es beszeltem egy tanacsadoval), szoval most kenem a kremet, de mast nem teszunk a babaert ja jogazom itthon, mert az jolesik. En kozben olvastam rola, hogy letezik gyogyszermentes lombikbebi program pl Angliaban, azt probalom kideriteni hogy hol csinalnak ilyet meg kozelebb hozzank, mert itt Belgiumban ugy tunik nem. Nalunk nem talaltak semmi okot, amit en eszrevettem, hogy az inszem utan (nekem volt 6 inszemem) elkuldenek haza, hogy akkor majd 13 nap mulva varnak tesztre, de nem vizsgaltak sosem, hogy a hormonok hogyan alakulnak a beavatkozas utan, es valoszinu h a beagyazodassal van valami gebasz. Szoval vagy a krem segit majd, vagy ha hiszunk abban, hogy a lelkiekre vezetheto vissza a helyzet akkor talan az, hogy ferjemmel uj projektbe vagtunk belle es uj orszagban fogunk letelepedni akkor talan az majd segit, ki tudja en mindenesetre nem hagyom magam mindenfele hormonnal kezelni, mikor a testem tokeletesen funkcional... :) 28 nap/14 ovu mar minden rezduleset ismerem a testemnek es nem mellesleg a ferjem is ok... :) szoval meg van nehany evem most 37 leszek es bizom en is a csodaban.
oh egy dolog kiderult meg, hogy a vernyomasgyogyszerem mellekhatasa, hogy a prolaktinom kicsit magasabb volt, szoval idokozben visszevettem a vernyomas gyogyszer adagombol es ugy nez ki az is segit, szoval minimum fel evet adok magamnak h a szervezetem szokja az uj felallast, hatha ez lesz a problema nyitja.

Kivanom, hogy hamarosan a babavarasrol irhassunk, de ha nem igy lesz akkor is igyekszem boldognak lenni azzal amit a sors nekem szant.

Legyen szep nyarad/tok holgyek
Moha13
2014-06-25 10:05:34
 
mumlszek
Szia!
Sajnálom, hogy nincs még baba, emlékszem Rád régről...
Amint látod, én is itt tobzódom még, bár nálunk valószínűleg kicsit kevés a spermiumszám, most ezen próbálunk javítani és várjuk a csodát.
NEm emlékszem, hogy Nálatok mi volt a gond, vagy kiderült-e egyáltalán bármi. Próbálkoztatok inszemmel, vagy lombikkal? VAgy mi a helyzet most Nálatok?
mumleszek
2014-06-24 23:30:44
 
siza Csillka,

ne haragudj, de nem jottem fel erre az oldalra mar legalabb 1 eve. En vegul nem csinaltam csaladallitast, es a hipnozisig sem jutottam el, csak jo hosszan beszelgettem... ami egy hipnoterapeutaval. Mivel nem elek Magyarorszagon, nem fert bele az idombe tobb, de nagyon sokat segitett. Nem vagyok meg mindig a babasok taboraban, de jobban viselem a tenyt, hogy nincs babank, es nem erolkodunk a kerdesen tobbet. Sajnalom, hogy nem tudok tobbet mondani/segiteni.

Sok sikert.
csillka
2013-11-12 08:31:52
 
Szia,
végül voltál családállításon? Én gondolkodom rajta.
Ha igen kérlek írd meg, hogy azt kaptad-e tőle amire számítottál. Köszönöm!
mumleszek
2013-07-31 18:27:39
 
Sziasztok, van közöttetek olyan aki már próbálkozott családállítással és/vagy hipnózissal? Ha igen hol, kinél milyen formában tette azt?

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!