Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 122 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vivien1024
2013-06-11 17:29:07
 
Sweety, nagyon köszönöm! Én is szorítok neked, és remélem, hogy a méhpempő segíteni fog! :)
Dmonalizi
2013-06-11 17:21:37
 
Sziasztok.
Moha 13.
De jó hogy előkerültél. Nem tudtam mi van veled.Én még a héten vagyok utána szabin leszek.Nem mérem a hőmet s és nem foglalkozom csak a két gyerekkel és a férjemmel. Kezdek belefásulni.Elvileg az óvun túl leszek addigra mire indulunk.Kedden hajnalban megy a gépünk. Most így állok,az óvu teszt még nagyon halvány.
sweety44
2013-06-11 16:56:30
 
Vivi :-)

Felment a hőm, de sajnos akkor nem voltunk egyyütt a párommal és antibiotikumot is szedek, tehát ez most kilőve, de bízom a méhpempőben, meglátjuk mit alakít :-)

Kitartás neked is és szurkolok nagyon :-)
sweety44
2013-06-11 16:53:20
 
Szia Csillka :-)

Szerintem is kezdd el nyugodtan szedni most. Én a ciklusom 53-ik napján vagyok, holnap kezdem szedni. Kíváncsi leszek az ízére...

Pusszzzz :-)
Vivien1024
2013-06-11 16:30:01
 
Csillka! Szerintem nyugodtan kezd el enni! Minél hamarabb a szervezetedbe van, annál hamarabb fog hatni! :)
csillka
2013-06-11 14:43:43
 
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a pempőt a ciklus első napján kezdtétek el szedni?
Mert én a 12. napban vagyok, de ma jött meg a megrendelt pempő. És tanácstalan vagyok, hogy nekifogjak reggel, vagy várjak a következő ciklusig?!
Vivien1024
2013-06-10 17:04:56
 
Én még csak egy hónapja szedem, de én is azt hallottam,hogy 28 nap evés után kell ugyanennyi szünet. Egyébként ugyanúgy kell kezelni, mint ha homeopátiás gyogyit szednél, mint ahogy írtad is, hogy mire kell vigyázni. Veszíteni valód nincs vele, de készülj fel az íze nem túl kellemes, de ki lehet bírni. Viszont én azt olvastam,hogy a legjobb,ha a nyelved alá teszed és hagyod, hogy szépen felszívódjon a szádban. Sokkal hatásosabb így! Azután várj egy pár percet és egyél rá egy kanál finom mézet! :) Nekem ez a taktikám!
Tényleg kacifántos egy görbe... nekem általában olyan sík, mint az alföld, de ez sem jobb. Viszont most ahogy látom, szépen volt ovud és elindult felfele a hőd! Csak így tovább! :) Nekem is egyelőre fent van a hőm...
sweety44
2013-06-10 16:42:44
 
Sziasztok :-)

Vivien szurkolok Neked nagyon, remélem hamarosan babásodsz majd. Fő a pozitív hozzáállás :-)

Én viszont most a legcsunyább görbimet élem át, amikorra az ovut írta akkor nem is voltunk együtt a párommal, mert a háziorvos antibiotikumot írt fel nekem és azt mondta addig semmi kex. :-(

Holnap veszem be az utolsó antibiotikumot és szerdán indul a méhpempőevés. Én úgy tudom, hogy 28 napig kell szedni és utána 28 nap szünet. Te nem tartottál szünetet? -vagy 2 hónap után tartasz majd szünetet???
Még nem kóstoltam, szerdán jön a meglepi,hogy ténylegesen is milyen az íze. Különben azt tudom, hogy előtte fél órával és utána fél órával sem lehet semmit enni,inni, csak esetleg vizet inni. A kérdésem az, hogy ezealatt az idő akkor ugye fogat mosni sem szabad kb. 1 óráig ugye?

Csatolom a görbimet, senkinek nem kívánok ilyet..

További szép napot :-)
Vivien1024
2013-06-09 21:40:15
 
Sziasztok! Mi màr több,mint 1,5 éve próbàlkozunk a párommal.1 hónapja eszem a méhpempőt pont most fogyott el. Ez a hónap volt az első clostys hónapom is. És eddig a legszebb görbém! Minden vágyunk màr ez a kis csöppség! Igaz,hogy borzalmas az ìze (de azt mondjàk ha finom akkor kamu) de bàrmire képes vagyok érte! És úgy érzem nincs veszíteni valóm!
sweety44
2013-06-08 22:54:19
 
sziasztok, én is csatlakoznék hozzátok, 1 éve és 2 hónapja próbálkozunk és eddig viszonylag szépek voltak a görbéim, de a mostani elég durva. Az 50-ik napon tartok úgy, hogy nem volt ovu, a hőm nem nagyon emelkedett meg, úgy mint az előző ciklusokban. Már 8 hónapja mérem a hőm, néha beleunok, akkor pár napig nem mérem, aztán megint visszatérek hozzá :-)
Voltam átjárhatóságin, ott azt mondták minden rendben és most járunk a Budai meddőségi központba, épp az elején tartunk, a kivizsgálásoknál és júli 12-én lesz a kiértékelés...és az még elég messze van.
Mivel minden estére nagyon felpuffad a hasam már egy hónapja kb. most a héten elmentem az óbudai rendelőintézetbe ahol a főorvos nézett meg, azt mondta minden rendben, habár látott ott valamit amire nemtudja megmondani, hogy mi az. A papírra melyet tőle kaptam azt írta, hogy "jobb ovarium: 38x23 mm benne 21x17 mm symplex cysta látható. Fura, hogy nekem nem merte kijelenteni, hogy ott egy cisztát lát és azt mondta, hogy várjak a mensire akár a kiértékelésig is ...
Közben már szörnyen megy az agyamra, hogy a téli hónapokban az influenza oltás ellenére is minden hónapban betegeskedtem és most is köhögök. Az elmúlt egy évben kikerültem az antibiotikumok szedését, de most bevállaltam, egy próbát megér. Keddig szedem és közben megrendeltem a méhpempőt, mert sok szépet olvastam róla és szerdán indul a méhpempő kúra, 28 nap, aztán 28 nap szünet. Immunerősítés céljából is jó és helyrehozza a szervezetben azokat a dolgokat amelyek nem működnek tökéletesen.. Még nem kóstoltam, de szerdán belecsapunk a lecsóba és remélem előszöris mensit csinál nekem és utána jöhet a babóca, bizakodó vagyok, próbálom pozitívan szemlélni a dolgokat, de azért még a kiértékelés előtt kb. 2 hét múlva beugrok egy uh-ra az óbudai rendelőintézetbe, hogy nézzük meg minden rendben van e odabenn :-)
Bocsi csajok, kicsit szófosásom van amint látom :-)
Kívánom mindenkinek a minél korábbi babásodást, de különben a baba akkor jön amikor itt az ideje és ő is jönni akar...
Szép álmokat... :-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!