Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Segítség,babára várva

Ebben a beszélgetésben 16 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kedebab
2013-11-02 09:47:40
 
Sziasztok! Csatlakoznék a fórumhoz, ez a 7.hónapunk hogy próbálkozunk.Remélem most már sikerül, és egy angyalka minket is kiválaszt, h szülei lehessünk.Még ovu előtt cok, első hónap hőmérőzés.Ha valaki tud segíyeni magyon szuper lenne..
szamba
2013-08-29 14:58:10
 
Még nem kezdtem el mert arra várok hogy megjőjön és azzal a nappal szeretném kezdeni
Moha13
2013-08-26 11:24:51
 
szamba
Köszi. :)
Hogy van azóta a görbéd? Megmutatod?
szamba
2013-08-26 11:07:00
 
Köszönöm Moha 13!remélem nektek is hamar sikerülni fog:)
Moha13
2013-08-10 20:11:41
 
Szia Szabina!

Sajnálom, hogy ez történt Veletek és nagyon remélem, hogy hamarosan sikerül bebabásodni.

A hőgörbevezetés azért jó, mert így 2-3 hónap után látod, hogy Neked hol szokott lenni az ovulációd, így jobban tudtok együttlétet időzíteni...:)
Hőmérőzni mindig ugyanabban az időpontban kell, közvetlenül ébredés után, előtte nem kitakarózni, nem mászkálni, nem mozgolódni túlzottan, nem inni, nem menni ki pisilni sem.
Nekem minden reggel 6.30kor csörög a mobilom, a hőmérőm velem alszik, szóval csak nyúlok érte, mérek, és visszaalszok :). Hónaljban nem jó, általában szájban mérnek, de van, aki hüvelyben...vagy a harmadik üreges részben :)
Mindig ugyanazzal a hőmérővel mérj, és legalább 5 óra alvás ajánlott előtte, hogy a szervezet be tudjon állni az alaphőmérsékletre. Persze mindenütt mást írnak, én olvastam már min. 3 órát is, szóval...lehet, hogy annyi is elég. :)
Hogy mit egyél, mit igyál, abban nem igazán tudok segíteni, szerintem ilyen alap dolgok, hogy próbáljatok minél egészségesebb kajákat enni, sok gyümölcs, zöldség, olajos magvak, hogy mindenféle vitaminból jusson a szervezetünkbe, elégséges tiszta víz fogyasztás , (az ember nagy része víz, tehát ha nem iszunk eleget, felborulhatnak dolgok a szervezetben), kevesebb cukor, kevesebb műkaja, stb.
Ajánlják az orvosok a folsavat, én szedek napi 800 mikrogrammot, ennyi van általában a terhesvitaminokban is.

Mi is most vagyunk a próbálkozós időszakban, úgyhogy tuti receptet nem tudok, nekünk ez most a 6. hónapunk, 27 vagyok.
Hát, ennyi jutott eszembe, ha kérdésed van, írj. :)
szamba
2013-08-10 15:58:12
 
Sziasztok!Szabina vagyok 28 éves.Férjemmel nagyon szeretnénk babát de sajnos nem jön.2012 márciusában 8 hetesen meghalt a babánk. Segítségeteket szeretném kérni mit tegyek(egyek,igyak)hogy minél előbb nekünk is legyen egy kis babánk!A hőmérőzést is írjátok le légyszi! Elöre is köszönöm mindenkinek!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!