Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Segítség,babára várva

Ebben a beszélgetésben 16 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mellilla
2014-03-09 08:40:12
 
Kedves Moha13

Az évek/évtizedek hosszú során többeknek le kellett írnom.
hogy „Ha kételkedsz valakinek a tudásában, miért ítélsz mielőtt még kikérdeznéd”.

Miért puszát kérdezed? Miért nem kérdezed meg azokat is, akik már kaptak itt a fórumon elemzést tőlem?! Azokat, akik nem szólnak egy szót sem, csupán velem leveleznek? Vajon mi a véleményük azoknak, akik már megbizonyosodtak?! Ők vajon miért hallgatnak? (Azért, mert örömükben vagy bánatukban már nem szeretnék megosztani veletek, jó vagy kellemetlen válaszaimat, amivel szembesültek!) Miért nem engem kérdezel Te is?! Miért nem saját magad bizonyosodsz meg? (info.mellilla@gmail.com) Adj magadnak egy lehetőséget. Ha írsz, megmondom mit tegyél, hogy bizonyságot szerezzél arról, hogy "milyen tudást/csudatudományt árulok" - mint azt egyébként írtad.
Az - a születési dátumok és a vércsoport - csak egy darab adat. A többi nálam van! Több ismeretlenes. (Miként az egyedi az egészhez! Pontosan így!)
Úgy véled, hogy ÁRULOM a tudásom? Nem - Kedves Moha13. Most gondoltam úgy, itt az ideje, hogy megosszam. Évtizedekig eddig csak kézről-kézre adtak egymásnak azok, akiken segítettem. Ha szükséged van rá, segítek. Ha úgy gondolod nincs. Az a Te döntésed.
pusza
2014-03-08 21:00:23
 
Moha13
Tudod ugyan ezen az állásponton vagyok én is,egyet értek veled ezért kérdeztem meg ,tíz ezret kért,felháborító.Nem is értem a rendszer hogy engedhet be ilyen embereket,akik belőlünk hasznot húzhatnak.Azt gondoltam ez egy olyan fórum,ahol segítenek ,segítséget kapunk abban hogy közelebb jussunk a babavállaláshoz.Nem pedig mindenféle hókuszpók beszédekkel.Maradnák a természetnél.
Moha13
2014-03-08 16:35:00
 
pusza
Áruld már el, mennyiért árulja ez a Melilla a segítségét?
Eddig csak úgy csendesen elnézegettem itt, hogy nyomul a bajunkra, de a hozzászólásodból úgy tűnik, alaposan meg is kérné az árát annak, hogy hókuszpókuszoljon egyet a dátumokkal és egyebekkel. Annyi ilyen van...már vártam is, mikor jelenik meg valaki a csudatudományával ezen a fórumon...:X
Elég szomorú, hogy mindenki pénzt akar már csinálni a problémánkból...:X
Ez a periodikus dolog is egy hülyeség egyébként, mert van, akinek bejön és van, akinek nem. Tesóm első fiának pl. 80%-ban lánynak kellett volna lennie, a másodiknak meg 76%-ban, mégis fiúk lettek. Nem tudom, hogy ez a Melilla mivel foglalkozik, mert annyira homályosít, de a tesóm valami vérmegújulásos táblázatot nézett, az is abból indult ki, hogy periodikusan változunk és kiadta a hónapokat egy évre, hogy melyik hónapban hány % az esély a fiúra és mennyi a lányra. És van még kismillió ilyen, ami vagy bejön, vagy nem...még szerencse, hogy csak kétféle nem jöhet nálunk szóba, mert így tényleg 50%...és akinek bejön, az váltig állítja, hogy működik a dolog, akinek meg nem, az vagy meggyőzi magát, hogy valamit rosszul számolt, vagy rájön, hogy az egész teljesen kiszámíthatatlan...és amúgy is...én annak örülök majd, ami jön...mindegy, hogy lánya vagy fiú. :)
Mellilla
2014-03-08 12:59:27
 
Kedves pusza,
Semmi baj. A Te döntésed.
pusza
2014-03-08 11:43:43
 
Mellilla
Köszi a válaszod.Kicsit soknak találom az összeget így látatlanban,ismeretlennek,biztosíték nélkül.Remélem nem haragszol érte.
pusza
2014-03-06 16:50:51
 
Mellilla
Köszönöm,örülök hogy válaszoltál,várom jelentkezésed.
Mellilla
2014-03-06 16:31:56
 
Kedves pusza,
Megkaptam az emailed, hamarosan ott is válaszolok. Köszönöm a grafikont, ám ez számomra nem szükséges,mert még az esetedről nem tudok semmit, hiszen a munkát adatok híján még el sem kezdhettem számodra. A grafikonokat én általában nem használom. Ez esetleg majd csak akkor kellhet ha ezt külön kérem, mert kiegészítő információ is kell egy-egy nagyon különleges vagy kritikus esetnél.
pusza
2014-03-06 09:52:43
 
Sziasztok!
Melllilla
Szeretnék csatlakozni ide,két éve próbálkozunk a férjemmel,van már gyermekünk az előző házasságunkból,nagyon szeretnénk közös babát.Nagyon érdekel amit irtál,a matematikáról igazad van. Elküldöm neked a grafikonom,mit szőlsz hozzá?
Mellilla
2014-03-06 07:41:37
 
Lányok!
A fogamzásnál nincsenek csodák. A fogamzásképtelenség, mikor hosszabb-rövidebb időt kell várni egy babára, az valóban létezik. – Gyakorlatilag!
Nem gondolkoztatok még el rajta, hogy nem csak ELVILEG van-e?! – Itt most meddőséget hagyjuk ki ebből.
Miért mondom, hogy ELVILEG?! Azért mert egyszer csak azt vesszük észre, hogy az említett hosszabb rövidebb várakozás/próbálkozás a fogamzásra sikeres lesz.
Kérdés csak az, hogy miért sikeres, miért akkor és miért nem korábban? – Van rá magyarázat?
Igen, van. Még pedig az, hogy bármennyire hihetetlen, de mind a NŐ, mind a leendő APA – a férfi – nemző/fogamzó képessége periódikusan, meghatározott ritmusban történik. Hagyjuk most az ovulációt, hőmérsékletgörbéket, meg hasonlókat. - Nem erről beszélek.
Én arról beszélek, hogy Neked - mint leendő anyának - a születésedet kiváltó fogantatásod pillanatától kezdve elindult a biológiai/fiziológiai órád. Szabályosan ketyeg egy meghatározott ritmusban, mely ritmus hullámokat/periódusokat gerjeszt. Ugyanez történik a FÉRFI biológiai/fiziológiai órájával is, annyi különbséggel, hogy a FÉRFIAK ritmusa más, ezáltal mások a periódusai is.
Értelemszerűen, e szerint lüktetnek hol aktívabban nemzésre/fogamzásra készen, hol teljesen passzívan a fogamzást/nemzést elkerülendő állapotban a benned, s a leedő apában működő ivarsejtek is.
Ahhoz, hogy egy fogamzás sikeresen létrejöjjön, ezeknek a periódusoknak/ritmusoknak találkozniuk kell és akkor vagy KISLÁNY születik vagy KISFIÚ.
Ezek ismeretében megkérdezem: Vajon a VÉLETLEN hozza, hogy fiú vagy lány születik?
Nem-nem!...Nem véletlen! - A gyermek nemét is e priódusok és ritmusok határozzák meg. Az egész világegyetem alapja/léte a ritmikusság/periódikusság melynek szoros következménye, hogy – mint tudjuk – a világegyetemnek és mindennek - ami minket körbe vesz - annak az alapja a MATEMATIKA. Matematikával minden leképezhető. - Még a véletlen (valószínűség) és a reggeli kávé illata is.
Mi következik ebből?
Az, hogy megállapítható az is, hogy az adott NŐ és FÉRFI periódusai/ritmusai összhangban vannak-e arra nézve, hogy képesek-e gyermeket nemzeni és ha igen, akkor az mikor, milyen nemű gyermek lesz.
Vannak olyan párok (nem kevesen) hogy - egyszerűen - nincsenek egymással összhangban. Emiatt nagyon soká, sok próbálkozás után nehezen vagy egyáltalán nem jön a vára-várt baba.
Én 1970-71 óta főiskolás, egyetemista korom óta foglalkozom ezzel sikeresen. A modell felállítását több, mint tízezer terhesség és születés modellezése előzte meg. A sikeres előrejelzések aránya 84,7%. A 15,3% hibaszázalékban benne van az is, hogy a kismama nem a gyermek tényleges nemző apját, hanem a férjét adta meg apaként. (Ugye értjük?)
Most – e hozzászólással – ennyi év (44 év) után kilépek ide a Fórumra és a Facebookra (https://www.facebook.com/mellilla.babyplan) ezáltal már nem csak kézről-kézre adhatják a segítségkérést a leendő anyukák, hanem publikussá teszem az elérésemet is. (info.mellilla@gmail.com)
A terhesség előtt, alatt és után az orvosok figyelme és gondoskodása nem mellőzhető, viszont én segítek abban, hogy
- van-e periódikus oka, hogy miért nem esel teherbe, van-e összhang a pároddal,
- adom hozzá a babatervet 3 évre visszamenőleg és 12 évre előre, hogy mikor milyen nemű babád születik majd
- ebből tervezheted, hogy milyen nemű babát szeretnél és ahhoz mikor célszerű „neki fogni”
- milyen nemű gyermeked lesz, ha már teherbe estél
- kísérletképpen (Ha kíváncsi vagy?!) megmondom azt is bárkiről – anélkül, hogy elárulná előre, hogy milyen nemű
Ezeknek egyetlen feltétele, hogy nem hazudhatsz azokban az adatokban, amit kérek. A nevét, lakcímét, anyja nevét és ilyeneket, senkinek sem kell elárulnia, ezáltal személyiségi jogot sem sértek és sérhetek.
Kedebab
2013-11-02 09:49:33
 
Az a kiugrás megfázás miatt volt...:-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!