Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: másfél éve próbálkozunk

Ebben a beszélgetésben 1056 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
balies
2014-04-02 13:17:31
 
Nagyon szépen köszönöm Éva és remélem ebben a honapban sikeres lesz a babafogantatás és lili86 nak üzenem gratulálok és remélem mindenkinek szerencsésen összejön a baba. Amint valamilyen eredményem születik megosztom veletek, szerencsére az utobbi idöben szerencsésebb vagyok igy kezdek kicsit optimistábban álni hozzá. Sok sikert mindenkinek :)
luciffer73
2014-04-01 07:16:04
 
Szia Balies!
Azt mondják az okosok, hogy ha ovu előtti napokban vagytok együtt, akkor lány lesz, ha ovu napján és utána, akkor fiú. Nem tudom, hogy ez mennyire tudományos, de én ezt hallottam.
Ovu tesztet pedig vehetsz a vaterán sokkal olcsóbban, mint a patikában, vagy egyéb drogériákban. Én pl. 100 darabot vettem 5e forintért.
A ciklusod 10 napjától, napi egyet kell ellőni, lehetőleg valamikor délután, és lehetőleg egy időben...ahogy meglátod, hogy egészen halványan megjelenik a második csík, mert mehet is a menet...:) én általában így szoktam tenni és még a pozi ovu teszt utáni két napon is legyetek együtt. Remélem tudtam neked segíteni.
Néha nézz át az ime a görbém fórumba, ott nagyon sokan vagyunk, és nagyon szívesen segítünk, akármilyen kérdésed is lenne...ráadásul a lányok sok vizsgálattal kapcsolatban tapasztaltabbak is
Üdv.: Éva
lili86
2014-03-31 18:03:48
 
sziasztok Lányok!!!van egy öröm hírem úgy néz ki hogy babát várok!!!a teszt azt mutatta!!!olyan boldog vagyok de nagyon félek is!!!remélem minden rendben lesz!!!köszönöm a segítséget az oldalnak!!!mindenkinek szorítok!!!jövő héten megyek dokihoz!!!
balies
2014-03-24 20:43:42
 
Nagyon szépen köszönöm luciffer73,
probálom nem beleélni magam ezért igy ugy döntöttem feleslegesen nem tesztelek, csak várok, köv honaptol hömérözéssel és egyéb teztekkel kiegészitem a grafikonom, hisz sok kommentet olvastam 1-2 grafikonozásal sikerült a teherbe esés.
Viszont a fiu-lány baba várásárol nem igazán értettem ezt hogy lehet kiszámitani vagy hogy lehet befolyásolni. Lányt szeretnék szivem szerint de a legfontosabb hogy egészséges legyen, és a legfontosabb hogy legyen. De ha ezt igy lehetne befolyásolni ez hogy lehetséges?
Nagyon szépen köszönöm a segitséget várom válaszotokat :)

Tisztelettel: Anita
luciffer73
2014-03-24 19:12:28
 
Szia Balies!
Ne éld bele magad...viszont, hogy megnyugodj, vehetnél tesztet, és akár meg is csinálhatnád. Persze a reggeli pisiből kéne...az a legerősebb és a leghormondúsabb is. Ha megcsináltad, számolj be róla!
Addig is drukk...és feleslegesen ne idegesítsd magad, menj biztosra
balies
2014-03-22 15:06:17
 
Sziasztok,
Elösször is nagyon uj vagyok, még csakmost regisztráltam, de nagyon sok hasznos tanácsot olvastam.
Szeretnék segitséget kérni a tapasztalt nöktöl hogy sikerüljön nekem is egy kisporonty.
24 éves vagyok és 1,5 éve abbahagytam a fogamzásgátlom szedését, több mint egy éve vagyok együtt a párommal és soha nem védekeztünk, mert én szerettem volna már babát töle és ö sem bánta. az utobbi pár honapokban 2013 november, és januárban vetélés gyanus vérzésem volt.
Februártol járok nögyögyászhoz teszteket végzett, vérvizsgálat és váladékvizsgálat minden negativ eredményt mutatott, kivéve a hepatitisz a, és b elleni immunitás hiányát állapitották meg. Ezért jelenleg injekciokat kapok. Sajnos párommal a szexuális életünk összevissza történik, de jelenleg terhesség gyanus tüneteim vannak, pl: folyamatos evés, levertség, hangulatingadozás, fáradság, mellek érzékenysége tompa fájdalom. Jelenleg március 28.-ára várom a következö ciklus megjövetelét. Nagyon félek hogy beleélem magamat és talán ez nem is terhesség. Sok blogot elolvastam konkrétabb tünetekröl, szeretnék segitséget kérni jelenleg mit tehetnék vagy csak pár biztato szavakat... Nagyon szépen köszönöm
lili86
2014-03-12 19:17:41
 

moha13!!
köszike a segítséget!!!meg mondom őszintén kicsit el vagyok keseredve!!!mert azt hittem hogy majd nekem hamar babám lesz mert mindig is vigyáztam magamra,hogy ha arra kerül a sor hogy én is anya akarok lenni akkor ne legyen semmi gond!!erre tessék!!!imádom a gyerekeket !!!nagyon reménykedek hogy majd most talán össze jön!!!folsavat is szedek!!azt majd meglátjuk!!!köszike!!!azért el megyek dokihoz hogy egy kicsit többet meg tudjak!!!
Moha13
2014-03-11 20:43:21
 
lili86
Egyébként szerintem bármikor elmehetsz dokihoz és kérhetsz egy hormonsor vizsgálatot, abból nagyon sok minden látszani fog, már ha van valami gond. Ehhez a ciklus 3. és 21. napján kell elmenned vérvételre. Nem árt megnézetni a párod spermiumait is.
Ha a hormonok és a párod rendben vannak, akkor lehet szépen próbálkozni. És ha netalán 1 éven belül sem jön össze, akkor talán érdemes alaposabban is vizsgálódni.
Ha jól értem, 4 hónapja vagytok rajta az ügyön, ez egyáltalán nem sok idő, hidd el, talán már most összejött és nincs is szükség semmiféle vizsgálatra...:)

Nagyon szorítok! :)
Moha13
2014-03-11 20:37:28
 
lili86
A nemvárt előtt szerintem tuti nem látja, hogy sikeres volt-e a fogamzás. Az elmaradt menstruáció után is kell idő, mire láthatóvá válik a petezsák.
HA elmégy a dokihoz ovu otáni időszakban, max. azt tudja látni, hogy megtörtént az ovuláció, azaz lát sárgatestet a petefészekben, megvastagodott-e a méhnyálkahártya, megfelelő vastagságú-e a beágyazódáshoz.
Kitartás! :)

Kedves Adminok!
Valaki állítsa már le ezt a Mellillát...amint valaki új megjelenik a fórumon a bajával, azonnal jön ezzel a szövegével, hogy akár hisszük, akár nem, ő bizony 10.000-ért megmondja a tutit...:X
lili86
2014-03-11 19:48:53
 
sziasztok csajok!!!tudom egy kicsit butácskának tűnik de azért meg kérdezem !!!szerintetek mikor mehetek nő dokihoz hogy ha termékeny napokon együtt voltunk a párommal és nem tudom hogy sikerült-e vagy sem de szeretném megnézetni magam még egyszer hogy mégis miért nincs még babánk december óta próbálkozunk!!!nagyon termékeny nap volt 8 9 ovú 12.én van elvileg!!!mikortól láthatja hogy sikerült???korai vízsgálatal csinálhat bajt???bocsi a tudatlanságom ért de még nem voltam anyuka!!!kérlek válaszoljatok!!!!köszike!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!